Jump to content

Recommended Posts

Posted

Otisao sam, vratio se sam. Forever alone!

Боли те кита у дупе. :)

Иначе, добра ова песма. Подсећа ме на неку мешавину Обсолита и Дигимортала. Мислим да ће бити ово солидан албум.

Posted

hahahaha

Nesto prodajem da bih mogao da kupujem. ;)

I meni se dopada ova nova pesma. Kao sto rece kolega Жвакић, mesavina digimortala i obsolate.

Dobra je i ona Proto-nesto, a Soul Hacker mi je sranje.

• 2 weeks later...
Posted

Neocekivano odlican album! Nesto najbolje sto su uradili posle "Transgression".

Navukao sam se i na "Soul Hacker". Odlicna stvar za voznju bajsa. :D

Edit: "Regenerate" je apsolutni hit!!

Posted

Нов спот:

Данас сам га обрнуо и на прву лопту није лоше. Јесу неки рефрени слаби и слажем се да је "Регенериши" хит. Да ли је бољи од прошла 2 не могу још да кажем.

Posted

Izvrteo sam album jedno 10 - 15x i na sluskama dok vozim bajs i kod kuce na zvucnicima. Fenomenalan album. Cak mi je i bolji od "Digimortal". Genexus > Mechanize > The Industrialist

Inace, cujem dosta stvari koje su pokupili iz starih pesama ali nema veze. Bolje da pokradaju svoje pesme neko neke usrane djent bendove. ;)

Pocetak Powershifter = pocetak Protomech

Bubnjevi na pocetku Demanufacture = Bubnjevi na pocetku Genexus

Rif na pocetku Scumgrief = Rif na pocetku Regenerate

Posted

"Good God" - 1996, Crusher - 1998. Fear Factory је евентуално покрао KoRn. А овај његов пример је ОК, требало би да буде захвалан што је Корн нешто и урадио од тог рифа, ова њихова песма грозна, пази то "певање" хаха.. А да не причам да тих рифова (0-2-0-3) има на стотине...

Posted

nije se dakle ipak islo da se ozivi digimortal zvuk osim na onoj jednoj pesmi tako da nemam zelju da pustam vise ovaj album, ali nije tako los. simpa su melodijice, vidim probalo se praviti neku muziku, how touching...

Posted

Meni je prenapucano, sto rece Vuk gore glava boli kad pojacas. Kapiram da to ide uz njihov zvuk ali nisam uspeo da iskopam ni neki hit za pred grad tako da jbg.

Posted

Preslusao sam "The Industrialist" jos nekoliko puta dok sam igrao Red Alert 2 i konacno mi je legao. Odlican album. Tezak i apokaliptican. Ima neki Godflesh vajb koji dugo nisam cuo na njihovim albumima.

Sad cu da vrtim "Mechanize" dok ga ne svarim. :D

Posted

"Good God" - 1996, Crusher - 1998. Fear Factory је евентуално покрао KoRn. А овај његов пример је ОК, требало би да буде захвалан што је Корн нешто и урадио од тог рифа, ова њихова песма грозна, пази то "певање" хаха.. А да не причам да тих рифова (0-2-0-3) има на стотине...

Secam se da sam pre 10+ godina u nekom chasopisu chitao kako je Dino prichao o tome da je on imao demo koji su ovi chuli, pa krali itd... shto je teshko proveriti, je li. Imam rifove od pre 12-13 godina koji i dalje chekaju da se dogode, pa cu da javim ako me je neko pokrao u medjuvremenu :haha:

• 2 weeks later...