ÆSTROPHOBOS Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Meni je spot do jaja, ne znam sta ste istripovali Quote
bambayay Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Dosadan spot, gledao sam do sredine i onda prestao. Početak je obećavao. O albumu još uvek ne znam šta mislim, nisam se nešto preterano obradovao niti razočarao. Ipak je meni Obsolete "favorit". Mislim da ovim albumom možemo da očekujemo bolje, valjda... Quote
*Nameless* Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Fear Factory je potvrđen s Metallicom na Hipodromu u Zagrebu!!! Jebem ti sunce krvavo, još i Gojira s njima potvrdila. I Volbeat! :twisted: Isustejebo, ovo ima bit koncert desetljeća! Quote
Chicken Little 420 Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 boli ih kurac.. a nama sve sam power/black/death za 150 ljudi. Quote
oNe Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Sranje pesma i spot. Jeftino do bola. Zvuce ko neki klinci. Stvarno steta, ona prva tri albuma su ubijala, ovo bas degradira bend. Quote
Жвакић Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Spot jeste bzvz, ali pesma je odlicna! Nadam se da ce biti vide solaza na sledecem albumu. A ti, Nejmlesu, jebem te lose! Prenesi utiske kasnije! Quote
Guest Sha Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Fear Factory je potvrđen s Metallicom na Hipodromu u Zagrebu!!! Jebem ti sunce krvavo, još i Gojira s njima potvrdila. I Volbeat! :twisted: Isustejebo, ovo ima bit koncert desetljeća! Hm, a kad je ovo? Quote
Triad_1 Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 (edited) Fear Factory je potvrđen s Metallicom na Hipodromu u Zagrebu!!! Jebem ti sunce krvavo, još i Gojira s njima potvrdila. I Volbeat! :twisted: Isustejebo, ovo ima bit koncert desetljeća! U Zagreb-u bese sviraju u maju? Onda su im predgrupe High on Fire i Volbeat. FF i Gojira su im support za aprilske koncerte. Evo linka Edited April 4, 2010 by Triad_1 Quote
*Nameless* Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 (edited) Niš od FF-a, ono je bila neka opasna patka, zaobilaze i ZG. Ipak se nadam njihovom koncertu u Metropoli ove godine... Ak niš, budem ih gledo na Brutal Assaultu ove godine. I njih i Godžiru... Sorry svima na dezinformaciji Edited April 6, 2010 by *Nameless* Quote
Chicken Little 420 Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 podrska su na aprilskim koncertima.. Quote
Carnivor Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Naspram ovog novog, Transgression deluje ucinkovito... Totalno smaracki album, od pocetka do kraja, bespotrebno silovanje. 1 1 Quote
Жвакић Posted May 28, 2010 Report Posted May 28, 2010 Албум је до јајчине. То што ти се не допада је друга ствар, битно је да су они добро одрадили посао. Свега има - рокања и мелодике, добри текстови, добра звук. И што кажеш да је "силовање" то би пре могло да се накачи новом "Дивајн Хересију". Хајде неко да их доведе овде у п.м.! Quote
BiserkaB. Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 (edited) Uuuu, ekipa u Zagrebu je neverovatnaaaaaa.. aaa Gojira, FF!!!! uf.. hocu to ovdeee Edited September 2, 2010 by BiserkaB. 1 Quote
Жвакић Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 А како то да нико није прокоментарисао спот за који сам поставио линк, јебем вам миша? 1 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Snagomenjac video ist muther!!! Happy now mr zvakani hidralisk? Quote
Novaliis Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 (edited) Imaju neke pesme koje mi nikada nece dosaditi, posebno volim albume Obsolete i Digimortal jer sam ih slusao skoro svakog dana u busu na putu za skolu, pa ih znam napamet. (Memory Imprints) Never End mi je posle svega nekako ostala najvise u secanju, jako dobra emotivna pesma. Edited October 22, 2010 by Novaliis Quote
Guest Administrator Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Ja znam replicu . I am a duplication innocently , i was concieved so violently . There was no love , there was no love for me , there is only hatred i am rape , i am hate , i am rape ,i am hate I am so filled with pain , bruised and darkened soul , spare me from the life that's full of misery tako nesto Quote
Novaliis Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Au, dobro me podseti na tu pesmu, jako dobra stvar. Quote
Жвакић Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 A Zero signal? Да ли сте знали да се та песма чује у филму "Мортал комбат"? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 oni su anti globalisti i pricaju o zaveri pape jovana drugog i vatikana protiv srpskog roda.Zato ih podrzavam. 1 3 Quote
Recommended Posts