Crow Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Od Mourning Beloveth. Nemoj me pogresno shvatiti, ali vise mi je muka od uporedjivanja svih mogucih grupa sa My Dying Bride. Oni su krenuli prvi sa tom pricom i normalno je da su uticali na mnoge mladje grupe na ovaj ili onaj nacin. Bitno je da Mourning Beloveth dalje razzradjuje stil koji su My Dying Bride na poslednjim albumima napustili, krenuvsi sa nekom kao originalnom muzikom. Nategnute emocije koje isporucuju MDB vise ne lice na onaj iskreni pristup doom-metalu koji su nekada negovali. Smatram da Mourning Beloveth predstavlje trenutno najzanimljiviju pojavu u death-doom metalu i za koplje su ispred ostalih Quote
Misantrophil Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 to jeste mada meni je su ok i zadnji radovi mdb Quote
Valtiel Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Smatram da Mourning Beloveth predstavlje trenutno najzanimljiviju pojavu u death-doom metalu i za koplje su ispred ostalih Slazem se. MDB je kult ali nisu oni sami na tronu doom-a ne treba zaboraviti Anathemu, Mourning Beloveth i druge..... Quote
Rain delay Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 (edited) Obratite paznju na poslednji minut pesme Dust (koju inace trenutno slusam)! Taj deo treba da se zove: "Mamut pada pokosen od strane neke duuuuge bolesti..." Edited July 5, 2005 by Rain delay Quote
amy_mccoy Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 taj deo ja zovem: "Lidija menjaj to sranje sto slusas" Quote
Rain delay Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 "Seri, seri, moj golube beli..." (ustvari- "gavrane crni", mozda si postala goticarka u medjuvremenu) Quote
amy_mccoy Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 mozda si postala goticarka u medjuvremenu well...I guess you'll never find out Quote
Chlan 787 Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Obratite paznju na poslednji minut pesme Dust (koju inace trenutno slusam)! Taj deo treba da se zove: "Mamut pada pokosen od strane neke duuuuge bolesti..." Quote
Chlan 787 Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 veceras snimamo nasu verziju pesme iz odjavne shpice Srecnih ljudi.. samo da se malo podsetim kako sam svirala glavnu melodiju na git... Quote
forever*autumn Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 od beloveth-a posedujem samo Dust, koji je, uzgred, odlican album. vec neko vreme planiram da nabavim i Sullen Sulcus i Murderous Circus, jos samo da se resim svoje lenjosti. Quote
Chlan 787 Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 zaljubices se u onu karaoke verziju (da, usudila sam se da je preslusam 2 dana nakon snimanja).. komentar: Quote
Face Of Melinda Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Ne znam za vas ali ja album Dust konzumiram intravenozno... Quote
amy_mccoy Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Ne znam za vas ali ja album Dust konzumiram intravenozno... ja sam trenutno in love tako da na mene cak i Mourning Beloveth utiche pozitivno Quote
Baal Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 ja sam trenutno in love Asime, šta uradi sa ovom đevojkom Quote
amy_mccoy Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Asime, šta uradi sa ovom đevojkom /me je in love with Bavaria beer Asima ne prijavljujem Quote
Face Of Melinda Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Pa i na mene utice pozitivno, zato ga i unosim intravenozno Quote
Rain delay Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Tako je. MOURNING BELOVETH je jedan od retkih doom bendova koji utichu pozitivno na choveka. Ja Dust ushmrkavam svakodnevno! Moram da nabavim i Sullen-a... Quote
amy_mccoy Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Moram da nabavim i Sullen-a... zar je moguce da ja to imam a ti ne Quote
amy_mccoy Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Jos jedno SVETOGRDJE! mislis, zajedno sa tim da ti imas Broken od 12 stones-a haha Quote
Recommended Posts