Kai Hansen Posted November 29, 2003 Report Share Posted November 29, 2003 Imam jedan best of..i od 20 pesama svidjaju mi se njih 8-9 ..one ne-brutalne Fav pesme: Bible Basher,Trifixion,They are children of the underworld,Sacrificial suicide i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor Posted November 29, 2003 Report Share Posted November 29, 2003 Pa pogledaj kada je Sinner postovao to o odlasku iz benda, da je stvarno otisao mislim da bi vec culi nesto vise o tome. DEAD BY DAWN!!!! Onda je moja pokojna baba odradjivala vokale na zadnjoj turneji, prerusena u Bentona. How about LUNATIC OF GOD'S CREATION 8) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kecman Posted November 29, 2003 Report Share Posted November 29, 2003 Pa Sacrifitial Suicide im jeste jedna od najboljih stvari,sta ima veze Meni su oni mnogo gotivni,mada i ne obracam toliko paznju na tekstove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted November 30, 2003 Report Share Posted November 30, 2003 Ma, opusteno, sto se tice tekstova, neka svako pise ko sto oseca... Mislim, Benton je pametan covek a: , nego mi je smesno sto pisu "Hrist" malim slovom a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted November 30, 2003 Report Share Posted November 30, 2003 Ma, opusteno, sto se tice tekstova, neka svako pise ko sto oseca... Mislim, Benton je pametan covek a: , nego mi je smesno sto pisu "Hrist" malim slovom a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 1, 2003 Report Share Posted December 1, 2003 Vi kako ocete ali Serpents Of The Light je najbolji po meni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 13, 2003 Report Share Posted December 13, 2003 Tema je malo zamrla,pa da je vratimo u zivot! Bogovi Death metala se vracaju u svoj sili i slavi 26.februara 2004 albumom Scars on the Crucifix za Earache.Glen obecava album u stilu legendarnog Once upon the Cross. Inace,Deicide su potvrdjeni za Wacken 2004. HAIL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted December 13, 2003 Report Share Posted December 13, 2003 Da, uo sam da ce taj novi album biti ono pravo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 Odavno ima pesma Scars of the Crucifix da se skine,meni se bash svidja,neshto poput pesama sa Serpents... http://www.earache.com/bands/deicide/mp3s/Scars.mp3 I novi intervju sa Glenom: http://www.markprindle.com/benton-i.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 Pesma je ubica,Deicide se vraca na tron! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cryfemal Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Ko god kaze da DEICIDE ne valja taj je potpuno zalutao u vodama death metala. Jeste da oni sad izdaju bezvredne albume, al' gde je ko bio ranijih 90-ih godina? DEICIDE je harao, ostali su jos lizali dojke svoje majke, tako da... pusta prica. Pravi je death metal tih dana sviran i na 'najpraviji' nacin. I jos zivi death satanic... Ave DEICIDE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Sudeci po ovoj pesmi album ce biti za najmanje klasu bolji od dva prethodna makar kao Serpents... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Izgleda da ce biti do jaja a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cryfemal Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 Cekamo da cujemo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESHOYEB Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 Skulls i Duca, imam drustvo u biogenetici, koje ce mi pomoci da napravim mutirane besne gliste nekrofile, pa cu da vam poubijam majke, i nabijem im ove gliste u cmar...naravno, prvo cu da im iskopam oci i da im izdrkam u krvave rupe...vi cete te oci dobiti lepo spakovane, i nabijene u cmar! Naravno, moracu malo da vam izrezem cmar nozem,doduse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray VerbDelikvent Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 Ko god kaze da DEICIDE ne valja taj je potpuno zalutao u vodama death metala. Jeste da oni sad izdaju bezvredne albume, al' gde je ko bio ranijih 90-ih godina? DEICIDE je harao, ostali su jos lizali dojke svoje majke, tako da... pusta prica. Pravi je death metal tih dana sviran i na 'najpraviji' nacin. I jos zivi death satanic... Ave DEICIDE! ma jebo te satanic sluš'o sam 2 albuma - ovaj poslednji in torment in hell i once upon the cross i odmah se primećuje blonša, medjutim kvalitetan je to death metal sa dosadnom i glupom tematikom koja se stalno ponavlja (zato su oni death metal varijanta manowara ) - svidja mi se što nije previše agresivno i brutalno (such as tombs....od CC-a), a ima i ponegde thrasherskih riffova.... leshoyebe, genijalan nick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Torture Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 Pa Tombs ti je najmelodicniji (ako moze tako da se kaze) album od Cannibala, po meni i najbolji, ali Deicide-ovi albumi jesu "melodicniji od istog". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhad Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 Pre dva meseca sam ih gledala uzivo momci su razbili kako su dobro odradili svirku meni su se bas dopali no ukusi su razliciti ... Za divno cudo i ovdasnja obicno ljigava publika je poztivino reagovala tako da je kocert prosao fantasticno Rado cu ih ponovo gledati na wacken-u ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZWER Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 Skulls i Duca, imam drustvo u biogenetici, koje ce mi pomoci da napravim mutirane besne gliste nekrofile, pa cu da vam poubijam majke, i nabijem im ove gliste u cmar...naravno, prvo cu da im iskopam oci i da im izdrkam u krvave rupe...vi cete te oci dobiti lepo spakovane, i nabijene u cmar! Naravno, moracu malo da vam izrezem cmar nozem,doduse... Koja si ti legenda!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZWER Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 Scars of the Crucifix se prodaje sa bonus dvd-om, pa ako neko kupi bilo bi dobro da nam javi da li se isplati dati toliku lovu (mislim da je u pitanju 20e). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 Pre dva meseca sam ih gledala uzivo momci su razbili kako su dobro odradili svirku meni su se bas dopali no ukusi su razliciti ...Za divno cudo i ovdasnja obicno ljigava publika je poztivino reagovala tako da je kocert prosao fantasticno Rado cu ih ponovo gledati na wacken-u ... Blago tebi,sta si ti sve gledala...Stvarno ti zavidim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 23, 2004 Report Share Posted March 23, 2004 Evo,izgleda da sam ja prvi cuo novi album.Dakle,dame i gospodo,na ovo smo svi cekali jos od Serpents - DEICIDE SU SE VRATILI!Jebote,album je zver.Brutalan je do bola,mozda je samo Legion jaci.Produkcija na vrhunskom nivo,cista,Glenn odradio vokale savrseno,non-stop kecevi na bubnjevima,blasfemicni tekstovi...ma,album ima sve.Prva stvar Scars on The Crucifix je prava himna u rangu Once...,mada ni ostale pesme nisu nimalo slabije. BOGOVI SU SE VRATILI!!!!HAIL DEICIDE!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 vidjeh spot za neku pjesmu sa novog albuma (ne zapamtih koja je, tako vam je kad gledate metal show u 4 ujutro ), ali nije me nešto oduševila... uvodni rif me neodoljivo podsjećao na FF, a vokali su provučeni kroz neke ... čudne efekte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 DEICIDE JE NAJBOLJI DEATH METAL BEND I TACKA!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Slazem se,ali uz Morbid Angel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts