Guest nesa_brus Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Pogiboh bre trazeci FF na forumu! Ali, isplatilo se! generalno FF mi se svidjaju zbog svojih vizionarskih stavova, cini mi se da nema benda sa slicnom tematikom. Inace, Burton C. Bell slovi za pravog genijalca u muzickim krugovima i zesceg sledbenika neke da kazem nihilisticke filozofije. Muzika je naravno odlicna. Nemam bas favorite medju pesmama ali izdvojicu ipak Descent, Replica, New breed i Scumgrief. Ako se ne varam, Dino Cazares je u grupi Brujeria u kojo je cak i Bill Gould (Ex-Faith no more)?!? :? Quote
C.A_R.I.A. Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 meni je Digimortal,u verziji sa 4 bonus(i to odlicne) pesme,sasvim ql! Quote
dr NIK@ Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Eh kako bi bilo lepo kad bi se ponovo cuo onaj stariji i tvrdji zvuk Fear Factory-a, a kako vec najavljuju to bi i trebalo da se desi...nadam se... Najvise me interesuje kako ce to zvucati bubnjevi, kad kazu da ce Demanufacture biti smujurija za razliku od ovog novog.... ...i ko ce da ceka jos pola godine... Quote
scissors Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 meni je Digimortal,u verziji sa 4 bonus(i to odlicne) pesme,sasvim ql! dobar da... ali previše nu-a... oću rifove sa demanufacture Quote
Guest TakeTheRedPill Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 Ako se ne varam, Dino Cazares je u grupi Brujeria u kojo je cak i Bill Gould (Ex-Faith no more)?!? koliko se meni cini ne varas se, ali nisam znao da brujeria jos postoji, znam za njih s pocetka devedesetih...matando gueros mmm... Quote
Guest nesa_brus Posted November 29, 2003 Report Posted November 29, 2003 Postoje jos kako! a: Skoro je i REX licenco izdao njihovu kompilaciju. Quote
C.A_R.I.A. Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Eh kako bi bilo lepo kad bi se ponovo cuo onaj stariji i tvrdji zvuk Fear Factory-a, a kako vec najavljuju to bi i trebalo da se desi...nadam se... Najvise me interesuje kako ce to zvucati bubnjevi, kad kazu da ce Demanufacture biti smujurija za razliku od ovog novog.... ...i ko ce da ceka jos pola godine... pa nisu se valjda FF ponovo sastavili ? 8O Quote
Guest TakeTheRedPill Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 da da sastavili su se opet...uostalom sto ne odes na njihovu stranicu, cak su i napravili novi logo...sranje je u svakom slucaju Quote
scissors Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 ma dobar je logo šta sereš nadam se puno za ovaj album, nadam se da me neće razočarati (inače ću ih otići koknuti lično) Quote
Guest TakeTheRedPill Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 pretpostavljam da ce biti dobar album jer su sutnuli cazaresa koji je sad u totalno nu metal fazonu, remixovani archetype(cini mi se da sam cuo, ali nisam siguran) se nalazi u nekom od nastavaka texas chainsaw massacre-a, svi kazu da je odlican, moze se negdje naci na netu, valjda, ali ja nisam pokusavao... logo je sranje, sto ne naprave neki interesantan logo u nekom industrial/corporate fazonu, ovaj je bas za djecu Quote
scissors Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 da... novi album... evo novog klipa "cyberwaste" pjesme: http://www.fearfactoryforums.com/audio/cybertease.mp3 obećava a: spremaju se za finalno mixanje albuma u januaru/februaru, a on će biti odrađen u 5.1 surround formatu! inače snimaće i neke koncerte i zajebancije - obećavaju novi DVD... biće i video spot po običaju... i dolaze ovdje! buahah idem gledati a: a: "Speaking about hungry, Raymond ate a $20 dollar hamburger the other day, the size of this head! He gained a lot of respect in that burger joint! Hahah! Quote
Guest TakeTheRedPill Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 wow, bubnjevi jebu kevu, samo da cijeli album ne bude ovako sirov, volim elektronska izdrkavanja Quote
