Buddha Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 danilo nije umro (kad mu je dejan cukic rekao da valja, onda ima razloga da pozivi jos par godina ) cekam da i se javi adrian pa da bookiramo cert dont worry Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 dejan cukić je car. -- dobro je, ja sam se već zabrinuo za tebe.. Quote
marcoman Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 kad mu je dejan cukic rekao da valja sta on vaaalja, majke ti nego, na sta se to stvarno odnosilo na MB?? pokusavam da zamislim njega kako sedi i preslusava MB, ali to je stvarno nemoguce Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 ma ne MB.. consecration valjda, koliko sam ja razumeo? šta, bio vam je na probi ili tako nešto? -- btw, jedva čekam taj MB koncert.. kako će to da bude dobro.. Quote
Buddha Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 ma sinoc bre na finalu demo mastersa.. rekao mi da smo mu se svideli i da imamo stav i da smo izasli i nesto rekli dejan cukic preslusava MB..........VIDI STA SAM TI URADIO OD PESME MAMA Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 zezaš da je to rekao?? koji car! u stvari, ja sam i pre mislio da je on car, sada mislim da je megacar. Quote
lady of rain Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 o cemu je rec? jel dolazi Mourning Beloveth ?! Quote
The Watchtower Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Koliko ja znam ne, inache mnogo dobar novi album pogotovo prva pesma. Quote
Kristijan Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Ovo za koncert u BG je sve ali ne i istina. Ja sam svaki dan na njihovom forumu gde se javljaju članovi benda, i nema ništa o koncertu u BG. Njihov basista je odgovorio na moje pitanje vezano za pomenuti koncert tako što je rekao da nisu pregovarali ni sa kim u Srbiji, ali ako poznajemo neke promotere da ih povežemo jer su oni trenutno na turneji, pa su veoma radi da svrate kod nas. Inače, novi album, A Murderous Circus je genijalan! Quote
Buddha Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 basista verovatno nema pojma o tome posto je meni adrian pisao mejlove. e sad, ako je zaboravio.. novi album nije nista posebno btw. angel & the dark river all over and over again.. Quote
KRANG Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 aj ti njemu lepo napiši nešto, baš da ne bi zaboravio.. ako izvisimo i za njih, ima da se odselim odavde. novi album nije baš "mar de grises" inovativan , ali zato je vrhunski u svakom drugom pogledu.. i više je nego odličan album. Quote
Buddha Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 cuo sam se sa adrianom i oni bi vise nego voleli da dodju ovde, ali problem je u tome sto oni ne planiraju nikakvu vecu turneju, vec sviraju na par mesta u par zemalja i na sva ta mesta dolaze avionom. a mi te avionske troskove ne mozemo da isplatimo.. videcemo, ako budu svirali makar negde blize, da dodju busolom, mozda iz roterdama u oktobru ili tako nesto. obavestavacu vas sta se desava... Quote
marcoman Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 a ovaj MDG tamo salje na mailing liste i jede govna dovedite nas u vasu zemlju i slicna sranja i onda kad se neko iscima oni imaju problem sa vladom ili tako nekim mudom bas totalno bezveze Quote
KRANG Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 ma nisu oni krivi.. trebali su da dobiju sponzorstvo, a nisu.. jebi ga, studenti.. ma njima je samo da malo proputuju i vide evropu.. danilo: "bliže .. iz roterdama"??? do jaja, iz roterdama će samo da skoknu do beograda, sva sreća da nam je makar roterdam tako blizu.. Quote
Buddha Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 ako ces ti da im platis avionske karte iz dablina, samo izvoli. ja mislim da je busola iz roterdama malo normalnije resenje. ili jos bolje, ti idi svojim superkrangmobilom u roterdam da ih pokupis Quote
KRANG Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Jeez, you're a little irritable. What's the matter? You got some sand in your vagina? *** ok, bilo bi lepo dovesti ih.. kako god.. Quote
The Watchtower Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Samo neka ih neko dovede i svi ce biti Quote
Lastsmiler Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 novi album nije nista posebno btw. angel & the dark river all over and over again.. E uzeo si mi rec iz usta! Sve je to fino, ali Ne treba mi ovo, pustil lepo Andjela ako mi se slusa nesto slicno. Quote
Agarth Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 (edited) Ma, OK je sasvim ovaj novi album, ali je ipak slabiji od 'The Sullen Sulcus'. Makar je na nivou prihvatljivog... Edited April 5, 2005 by Agarth Quote
Yebiggah Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Ma, OK je sasvim ovaj novi album, ali je ipak slabiji od 'The Sullen Sulcus'. Makar je na nivou prihvatljivog... Sullen Sulucus Rula !! Quote
Crow Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Novi album je dobar, ali ipak slabiji od prethodnih. Ponekad se malo zasviraju i gnjave, ali moze da prodje. The Apocalypse Machine je strasno dobra pesma. Samo nju vrtim. Meni je Dust ubedljivo najbolji njihov album, a ne Sullen Sulcus. Quote
Misantrophil Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 slusao sam ih ali mi se uopste ne svidjaju po meni kopija my dying bride Quote
Crow Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 slusao sam ih ali mi se uopste ne svidjaju po meni kopija my dying bride To moze da kaze samo neko ko je preslusao album ili dva od My Dying Bride i sad mu sve lici na njih. Pravi poznavalac. Sta si slusao? Quote
Misantrophil Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 od My Dying Bride ili Mourning Beloveth? Quote
Recommended Posts