Vintersorg Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 FF's new video will be premiering on MTV2's Headbanger's Ball this Saturday! http://home.earthlink.net/%7Evcabagnot/pix...oot_/index.html Quote
fiction Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Nabavio sam Archetype prije jedno mjesec dana.Vrh album.Najjaci FF posle Obsolete.Odavno nisam cuo ovako dobru ritam sekciju.Riffovi su kratki ali jebitacni obozavam takve riffove. Kvalitet albuma opada posle 6. pjesme ali ne puno.Nirvana cover je skroz dobar Tekstovi su i dalje vrhunski bez ikakve filozofije oko znacenja.Straight in the face... Quote
Tatyannahhh Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Iskopah sad na nekom cd-u njihove pesme ...da malo osvezim pamcenje... Quote
MEGGY Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 hehhe me2 demanufacure je najbolji album i niko me ne moze u suprotno ubediti . Quote
dr NIK@ Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 Jeste Demanufacture je najbollllli...meni..... Quote
Stuart Hamm Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 Meni je definitivno najbolji DIGIMORTAL.Ne znam da li sam slusao bend sa ovakvom produkcijom. Najnoviji nisam cuo ali bih voleo.Gde mogu da ga nabavim? Quote
scissors Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 digimortal je najlošiji ako ti se on toliko svidio, onda ima da odljepiš na druge albume prebacio bi ti ja ostatak da sam bliže prolunjaj po forumu berza, sigurno ima neko u katalogu diskografiju njihovu Quote
Villain Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Oooo jedva ih nadjo.Moji vechiti favoriti.Bubnjar je mashina..produkcija razvaljuje, nemam rechi hvale za bend. Meni su Demanufacture,Obsolete i Digimortal najbolji albumi.Ne preferiram njihove techno obrade. Gledao sam spot za cyberwaste i odlichan je. Mada shto se pesama tiche Zero Signal i Damaged su mi neprevazidjene. Quote
AGGRESSOR55 Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Meni se svidjaju Demanufacture, Digimortal i Archetype Quote
Millosh_024 Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Upravo slušam Archetype. Definitivno nije loš. Ako su neki kritikovali da Digimortal vuče na Nu-metal...sada to ne može da se kaže. Obožavam Burtonove clean deonice!!!!! Quote
eXplorer Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 evo preslusao par puta Archetype.... do jaja je....archetype,cyberwaste,default judgement,act of god.... Quote
AGGRESSOR55 Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Album je izvanredan. Svidja mi se kako je bass bubanj isproduciran Quote
solicitor Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 (edited) Ne znam koj aje od 3 teme Fear Factory najaktivnija, pa sam na pretrazi uzeo ovu sa najvise postova. Novi album "Trangression" se pojavio i prilicno mi je lepo legao , s obzirom da FF ne slusam posle "Demanufacture" izdanja. Na novom albumu napravljen je stvarno raznovrstan mix svih njihovih faza. Mene je najvise odusevila obrada U2 "I Will Follow" koja me stilski nevidjeno podseca na albume Voivoda Angel Rat i NothingFace, koje ja naprosto obozavam. Znaci, ima par pesama samo sa cleanom, melodicne i pevljive, par przacina u najklasicnijem FF stilu, tu je i obrada pesme Millenium od Killing Joke. Elektronika je svedena na minimum. Ima dosta industrial prizvuka, ali je malo sinetetike,a vise stare dobre gitarske svirke. Mislim da je ovo veoma dobar album i da ce se fanovima svideti. Edited August 2, 2005 by solicitor Quote
dr NIK@ Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 uuuuuuuuuuu... do jaja... novi album.... vec sam ga nasao, samo ce trebati neko vreme da se skine, s obzirom da cu morati da cekam u redu.... Quote
blondie Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 ajd kad vec udavih sa izvjestajem sa Gigantour (26. jul - sacramento, CA) u kome su ucestvovali Bobaflex, Dry Kill LOgic, Life of Agony, Symphony X, Dream Theatre, Nevermore, Megadeth (o svim tim bendovima vec pisah na njihovim temama) i Fear Factory, evo par utisaka i ovdje.. Fear Factory su nastupili na velikoj bini na kojoj je prethodno svirao Nevermore.. Od svih bendova, izuzimajuci Megadeth koji su naravno biti headlineri - Fear Factory su bukvalno oduvali sve.. ni priblizno takav utisak nije ostavio Dream Theatre. ok, sastav publike je bio malo na strani FF, no u svakom slucaju - zapazen i odlican nastup (svirali mozda malo jace od pola sata), samo sto sam ja slabo sta vidjela od prasine/pjeska.. bina je bila na vodi - evo i par slika.. btw, nisam neki fan, ali nisam ni imala priliku da ih cujem.. zao mi jedino sto smo poslije sreli pjevaca i jos neke iz benda ali nas mrzilo da mu pridjemo za par slika.. Quote
Millosh_024 Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Danas sam dobio Demanufacture 2CD Reissue i Transgression. Malo je reći da se nisam razočarao na prvo slušanje. Demanufacture sam uzeo više onako iz nostalgije a Trangession je baš,baš... Drugo ne mogu reći nakon prvog slušanja. Clean deonice su sve bolje i bolje. Quote
Misantrophil Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 imam samo Obsolete i mogu da kazem da je album fenomenalan, i da je sve dobro, a produkcija perfektna.Potrudicu se da nabavim i ostale albume jer sam se bas odusevio Quote
Ω Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 I meni je obsolete najbolji album...nabavi i soul of a new machine i demanufacture obavezno, mada su i noviji albumi do jaja...ma, nabavi sve sto mozes, neces se razocarati... Quote
Millosh_024 Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Obradiše U2-I will follow. Quote
AGGRESSOR55 Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Nabavio sam i ja Transgression. PERFEKCIJA!!! Najjace pesme su Spinal Compression, Empty Vision, Supernova i Millennium Quote
Recommended Posts