Vuk Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Brate mili, propashce chovek koji sasvim korektno svira djitru. Quote
Captain Spaulding Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Fear Factory - Confirm New Album Release Date Official Candlelight Records press release: Candlelight Records today confirms June 5 as the North American release date for Fear Factory's new album, The Industrialist. Produced by the band with Rhys Fulber (Front Line Assembly), the album was mixed by Greg Reely (Paradise Lost/Skinny Puppy/Machine Head). It features additional tracking by Logan Mader (Gojira/Divine Heresy/Five Finger Death Punch) and artwork by Anthony Clarkson (Devin Townsend). The Industrialist is a conceptual album that brings to life a story scripted by vocalist Burton C. Bell. The album's lyrics detail the plot of the original narrative while delivering Fear Factory's massive signature sound. Bell reveals, "the album is a futuristic tale of an automaton, striving to survive by fighting for its existence within a desperate world. The lyrics tell the story while the music takes our industrial roots and blends them more perfectly than ever with our metal edge. And all without losing the sound that makes Fear Factory a machine of sonic devastation. Fear Factory fans of any era will not be disappointed." Clocking in at just under one hour, the album's ten songs again unite Bell with guitarist Dino Cazares. It is the second album written by the duo, reuniting in 2009 after a seven year split. Cazares says, "collaborating with Burton again on the new album was like magic. Everything just fell into place naturally. It felt good to recapture the true sound of Fear Factory, taking it back to where it all started while raising it to new levels." Quote
Grobodan Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 "The Industrialist" track listing: 01. The Industrialist 02. Recharger 03. New Messiah 04. God Eater 05. Depraved Mind Murder 06. Virus of Faith 07. Difference Engine 08. Dissemble 09. Religion is Flawed Because Man is Flawed 10. Human Augmentation 11. Blush Response (Difference Engine) * 12. Landfill * * Available on deluxe digibook only Quote
Dr Alex Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 (edited) 'ajmo Talvi, prdni link na novi Fear Factory! Edited March 29, 2012 by InnocentYoungThroatCutter Quote
Berliner Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 otprilike 3% sanse da ce biti slusljiv album s obzirom na to kakav je prosli bio (iskreno, vise se ni ne secam kakav je bio) Quote
Captain Spaulding Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 otprilike 3% sanse da ce biti slusljiv album s obzirom na to kakav je prosli bio (iskreno, vise se ni ne secam kakav je bio) Same Here. Nikad neće biti više kao Demanufacture, Obsolete i Digimortal 1 Quote
Жвакић Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Допада ми се омот! И ово је други концептуални албум. Надао сам се да ће изаћи у априлу, а сад морам чекати јун. :/ Но, добро, бар знам тачан датум. Биће ово добро, неће ме разочарати. Quote
Жвакић Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 И било би боље кад би избацили "тхе" из наслова. Извин'те због дуплог поста, нема дугмета за едитовање. :/ Quote
Lou Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 To kada ti budeš sklapao gramatiku engleskog jezika. Quote
Novaliis Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Same Here. Nikad neće biti više kao Demanufacture, Obsolete i Digimortal Obsolete i Digimortal. To su oni albumi koje bend odradi jednom u karijeri i nikada više ne ponovi. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Sad ide klasicni klise,nece oni to nikada ponoviti ali bla bla makar eksperimentisu i ne zvuce isto kao na svakom albumu kao maideni bla bla.Ajd drzim palceve da bude makar slusljiviji i nu metalskiji nego prosli album! Quote
Lou Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Jebeš nu metal. Sve je odavno rečeno u tom žanru. Quote
Vuk Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 NU metal i dalje postoji, samo vi pederchine opsednute mochugom, mastjodonom i godzilom to ne vidite. 4 Quote
Lou Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Naravno da postoji. Ali daj nešto sveže, inovativno i relevantno u 2012. godini. Ako imaš preporuku, rado ću poslušati. Quote
Dr Alex Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Obsolete i Digimortal. To su oni albumi koje bend odradi jednom u karijeri i nikada više ne ponovi. Digimortal je najgori album koji su ikada uradili! Obsolete i Demanufacture! Osecam da ce novi album biti dobar! 1 4 Quote
Жвакић Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Једини њихов албум за који може да се каже да је "њах" јесте Трансгрешн, мада сам га ја зготивио на крају. Сви остали су добри. Чак и Дигимортал. Не копчам зашто га неки људи не готиве толико. Ну метал је одсвирао своје сад је металкор преузео. Следеће је...нешто. Quote
Berliner Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Digimortal je najgori album koji su ikada uradili! Obsolete i Demanufacture! Osecam da ce novi album biti dobar! priznaj da ga nisi ljudski ni preslusao nego onako lupetas samo zato sto album ima komercijalniji zvuk http://www.youtube.com/watch?v=_GhQW6MbK_k Quote
Dr Alex Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 priznaj da ga nisi ljudski ni preslusao nego onako lupetas samo zato sto album ima komercijalniji zvuk http://www.youtube.com/watch?v=_GhQW6MbK_k Slusam FF od izlaska Digimortal-a i uvek mi je bio plitak album. Govnjivi nu metal sa malo industrije. Veruj mi da sam pokusavao ali Burtonovo repovanje skoro kroz ceo album mi se gadi. Narocito na Linchpin-u. Ako neko hoce da proda Remanufacture original neka mi se javi. Samo mi taj fali. 'ajmo picke, dajte minuse! :* + suck my cock! ^^ 2 4 Quote
Berliner Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 ima nekih bezveze momenata na albumu ali da je plitak u celini to nikako, cak bih rekao da je more profoundly dystopian od obsolete u dosta pesama i to bas zato sto nije toliko metalski nego ima te neke pop/synthpop elemente (kao recimo refren u linchpin) koji su u kontrastu sa agresivnim delovima tako da se stvara taj clashing efekat koji mi je kljuc njihovog zvuka, najefektnije mi predocava tu distopijsku sliku. Quote
Captain Spaulding Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Ako si počeo da slusaš FF od Digimortal albuma i da odmah ceniš kako je to loš album onda nešto nije u redu sa tobom. Elem http://www.youtube.com/watch?v=0bm_VB2niqM Quote
Dr Alex Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 (edited) Ako si počeo da slusaš FF od Digimortal albuma i da odmah ceniš kako je to loš album onda nešto nije u redu sa tobom. Elem http://www.youtube.com/watch?v=0bm_VB2niqM Rekao sam samo da sam tada poceo da slusam a ne od tog albuma. Prvo sam nabavio Demanufacture i Remanufacture na kasetama. @Нормалан и Природан Lepo si opisao ali meni se nikako mi se ne dopada Digimortal. Ne mogu da slusam nesto sto mi lici na nu metal, narocito kad ima dosta upliva alternative. Jedina pesma koja mi se koliko toliko dopada je (Memory Imprints) Never End koju si gore okacio. Vidim da niko ne voli Transgression. Meni je odlican album. Narocito prve dve pesme i Killing Joke obrada. Mnogo bolji od Mechanize. Edited March 31, 2012 by InnocentYoungThroatCutter 1 Quote
Recommended Posts