Rain delay Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Tako je. Sad Broken slusa moj cale u kolima kad ide na pos'o. Quote
Rain delay Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Mada je prvo SVETOGRDJE bilo kad je valjda Krang (ili Out of Time) rek'o da vokal Saturnusa smara... ... a to se ne sme... Quote
amy_mccoy Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 braaaaate, ne kapiras ti to respect za caleta i opet je Mourning Beloveth uspeo da me rasplache damn Quote
Baal Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Mada je prvo SVETOGRDJE bilo kad je valjda Krang (ili Out of Time) rek'o da vokal Saturnusa smara... ... a to se ne sme... Verovatno je to bio KRANG. Quote
Rain delay Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Smarach, MRZIM GA! Shala b'ate... Quote
Valtiel Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Da li ima neko ovaj novii CD? MAISLIM DA SE ZOVE : " Mourderius Circus". Ko je rad za razmenu neka salje message. Quote
KRANG Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 (edited) pajseru.. nije "..circle", nego "....circus". Edited August 27, 2005 by KRANG Quote
Baal Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Ovde odakle sam ja skidao piše Circle Sad proverih na metal-archives.com, my mistake, Circus je. Quote
Rain delay Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Trenutno slusam Sullen Sulcus, (nabavio) bas je cool, al' mi nekako veci apel imaju Mar De Grises i Morgion... Quote
Face Of Melinda Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Morgion je keva, vokal mi se jako dopada. Inace Mourning Beloveth pre svega zato i cenim zato sto nema ljigav i srceparajuc vokal. Mada sada trentno preterujem sa Limbonic Artom, tako da Quote
Rain delay Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Joj, ovaj Sullen Sulcus je mnogo dobar... Pomak u odnosu na Dust, bez menjanja fazona. Ne radi mi space... Quote
Face Of Melinda Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Sh'a je navuk'o si se??? Lepo ja kazem bend je genijalan, zato ja i ubacim oba albuma na playlist-u i uzivam Quote
amy_mccoy Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 meni je bolji Dust samo zbog pesme The Mountains Are Mine...odgovorno tvrdim da je to jedna od onih pesama koje mi nikad nece dosaditi Quote
Rain delay Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Navukla se... i treba... (proradio mi "space") Quote
ba+a. Posted August 30, 2005 Author Report Posted August 30, 2005 Sh'a je navuk'o si se??? Lepo ja kazem bend je genijalan, zato ja i ubacim oba albuma na playlist-u i uzivam Oba tri ? Ne znam za vas al meni je i dalje ostala omiljena Autumnal Fires. Quote
amy_mccoy Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Navukla se... svuci...navuci the circle of life Quote
Rain delay Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 KAKAV KURVINJSKI AVATAR! (nije nikakvo prozivanje tebe, ali avatar je stvarno bitchy) Nevertheless, Narcisistic Funeral mi je najjaca trenutno sa Sullen-a. Quote
amy_mccoy Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) (nije nikakvo prozivanje tebe, ali avatar je stvarno bitchy) pa, kad sam ja bila sweet sreco? Nevertheless, Narcisistic Funeral mi je najjaca trenutno sa Sullen-a. nekim divnim cudom i meni...svidja mi se pocetak mnogo Edited September 5, 2005 by amy_mccoy Quote
Valtiel Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 pa, kad sam ja bila sweet sreco? To dolazi vremenom. Quote
Kristijan Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Nevertheless, Narcisistic Funeral mi je najjaca trenutno sa Sullen-a. Bravo brate! Ja mislim isto, mada je težak izbor pored The Words That Crawled i The Insolent Caul. Ovo mi je trenutno najbolji album koji sam čuo u životu. Ne mogu da verujem da ima nešto što mi se sviđa više od Turn Loose the Swans-a. A Murerous Circus mi je prilično bled u odnosu na Sullen Sulcus i Dust, a neki dan sam nabavio i demo Autumnal Fires koji me je prilično nasmejao, alise već tada nazirao početak onoga što je kulminiralo sa Sullen Sulcus-om. Mislim da nisu bili naštimani kada su snimili taj demo... sve boli od falš tonova... Quote
LordHypnos Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Konačno mi je stigao novi album. Preslušao sam ga tek nekoliko puta, ali... Pa, mislim da sam čak i razočaran iako sam očekivao da će biti lošiji od "The Sullen Sulcus" i pogotovo "Dust". No, možda su u pitanju prve impresije. U svakom slučaju, treba ga dosta slušati. Poz! Quote
forever*autumn Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 July should see the re-release,through Grau, of our first two albums, namely Dust and The Sullen Sulcus with no new material added however the artwork of Dust will be slightly changed in line with our new paymasters…haha. The new album is coming along slowly, being broken up every few weeks with another gig but we are now going to concentrate on writing for the next few months. One song written already and a lot of ideas floating around but too early to tell anything yet. nista specijalno, cisto da malo zivnem temu. Quote
Rain delay Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 DUST do smrti... Bolji je od oba naslednika. Iako nijednom nista ne fali. MOUNTAINS ARE MINE! Quote
Recommended Posts