Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

nije baš mnogo bolji..

ocenio bih to ovako:

dust 95

ss 93

amc 98

a evo, sad će pantheist i evoken novi sve za par dana...

uh!

očekujem da će oba albuma biti prepuna soničnih bogatstava mhihi.gif

Posted

Oho,novi Pantheist!Lepo,lepo...A i novi Swallow the Sun se snima,bice negde na leto.Puna godina sonicnih bogatstava. icon_smile.gif

Znaci,i Dust je dobar album.Moracu ga overiti.

OFFTOPIC:Krang,sa koje teme si pokupio potpis?Genijalan je!Hocu i ja malo da posetim. icon_smile.gif

Posted

ma daj.. ovi novi klinci su opasno glupi..

btw, novi swallow the sun je valjda već snimljen.. nešto mixuju ili šta već. . a njihov singl izlazi takođe za par dana, čudi me da ga već nema na netu (?!).

očekujem mnogo soničnih bogatstava..

STS će biti bomba!! pantheist takođe.

Posted

Evo,sinoc sam slusao Sullen Sulcus i Murderous Circus jedan za drugim(koja je to sonicna odiseja bila icon_smile.gif ) i uvideo sam da sam malo preterao,stvarno MC nije mnogo bolji...za nijansu...Valjda me ponelo odusevljenje.

Posted

to je bila jedna odiseja prepuna soničnih bogatstava..

aMC mi je i bolje tehnički odrađen + ima bolju atmosferu..

a i po pitanju soničnih bogatstava je bolji.

Posted

Mmom srcu je ipak najbliza Crashing Wave (kako lepo ovo rekoh icon_smile.gif ).

Inace,kako vam se scidja Shape of Despair - Illusions Play?Ja ovih dana slusam samo SoD i MB.Prija mi u ovim tmurnim ispitnim danima. icon_smile.gif

Posted

Imam album "Dust" i jebeno je sjajan... pogotovo pesma "In Mourning My Days" - stvarno je s(a)vrsenstvo. mhihi.gificon_cool.gif

Rokanje samo takvo. icon_rockdevil.gif

Eh da, koliko vidim nabavicu i "The Sullen Sulcus" - jos danas. 233.gif

Posted

good for you..

--

A Murderous Circle je albumčina.. toliko je dobar da ću, kad budem kupovao original, kupiti 2 komada, samo da bih jedan mogao uvek da nosim oko vrata!

Posted
A Murderous Circle je albumčina.. toliko je dobar da ću, kad budem kupovao original, kupiti 2 komada, samo da bih jedan mogao uvek da nosim oko vrata!

Ma ti si car. icon_smile.gif

Posted

Svidjaju mi se jer su jedini uspeli da se priblize Brajdovskom doomu u poslednjih par godina. Novi nisam cuo jos uvek, planiram uzeti original ovih dana, ali verujem da je toliko dobar koliko pricate. Svakako su oni ti koji nastavljaju gde su moji Brajdovci stali. icon_biggrin.gif