Vlaja Buraz Posted May 17, 2004 Report Posted May 17, 2004 Dakle, sad baš nešto plačem uz 'Room at the Top (of the World)'... Jedan od muzičara za trenutke kostobolje. Quote
RNA Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 А где ти је у наслову теме ...And The Heartbreakers? Quote
Vlaja Buraz Posted June 29, 2004 Author Report Posted June 29, 2004 Nema, pošto su neki albumi potpisani samo njegovim imenom, mada je tu neka 'standardna' ekipa umiješana. Quote
Dushan S Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Veliki fan. Emotivno me nalazi baš kako treba, rame uz rame sa Dire Straits. Free Falling i Learn To Fly favoriti. Quote
dark earendil Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 mislim da si zaboravio na I won't back down meni omiljenu!!!!!!!!!! Quote
RNA Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Били су тамо ових дана и спотови Тома Петија, читава гомила, као и онај спот на пројекту који је радио са Бобом Диланом, Рој Орбисоном, Џорџ Харисоном и још једним типом којег нисам препознао. Quote
dark earendil Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 mislis na traveling willburys porojekat.meni se licno svidja.ima par dobrih pesmia kao sto je end of the line,... Quote
Vlaja Buraz Posted July 16, 2004 Author Report Posted July 16, 2004 Били су тамо ових дана и спотови Тома Петија, читава гомила, као и онај спот на пројекту који је радио са Бобом Диланом, Рој Орбисоном, Џорџ Харисоном и још једним типом којег нисам препознао. To bi bio Jeff Lyne, čovjek koji je svirao u ELO a poslije toga se posvetio produkciji... Quote
Vlaja Buraz Posted October 3, 2004 Author Report Posted October 3, 2004 Jel' neko gledao njegov koncert sa Bob Dilanom? Quote
dark earendil Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 ja nisam stvarno,ali voleo bih to da vidim.Sta su uradili sa Tarveling Wilbury's projektom ,ono je nenormalno.To mogu tek zamisliti.Negde sam procitao da je bob dylan kad je bio mlad i lud fanove terao pistoljom od sebe! Quote
Vlaja Buraz Posted October 4, 2004 Author Report Posted October 4, 2004 I kod mene isto. Tek nedavno sam čuo da postoji snimak takvog koncerta, pa mi zanimljivo... Inače, u početku sam smatrao Petija kao nekog ublaženog Dilana: nikad nije imao jake pjesme kao Dilan, ali ih je znao upakovati; sa druge strane, Dilan se nikad nije potrudio da zapjeva tako da njegove pjesme mogu zasjati punim sjajem samo u izvođenju drugih (da li je neko rekao Džimi Hendriks?)... (Ne bih da kažem da je Peti loš, već da je Dilan pjesnik, a ovaj ipak tekstopisac.) Inače, ja sam prvi disk Tom Petija (kompilaciju) nabavio nakon što sam pogledao njegov koncert na TV-u. Bio je to koncert iz nekog kluba, u okviru Rockpalast serije koncerata (faljen bio WDR!!!), ljudi su baš svojski odradili... 3 sata svirke, a ja se nisam zapravo bio upalio dok nisam čuo 'Mary Jane's Last Dance', tokom izvođenja te pjesme kad mi suze na oči nisu krenule... (Inače, ta pjesma se ne nalazi ni na jednom studijskom albumu već na kompilaciji hitova iz 1993. Bar mislim ... da je tačna godina koju sam naveo.) I eto, na kraju koncerta se ispiše na ekranu da su me te noći zabavljali Tom Peti i Srcelomci, i ja sutra odem i kupim njihov disk naslovljen 'The Best of '99'... Nikad tanji CD vidio nisam. Šta da kažem, sve su mi stvari tu drage, kad mogu svariti onaj duet 'Stop Draggin' My Heart Around' onda možete misliti... Poslije sam još zbavio dva albuma, i uglavnom kad imam viška novca a nemam inspiracije, žalim što se ne sjetim njega prije no što si kupim 3 pice i 1,5 litar pepsija umjesto nekog njegovog diska... Quote
-Abraxas- Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Odlican muzicar i veoma dobar songwriter.Cesto ga slusam u zadnje vreme,ali nemam bas dosta pesama od njega. Quote
Texas King Posted October 3, 2017 Report Posted October 3, 2017 (edited) RIP! Čovek je bio među legendama američkog rokenrola. Posmatram nešto - na Blic Online stoji vest o njegovoj smrti, ali nema nijednog komentara. A da je slučajno umro Dejvid Koverdejl bilo bi jedno 300 komentara sigurno. Koji smo mi debili. Edited October 3, 2017 by Texas King 2 1 Quote
Dead Man Drinking Posted October 3, 2017 Report Posted October 3, 2017 Gomil debila zapravo. Mogu samo da zamislim te ljude koji čitaju Blic. I to još online 5 Quote
bo88gdan Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 plusevi retko me potrese smrt poznate licnosti ali stvarno sam bio fan cak sam skoro napravio listu na fonu da slusam kad putujem na posao 90% su njegove pesme Quote
bo88gdan Posted January 24, 2018 Report Posted January 24, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=A6i3zOtjHGo Quote
Recommended Posts