^Suicide_Pony^ Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 cuo sam ja 'burning inside', do jaja je. Quote
MudriPanj Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Da li je neko mozda cuo kako je Barton sa Static-X-om obradio Burning inside od Ministry-ja? Takodje su sa Danzigom obradili Enter Sandman. to je tek sranje a ovo sa danzigom je smijesno Quote
darthmoog Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 nisam siguran da li bi voleo da cujem burning inside sa static-x-om...volim ja Fear Factoru mnogo...ali static mrzim iz dna duse... Quote
Жвакић Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Meni je Statik-X ok iako su im textovi besmisleni, ali ipak FF je FF! Zbog cega ih ti toliko ne voles? Quote
darthmoog Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 ne znam...jednostavno imidz,nacin predstavljanja,muzika...sve me nervira kod njih.. Quote
Жвакић Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Danas sam gledao Mortal Kombat 1. deo posle duzeg vremena. U delu kad se makljaju Skorpion i Kejdz u pozadini pici Zero signal! Quote
Жвакић Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 O5 moram vaditi temu iz govana. Strasno! Ima li neko text za Pesmu My grave? Quote
darthmoog Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 valjda je to ovo: My Grave (x3) Scream in pain Die in flames (x3) Lost in darkness God forgotten Run in fear so you can hide In the dark Run in fear so you can hide Forever Hoping beyond my grave My grave (x3) Running to hide Closing your eyes Run in fear so you can hide (x3) Run in fear closing your eyes Hoping beyond Hoping I can see beyond my grave My grave (x7) hoping... beyond... hoping i can see.. beyond my... (* in background *) beyond my grave my grave (x7) Quote
Жвакић Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Da, mislim da jeste. Ne razumem zasto je nisu stavili na album kad je dobra pesma. Mogli su 'ladno da je ubace umesto Empire koja mi je prilicno bzvz. Quote
darthmoog Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 ja poslednja dva albuma do dan danas nisam temeljno preslusao...idem to sada da uradim Quote
Жвакић Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Posebno obrati paznju na Archetype. Taj album je odlican! Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 da, bolji je od transgression-a il kako se vec zove. Quote
darthmoog Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 boze sta sam ja napisao :smileykojicepaglavuuzid: Archetype imam vec par godina i znam ga napamet...bolji od digimortala sigurno...a mislio sam na transgression kada sam pisao gornji post...kakav je to shit od albuma...ubedljivo njihov najgori rad do sada... Quote
Жвакић Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ni meni se nije dopao na pocetku, ali sad mi je ok. Jeste da je meksi u odnosu na ostale, ali moze da prodje. Ipak je to Beer Factory. Uzgred Kristijan je spomenuo da ce uskoro da se uvuku u studio i poceti rad na novom materijalu i da ce album biti hevi od pocetka do kraja. Meni bi bilo gotivno kad bi napravili nekoliko pesmica, ne mora ceo album, u stilu SOANM sa sve elektronikom! Quote
darthmoog Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 (edited) ja bi jos jedan digimortal...znam da mnogi mrze taj album ali stvarno bi voleo da ubace jos pop elemenata u njihovu muziku...e da i bez cyper hill-a,repovanja i scratha u odredjenim pesmama @bananamen meni je transgression album bas extra tvrd...mnogo tvrdji od archetype-a i digimortala....jeste da nema toliko duple ali ponovo je tvrd u odredjenom smislu... Edited December 14, 2006 by darthmaul Quote
Жвакић Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Ja gotivim Digimortal! Tacnije, gotivim sve! A da je Transgression tvrdji od Archetype-a se bas i ne bih slozio. No, dobro. Quote
Жвакић Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Evo jos pitanja: Znate li zasto je Dino napustio grupu? I da li vam zvuce bolje sad ili ranije? Quote
Misantrophil Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Ne mogu da se odlucim meni je svaki njihov period dobar,jedino ovaj zadnji je malo slabiji album ali opet ima dobrih stvari. Quote
darthmoog Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Nemam pojma zasto je dino napustio bend ali sam cuo negde da su on i bell bili u konfliktu...valjda kada se bell vratio ovaj je otisao ili tako nesto... Ali mislim da je glavni razlog zasto je novi znatno slabiji od starijih jeste sto vise nema Dina...gitaru svira bassista benda,a bass neki novi lik...ipak dino je koristio 7 zica a ovaj basista/gitarista koristi 6...mislim da je sam zvuk gitare mnogo slabiji nego pre... Quote
23/16 Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Za tebe je Byron Stroud "neki novi lik". Cccc.... Quote
Жвакић Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Nemam pojma zasto je dino napustio bend ali sam cuo negde da su on i bell bili u konfliktu...valjda kada se bell vratio ovaj je otisao ili tako nesto... Ali mislim da je glavni razlog zasto je novi znatno slabiji od starijih jeste sto vise nema Dina...gitaru svira bassista benda,a bass neki novi lik...ipak dino je koristio 7 zica a ovaj basista/gitarista koristi 6...mislim da je sam zvuk gitare mnogo slabiji nego pre... I ja sam cuo da su se posvadjali i mislim da je novi album meksi zato sto nema Dina. Kristijan ga fino zamenjuje sto je pokazao na Prototipu, ali ipak mi se cini da malko fali Dinova djitra. A taj basista svira u SYL-u. Inace uskoro (ako vec nesu) uskacu u studio da sljakaju na novom albumu koji ce po Kristijanovim recima biti hevi od pocetka do kraja. Ja bih voleo, kao sto sam vec spomenuo, da naprave nesto na foru SOANM sa elektronikom i solazama. Quote
Recommended Posts