Natasha! Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Slazem se,ali uz Morbid Angel! DA SE SLOŽIMO OBOJE DA SU TO DEICIDE, MORBID ANGEL I CANNIBAL CORPSE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted March 27, 2004 Report Share Posted March 27, 2004 E jebiga ne mogu se nikako sloziti,jer ne volim CC prevashodno zbog debilskih,komplexaskih i prema zenama uvredljivih textova ,a i mislim da muzicki nisu dorasli Bogovima Deicide i Morbid Angel.Gore definitivno nije moj izbor vise volim mracnije i apstraktnije stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Ja se slazem da Kanibali spadaju u (ne)sveto trojstvo DM-a uz Morbide i Deicide,ali se takodje slazem da su ova dva benda malo ispred njih.Poredak je ovakak: 1.MORBID ANGEL (najbolji extremni metal bend koji se ikada pojavio na ovoj planeti) 2.DEICIDE 3.CANNIBAL CORPSE ....pa onda svi ostali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 E jebiga ne mogu se nikako sloziti,jer ne volim CC prevashodno zbog debilskih,komplexaskih i prema zenama uvredljivih textova ,a i mislim da muzicki nisu dorasli Bogovima Deicide i Morbid Angel.Gore definitivno nije moj izbor vise volim mracnije i apstraktnije stvari. Sto se tice textova,oni su bili uvredljivi prema zenama prevashodno u Barnesovo vreme,zbog cega su imali problema cak i sa Americkom vladom i feministickim kokoskama.Sad su takve textove malo redukovali. Sto se tice ove muzicke strane,po meni draz Kanibala i lezi u toj "Straightforward" brutalnosti,nema mnogo filozofije i apstrakcije,vec samo aagresija na svim poljima,od muzike preko textova do artworka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACK JESUS Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Slazem se sa vama da su uz Cannibale i Morbid angel najbolji death bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubica nevinih ljudi Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Ja se slazem da Kanibali spadaju u (ne)sveto trojstvo DM-a uz Morbide i Deicide,ali se takodje slazem da su ova dva benda malo ispred njih.Poredak je ovakak: 1.MORBID ANGEL (najbolji extremni metal bend koji se ikada pojavio na ovoj planeti) 2.DEICIDE 3.CANNIBAL CORPSE ....pa onda svi ostali Kad vec pomenuste ova tri benda. Cannibal Corpse su najkvalitetniji od sva tri. Najaci kvalitet pesama. Sto se tice Deicide, oni su najbrutalniji death metal koji sam ikada cuo. Mozete vi da nabrajate bendove do sutra ali kada cujete Deicide, pogotovu uzivo, promenite potpuno pogled na brutalni death. Morbidi su jako dobar bend, jedan od mojih omiljenih. Trey ima najbolje solaze koje sam cuo u zivotu. Sinoc sam gledao spot Enshrined By Grace i odusevio se solazom sa bolesnim zvukom. Kod mene bi bio poredak Cannibal Corpse Morbid Angel Deicide sa vrlo malol (neznatnom) razlikom izmedju bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubica nevinih ljudi Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 E jebiga ne mogu se nikako sloziti,jer ne volim CC prevashodno zbog debilskih,komplexaskih i prema zenama uvredljivih textova ,a i mislim da muzicki nisu dorasli Bogovima Deicide i Morbid Angel.Gore definitivno nije moj izbor vise volim mracnije i apstraktnije stvari. Curo (ako si zensko?), moras shvatiti da kod mladje populacije, pogotovu kod pubertetlija, najvise prolaze textovi o silovanju zena, jos ako su mrtve joooj i jos iskasapljene aaaaaaaaajooooooooj!!!!!!! Veruj mi i ja sam bio pubertetlija. Cannibali znaju sta rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Kakva bre cura .Onaj ko pishe textove da bi pubertetlije drkale na to nije ozbiljan bend i ne moze se ubrajati u najbolje Death Metal bendove.A kako si zakljucio da CC imaju najbolji kvalitet pesama,po kojim to merilima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 He-he...Kanibali pisu textove da se pubertetlije pale... A ti,curice joj,ne mogu vise da budem ozbiljan,prekidam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 A gde je u svemu tome legendarni bend Suffocation ??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Tu negde,odmah ispod ova 3,zajedno sa Nile,Death,Obituary,Vader,Malevolent Creation i Monstrosity. Care,i ja OBOZAVAM Suffocation,ali,jebiga,bogovi su bogovi(su Morbidi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 NOVI DEICIDE KIKZ AZZ!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denethor Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Bogami meni su sveto dvojstvo MORBID ANGEL i NILE i za mene boljih death bendova nikad nece biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijaz Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 A gde su Sinister,Severe Torture,Kataklysm i bla,bla,bla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 E,jebiga!Gde je ovaj,gde je onaj...Volim i ja sve te bendove,ali su po meni ova 3 benda najbitnija za razvoj Death Metala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 za razvoj death metala?! decko zaboravio si DEATH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 K'o shto rekoh:po meni.A ako vec hoces da trazis dlaku u jajetu,pre Death su bili Possessed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 ne jedem jaja, a po najmanj edlake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Kad nemas da kazes nesto pametno,onda se bar izlupaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhad Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Bas sam procitala vasu diskusiju i slazem se da su Deicide jako jako bitan bend i ja ih mnogo volim ...ali za mene bogovi su : MORBID ANGEL & Death ostali nakon njih ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Alo treba mi link odakle mogu da skinem njihove video snimke!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 ma trazi preko nekog P2P programa npr. DC++ nego jel slusao neko novi album Deicidea ja sam nabavio pre neki dan i po meni je odlican! samo kucanje 111111 Vokali su odlicno uradjeni, najace je kada na pocetku prve pesme krece sa screamom pa onda polako prelazi na growl ma deicide je po meni najbolji DM bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Deicide Je U Death Metalu Isto Sto I Dark Funeral U Blacku.Ceo Zivot Kenjaju Kako Vole Satanu...I Uvek Isti.Vise Su Smorili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Deicide Je U Death Metalu Isto Sto I Dark Funeral U Blacku.Ceo Zivot Kenjaju Kako Vole Satanu...I Uvek Isti.Vise Su Smorili. tu si upravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts