King Diamond Posted January 28, 2002 Report Posted January 28, 2002 sta mislite o njima i koji vam je najbolji album?? Quote
Vitamin K Experience Posted January 28, 2002 Report Posted January 28, 2002 Meni su super. Vrlo "kalori Quote
scissors Posted January 29, 2002 Report Posted January 29, 2002 odlican bend, oni su skoro i pokrenuli cyber-metal, jos davne 1992. ovim zadnjim albumom su se malo bacili u nu-metal i malo zasrali stvar, ali nije ni toliko los Digimortal. za mene su najbolji "Obsolete" (kakava mracna atmosfera!) i "Demanufacture"... prvi nije los, ali izgubio sam kasetu svoju poodavno a i nisam ga se naslusao, pa ga ne znam bas najbolje... kraljevi cybera! Quote
rajvosa Posted January 31, 2002 Report Posted January 31, 2002 Milsim da su im zadnja 2 albuma sranje, umalo fali da krenu repovat'. Ali Fear is the mind killer i Demanufacture su im najzesci. Quote
[Nocturno] Posted February 1, 2002 Report Posted February 1, 2002 Mrzim bilo kakvu kombinaciju repa i gitara inace nisu lose... bili ... Quote
scissors Posted February 15, 2002 Report Posted February 15, 2002 "obsolete" je najbolji... kao sto rekoh mracna atmosfera, tekstove nisam cuo bolje odavno! a i eksperimentalan je do jaja... Quote
Vitamin K Experience Posted February 15, 2002 Report Posted February 15, 2002 I "Remanufacture" je super iako su samo tehno remixi.. Likovi kidaju Quote
[Nocturno] Posted February 18, 2002 Report Posted February 18, 2002 Nije losa 'Linch pin' sa zadnjeg... Quote
scissors Posted February 19, 2002 Report Posted February 19, 2002 "remanufacture" je dobar, mada ja iskreno mrzim tehno muziku, bolje da su pravili trance ili electro remixe... slusam sam par trance remixa sa obsoleta i do jaja su... radili su to neki anonimni bendovi, nije zvanicni album. pa pocujte kakav je "obsolete" u trance verziji. na "remanufacture" su mi najbolje istoimena pjesma, "burn", "machines of hate", "21st century jesus (pisschrist)" i "rafinery"... i remix replice nije los, neki breakbeat Quote
scissors Posted March 3, 2002 Report Posted March 3, 2002 da li je iko slusao remix-album "Fear Is The Mindkiller" - remix prvog albuma "Soul of a new machine"??? Quote
Thorn's essence Posted March 9, 2002 Report Posted March 9, 2002 FF se raspao.Provjerite.Vec su dali zvanicnu izjavu. Quote
Dasdariel Posted March 10, 2002 Report Posted March 10, 2002 interesantni su nema sta...ponekad bash znaju da podignu na noge,bubnjar im je ubica Quote
scissors Posted March 10, 2002 Report Posted March 10, 2002 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koji shiiiiiiiiiitttttttt jebem ti zivot kad ti se omiljeni bend raspadne Quote
scissors Posted March 18, 2002 Report Posted March 18, 2002 kao sto rekoh RIP... jebiga, ode Emperor, pa Chuck, pa sad i FF... majke mi, sta je ovo kad mi se omiljeni bendovi raspadaju i nestaju nadam se da ce Dino Cazarres krenuti raditi sa Maxom u Nailbombu posto su njih dvojica ranije nesto pricali oko toga... ako bude zasvirao, mogao bi nastati jedan dobar bend Quote
scissors Posted September 15, 2002 Report Posted September 15, 2002 Fear Factory - Ressurection????? ( sa www.scissors.tk ) Prema informacijama koje smo dobili sa njihovog oficijelnog sajta, Burton C. Bell, Raymond Herrera i Christian Olde Wolbers bi trebali ponovo da se okupe kao Fear Factory radi snimanja svog poslijenjeg albuma, koji je bio u planu u ugovoru sa njihovom izdava Quote
Hamsun Posted September 16, 2002 Report Posted September 16, 2002 Ovo sam vidio ranije... a: Valjda je tacno.... ps-Neko je spominjao Nailbomb!?!?!?Suuuuuuuper bend a: a: a: Ja imam "Point blank",i suuuuuuuuper je Quote
fiction Posted September 30, 2002 Report Posted September 30, 2002 Fear Factory - Ressurection????? ( sa www.scissors.tk )Prema informacijama koje smo dobili sa njihovog oficijelnog sajta, Burton C. Bell, Raymond Herrera i Christian Olde Wolbers bi trebali ponovo da se okupe kao Fear Factory radi snimanja svog poslijenjeg albuma, koji je bio u planu u ugovoru sa njihovom izdava Quote
scissors Posted September 30, 2002 Report Posted September 30, 2002 To bi bilo super.Inace,njihov najbolji album je obsolete demanufacture, obsolete, soul of a new machine i remanufacture su zajedno NO 1 2. concrete 3. digimortal a tek da vidite DVD - rasturacina a: a: a: Quote
scissors Posted March 1, 2003 Report Posted March 1, 2003 ovih dana sam se ponovo počeo ubijati sa "Demanufactore" albumom... nevjerovatno je kako i nakon 5 godina gotovo konstantnog preslušavanja može da bude ovako svjež i brutalan a: a: ( pokušaj oživljavanja teme ) Quote
wlado Burton RIP Posted March 1, 2003 Report Posted March 1, 2003 ma osim 2-3 pesme nista... neka mi neko pomogne gde ih svrstavate??? Quote
wlado Burton RIP Posted March 1, 2003 Report Posted March 1, 2003 ma osim 2-3 pesme nista... neka mi neko pomogne gde ih svrstavate??? Quote
Recommended Posts