Jump to content

Recommended Posts

Posted

odlican bend, oni su skoro i pokrenuli cyber-metal, jos davne 1992. ovim zadnjim albumom su se malo bacili u nu-metal i malo zasrali stvar, ali nije ni toliko los Digimortal. za mene su najbolji "Obsolete" (kakava mracna atmosfera!) i "Demanufacture"... prvi nije los, ali izgubio sam kasetu svoju poodavno icon_sad.gif a i nisam ga se naslusao, pa ga ne znam bas najbolje...

kraljevi cybera!

• 2 weeks later...
Posted

"remanufacture" je dobar, mada ja iskreno mrzim tehno muziku, bolje da su pravili trance ili electro remixe... slusam sam par trance remixa sa obsoleta i do jaja su... radili su to neki anonimni bendovi, nije zvanicni album. pa pocujte kakav je "obsolete" u trance verziji.

na "remanufacture" su mi najbolje istoimena pjesma, "burn", "machines of hate", "21st century jesus (pisschrist)" i "rafinery"... i remix replice nije los, neki breakbeat icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koji shiiiiiiiiiitttttttt sad.gifsad.gif:cry::cry::cry:sad.gif:cry:

jebem ti zivot kad ti se omiljeni bend raspadne sad.gifsad.gif:cry:

Posted

kao sto rekoh RIP... jebiga, ode Emperor, pa Chuck, pa sad i FF... majke mi, sta je ovo kad mi se omiljeni bendovi raspadaju i nestaju

nadam se da ce Dino Cazarres krenuti raditi sa Maxom u Nailbombu posto su njih dvojica ranije nesto pricali oko toga... ako bude zasvirao, mogao bi nastati jedan dobar bend

• 5 months later...
Posted

Fear Factory - Ressurection????? ( sa www.scissors.tk )

Prema informacijama koje smo dobili sa njihovog oficijelnog sajta, Burton C. Bell, Raymond Herrera i Christian Olde Wolbers bi trebali ponovo da se okupe kao Fear Factory radi snimanja svog poslijenjeg albuma, koji je bio u planu u ugovoru sa njihovom izdava

• 2 weeks later...
Posted

Fear Factory - Ressurection????? ( sa www.scissors.tk )

Prema informacijama koje smo dobili sa njihovog oficijelnog sajta, Burton C. Bell, Raymond Herrera i Christian Olde Wolbers bi trebali ponovo da se okupe kao Fear Factory radi snimanja svog poslijenjeg albuma, koji je bio u planu u ugovoru sa njihovom izdava

Posted

To bi bilo super.Inace,njihov najbolji album je obsolete

demanufacture, obsolete, soul of a new machine i remanufacture su zajedno NO 1

2. concrete

3. digimortal

a tek da vidite DVD - rasturacina biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

• 5 months later...
Posted

ovih dana sam se ponovo počeo ubijati sa "Demanufactore" albumom... nevjerovatno je kako i nakon 5 godina gotovo konstantnog preslušavanja može da bude ovako svjež i brutalan biggrin.gifa: biggrin.gifa:

( pokušaj oživljavanja teme biggrin.gif )