scissors Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 i got itttttttt bolji od "digimortal" zasigurno! ne bih rekao da je najbolje fear factory izdanje do sada, ali je samo za nijansu slabije od "demanufacture" i "obsolete"... uglavnom, što sam uspio da shvatim je to da je ovo neka vrsta obilaska svih dosadašnjih eksperimenata - iskreno - nećete čuti skoro ništa novo... brutalnost je i dalje tu, i čini mi se da demanu-duh živi u njima a: hererra još uvijek razvaljuje bubnjeve. ritam sekcija je poprilično jaka... pogotovo pjesma "cyberwaste" koja je kao da je sišla sa "soul of the new machine"... ima čak i death elemenata, svjetlostnih kečeva... razaračina 8O "Archetype", naslovnica na primjer nosi veliku količinu melodije i gotovo mi je favorit na albumu iako je malo mainstream "Bonescraper", "Corporate Cloning", "Act Of God" i "Drones" su najjače pjesme, ne nose u sebi toliko melodije, već jaku ritam sekciju i dosta mračnu atmosferu... bolestan dio albuma, ako mene pitate "Bite The Hand That Bleeds" je u stilu "invisible wounds"/"timelessness", neka laganica sa izraženijim refrenima... "Default Judgement" je obasjana tamom - odlična pjesma! melodična, ali nevjerovatno snažna... "Undercurrent" je tu i tamo, samo me malo nerviraju (kao i na još par pjesama) izletanja u pretjeranu melodičnost (x-faktor sranja sa prošlog albuma), ali ga je mnogo manje nego na digi-ju christian je dobro zamjenio dinu... mislio sam da neće biti čovijek za ovaj posao, ali ipak se dokazao kao i više nego dostojna zamjena... naravno, da sam na njegovom mjestu udarao bih malo više palm mutinga ali, više nego dobro... byron, stara njuška je dobro odsvirao bas, nema šta da se puno priča... elektronike je mnogo manje, i to baš mnogo... recimo da je imao kao i na "demanufacture", znači samo u ponekim trenucima, dok se klavijature koriste u dobijanju melodičnosti FF ludaci (kao ja ) bi trebali ovo da čuju zasigurno... najočekivanije izdanje u ovoj godini što se mene tiče - i nisu usrali stvar a: ne perfektan, najbolji - ali zasigurno jedan vrlo dobar Fear Factory album i još jedna lekcija u tr-tr-tr-trrrrrrrr ritmovima end of transmission... Quote
Vintersorg Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 i ja ga imam... ...pa super je album...mnogo bolji od digimortala...ma jebano bolji od svih bre ....ne moram nista vise da pisem sci je sve objasnio Quote
fiction Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Slusao sam cyberwaste Bubnjar razvaljuje.definitvno cu morati nabaviti Archetype Quote
scissors Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 i ja ga imam... ...pa super je album...mnogo bolji od digimortala...ma jebano bolji od svih bre ....ne moram nista vise da pisem sci je sve objasnio ne bih se baš složio... "archetype" ne može premašiti remek djela kao što su "demanufacture" i "obsolete" Quote
MEGGY Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Chula prve 2 pesme sa novog ...nishta posebno...DEMANUFACTURE RULSZ! Quote
Guest TakeTheRedPill Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 cuo sam sest pjesama ukljucujuci cyberwaste, bonescraper i archetype i vec mi je bolji od digimortala i obzolita, ali ne i od demanufacture-a...zvuk gitare mi je dosta slab Quote
Vitamin K Experience Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Melodičnije i lakše za svariti od ostalih. Naslovna numera "Archetype" može komotno da bude neki hitić na TV-u ako urade spot. Pored ostalih, svidela mi se i Bonescraper zbog prizvuka tripastičnih stvari koje volim:) Quote
scissors Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 koska je trrrr-trrr-trr do jaja ta pjesma predstavlja kako bi 'digimortal' trebao da izgleda Naslovna numera "Archetype" može komotno da bude neki hitić na TV-u ako urade spot. fazon je što su spot uradili za najbrutalniju numeru "cyberwaste" ima da se ljudi začude za "archetype" kad kupe album ali doduše na svakom albumu imaju bar po jednu, dve melodične stvari Quote
scissors Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 no idea nisam ga još upratio da ga prikazuju na tv-u Quote
Chicken Little 420 Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Meni je album odlican... Ne mogu da verujem da sam imao cast da se upoznam sa Burtonom i Christianom... Scissors, hoces li intervjue sa Soulfly i Fear Factory za novi broj? Quote
scissors Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 imam već FF thnx a umrijeću od muke što nisam tu bio kad su dolazili definitivno ću da proklinjem to dok sam živ Quote
Recommended Posts