SGNL>05 Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 jebi ga, boli me kurac, živim kao svinja Quote
Grobodan Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Dobar novi album,i to mnogo.Ne bih bash znao da li im je najbolji,posto nisam slusao Dust,ali od SS je mnogo bolji. Quote
KRANG Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 nije baš mnogo bolji.. ocenio bih to ovako: dust 95 ss 93 amc 98 a evo, sad će pantheist i evoken novi sve za par dana... uh! očekujem da će oba albuma biti prepuna soničnih bogatstava Quote
Grobodan Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Oho,novi Pantheist!Lepo,lepo...A i novi Swallow the Sun se snima,bice negde na leto.Puna godina sonicnih bogatstava. Znaci,i Dust je dobar album.Moracu ga overiti. OFFTOPIC:Krang,sa koje teme si pokupio potpis?Genijalan je!Hocu i ja malo da posetim. Quote
Grobodan Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Pronasao sam temu!Krang,dolazi odmah,genijalno je!!!!!!!!! Quote
KRANG Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 ma daj.. ovi novi klinci su opasno glupi.. btw, novi swallow the sun je valjda već snimljen.. nešto mixuju ili šta već. . a njihov singl izlazi takođe za par dana, čudi me da ga već nema na netu (?!). očekujem mnogo soničnih bogatstava.. STS će biti bomba!! pantheist takođe. Quote
Grobodan Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Evo,sinoc sam slusao Sullen Sulcus i Murderous Circus jedan za drugim(koja je to sonicna odiseja bila ) i uvideo sam da sam malo preterao,stvarno MC nije mnogo bolji...za nijansu...Valjda me ponelo odusevljenje. Quote
KRANG Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 to je bila jedna odiseja prepuna soničnih bogatstava.. aMC mi je i bolje tehnički odrađen + ima bolju atmosferu.. a i po pitanju soničnih bogatstava je bolji. Quote
So Did We Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Meni Sullen Sulcus ima više soničnih bogatstava nego AMC. Quote
KRANG Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 ma kakvi.. elemental nausea!! kakva pesma!! ta pesma ima toliko soničnog bogatstva da je prava odiseja slušati je. Quote
So Did We Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Ja mislim da It Almost Looked Like Human ima najviše soničnih bogatstva. Quote
Grobodan Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Mmom srcu je ipak najbliza Crashing Wave (kako lepo ovo rekoh ). Inace,kako vam se scidja Shape of Despair - Illusions Play?Ja ovih dana slusam samo SoD i MB.Prija mi u ovim tmurnim ispitnim danima. Quote
KRANG Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 već rekoh za illusions.. najbolji FD album ikad. + sad će pantheist i evoken, čekam ih nestrpljivo ovih dana. jel slušao neko novi my shameful? Quote
Dani Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Imam album "Dust" i jebeno je sjajan... pogotovo pesma "In Mourning My Days" - stvarno je s(a)vrsenstvo. Rokanje samo takvo. Eh da, koliko vidim nabavicu i "The Sullen Sulcus" - jos danas. Quote
KRANG Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 good for you.. -- A Murderous Circle je albumčina.. toliko je dobar da ću, kad budem kupovao original, kupiti 2 komada, samo da bih jedan mogao uvek da nosim oko vrata! Quote
Dani Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 A Murderous Circle je albumčina.. toliko je dobar da ću, kad budem kupovao original, kupiti 2 komada, samo da bih jedan mogao uvek da nosim oko vrata! Ma ti si car. Quote
So Did We Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Krang je šemele A taj drugi original ima da daš meni. Quote
KRANG Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 dam ti kitu. sad mi palo na pamet: šta se dešava sa tim certom koji treba da bude ovde? nisam čuo nikakve vesti dugo.. jel potvrđen? ili otkazan? Quote
So Did We Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Čekamo Danila da odgovori ovde.. Quote
Lastsmiler Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Svidjaju mi se jer su jedini uspeli da se priblize Brajdovskom doomu u poslednjih par godina. Novi nisam cuo jos uvek, planiram uzeti original ovih dana, ali verujem da je toliko dobar koliko pricate. Svakako su oni ti koji nastavljaju gde su moji Brajdovci stali. Quote
The Watchtower Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Imam samo Dust i album je KEVA ! Jel moze neko koje iz BGa da mi nareze Sullen Sulcus ili A Murderous Circus !? PLATICU Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 narezaću ti ja za prazan disk. javi se ne pp Quote
Recommended Posts