Grobodan Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Kad pogledam ta moja top 3 dm benda totalno su tri različite priče u pitanju, tako da i ne ide nešto da ih poredim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Što se Deicida tiče iako ni meni nisu u top 5 DM bendova svih vremena, svakako su jedan od najbitnijih, a prva tri albuma DM klasici za sva vremena. Naravno da su i meni Morbidi bolji, ali to ne znači da je Bentonov bend bulja, zapravo kad se radi o brutalnosti i silini koju oni poseduju verovatno su nešto izmedju Canibala i Morbida, a opet imaju svoju prepoznatljivu svirku-stav, a to je za veliki respekt u svakom slučaju. Najlošiji period mi je od Serpents pa do Scars-a, ti albumi su baš loši i sam Benton je govorio kako je te albume zbrzao samo da bi otkačio RR.. Od ovih albuma iz dveiljaditih par dosta dobrih (Stench, To Hell..), ostatak prilično prosek, ali ipak se nadam da će ovaj novi biti makar malo iznad tog proseka, ova nova stvar obećava, al videćemo uskoro.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 S Bentonom sam odrasto, pa bi reko ovo: prvi je jeben, sećam se kako nas je kao klince munuo, prljavo, sumanuto, divlje, nekontrolisano, ni nalik ostaloj Floridi; Legion bez konkurencije, malo je takvog zla; naredna dva već mnogo upeglanija i namenjena ozbiljnijem tržištu (tad ga je bilo za dm, a i Bentonu više ništa nismo verovali, odraslo se, hehehe); sledeća dva ni benton sam ne želi da čuje, istina je da ih se maltene odrekao; Scars sam voleo, i pored očiglednih mana; Stench totalno iznenađenje, pozitivno, najbolji iz kasnije faze, Santola included; o naredna dva ni sam ne znam šta da mislim, bilo je i ovoga i onoga, može se lepo živeti i bez njih; In the Minds of Evil sasvim dobar, više nego dobar; pa da vidimo šta će sad biti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 Baš catchy stvar, kao da je sa Once Upone-a, biće ovo izgleda sasvim fin album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted August 11, 2018 Report Share Posted August 11, 2018 Let it be. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Dobri djen One With Sataaan https://deathgrind.club/albums/24566-deicide-overtures-of-blasphemy-2018.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Not bad at all. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Odličan novi Deicide, čak mi i ova viking stvar (Crawled from the shadows) kul zvuči, baš kafanski hit Inače, ovaj gitarista Mark English eksplodirao načisto, prvo je ubio sa novim Monstrositijem, a onda i ovde dominira čovek, stvarno mu svaka čast, jeste ovde malo bazičniji thrash-death stil, ali opet, ovo mi sigurno jedan od najboljih Deicide albuma godinama unazad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Najbolji album jos od Stencha, znaci kidalica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Sasvim solidan album, btw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Odličan novi Deicide, čak mi i ova viking stvar (Crawled from the shadows) kul zvuči, baš kafanski hit Inače, ovaj gitarista Mark English eksplodirao načisto, prvo je ubio sa novim Monstrositijem, a onda i ovde dominira čovek, stvarno mu svaka čast, jeste ovde malo bazičniji thrash-death stil, ali opet, ovo mi sigurno jedan od najboljih Deicide albuma godinama unazad! Benton viking je postao i zabavan u prvoj starosti! Zapevajmo svi: Satan majesty, infinite power, your enemy!!! http://www.youtube.com/watch?v=yUFeVBGgh5c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 18, 2018 Report Share Posted September 18, 2018 Ovo je album koji nema kraja.. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 27, 2018 Report Share Posted October 27, 2018 Meni ovaj novi kao dva prethodnika, dakle bez nekog preteranog uzbudjenja ali drzi vodu cisto bez neke bruke. Uvek se moze potegnuti argument da nije Illud ali za to treba bas dobrano otici u kurac. Props sto dolazi pet godina posle prethodnika, da ih stancaju brze bilo bi mnogo dosadnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 27, 2018 Report Share Posted October 27, 2018 Meni utisak da najbolji još od "Stench of Redemption". Nije to neki uspeh, ali sasvim dobar album. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted October 28, 2018 Report Share Posted October 28, 2018 Taj neki rad, ko kad Kanibali izdaju dobar album (tipa Kill, Skeletal). Tim bolje što ne štancuju na svake dve godine ko CC ili Vader, pa im svaki treći album korektan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 Pravi i simpatični poslovni potezi jedan se za drugim nižu. Zabiberi, Bentone: https://www.blabbermouth.net/news/deicide-launches-devils-dick-brand-of-hot-sauce/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted December 24, 2020 Report Share Posted December 24, 2020 Devils Dick, ja pomislio saće da obraduje dame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted April 6, 2021 Report Share Posted April 6, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted April 22, 2021 Report Share Posted April 22, 2021 Sisaj ga, korono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted March 1, 2022 Report Share Posted March 1, 2022 30 godina! March 1st, 1992 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAdAiSt Posted March 1, 2022 Report Share Posted March 1, 2022 Dead by dawn 😈 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 24, 2022 Report Share Posted August 24, 2022 dosta jako čuti Glena kako kaže "oh Jesus" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted November 9, 2022 Report Share Posted November 9, 2022 Legion! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 25, 2023 Report Share Posted December 25, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts