ErliK Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 (edited) Čekaj, zašto mene niko ne obaveštava da Patric sad peva u Lion's Shareu. Jer iz ranijih dana ono nije bio Patric... o_O. Inače pevao je i u onom Space Odyssey-u (neki svemirski neoklsični metal ) ako nekog interesuje. Inače za one koje su propustili i ja sam veliki fan ovog (Astral Doors) benda!!! Edited April 25, 2007 by ErliK Quote
Arja Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Naravno i ja sam fan ovog benda Poskidala sam danas neke spotice pa rekoh da ostavim post. Ludi su skroz! Bilo bi super da naprave koncert kod nas. Doslo bi malo ljudi, tako da bi atmosfera bila odlicna... Quote
ThePowerhead Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 (edited) Evil Is Forever Praise The Bones Fear In Their Eyes Ove tri su totalna razbijačina (naravno i ostale su zakon)!!! Dodao bih i: Of The Son And The Father Slay The Dragon From Satan With Love Uf, kada bi opet bili predgrupa Gardijanima!!! Uzgred, Arja odakle si skinula spotove? Edited April 30, 2007 by ThePowerhead Quote
DragonHeart Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Nemaju oni ni jedan zvanican spot. Quote
ZmYchE Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Da, kakva je to fora sa spotovima? O_o Quote
DragonHeart Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Ponavljam, oni nemaju ni jedan zvanicni spot. Quote
Tanya Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Uh otkad ovde nisam pisala Astral doors nemaju spotove već su uradili klipove sa isečcima snimaka sa raznih svirki Inače ko nije posetio novi sajt http://www.astraldoors.com/ neka pogleda, lepo su ga uradili Quote
DragonHeart Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Novi album izlazi 14.septembra, pod nazivom "New Revelation" Quote
Kamaitachi Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 (edited) Fenomenalan vokal, fenomenalan nastup u Beogradu ('ocu opet), fenomenalan album "Astralism"(i ostali su fenomenalni, ali ovaj pogotovo), fenomenalan bend, ocekujem fenomenalan novi album, fenomenalan omot za novi album...ni sajt nije los... (dvestoti post) Edited August 7, 2007 by Kamaitachi Quote
Angelystor Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 "New Revelation" (view cover at this location) track listing: 01. New Revelation 02. Freedom War 03. Pentecostal Bound 04. Bastard Son 05. Waiting for the Master 06. Planet Earth 07. Quisling 08. Cold War Survivor 09. The Gates of Light 10. Shores of Solitude 11. Mercenary Man 12. Lament of the East (bonus track Japan) 13. 21st Century Medieval (bonus track Japan) * http://www.myspace.com/astraldoors - ima naslovna da se chuje dosadan cover...a ovo malo shto chuh na majspejsu..ok, nsita specijalno...prekinuh posle 40tak sekundi, jer inace imah losih iskustava sa semplovima za nove albume u poslednje vreme.. Quote
Download_manager Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 :tongue: Astral Doors - New Revelation (2007) http://rapidshare.com/files/48974846/Astra..._by_nidhogg.rar Quote
ErliK Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 eh... zaboravih da izlazi novi album. Hvala za link! Ina;e ni meni se ne sviđa cover ali nema veze... samo da je muzika ko ranije Quote
Tanya Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Evo završih prvu smenu, sada ću da slušam novi album dok ne krenem nazad na posao. Nadam se da je u maniru ranijih Kad se samo setim koncerta Quote
Prisoner of Dreams Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 evo jos jednog linka, nije na odmet http://rapidshare.com/files/49405417/A.D._-_N.R.CROM.rar Pasword: www.crom-diosesdelmetal.blogspot.com Quote
Grobodan Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Jesam ja prvi? Novi album je standardno OK, na prvih nekoliko slusanja mi nije bolji od prethodna 2, ali ipa dodje kao dasak svezeg vazduha posle Primal Fear abominacije. Sve u svemu, ostalo se na liniji. Quote
Kamaitachi Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Album je sasvim ok, po meni nije dobar kao Astralism, ali uopste nije los(daleko od toga)!Omiljene pesme: Pentecostal Bound i Quisling, mada su sve ok! Quote
Angelystor Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Ovaj bend nikako da izda neki album za koji bih rekao da je odlican/me oduvao/sl... tj. da kazem da je najbolji. Stvarno ne mogu da kazem da mi je neki AD album dosadashnji, ukljuchujuci i ovaj, najbolji, chinilo mi se nakon "Astralism"a, da bi sledeci mogao bii "bum", but not yet I guess.. Ovaj me kanda i najmanje podseca na Rainbow/Dio materijal, sto mi je malo smetalo pri slushanju proslih albuma, jer kada slusam neki bend, ne volim da me bas toliko podseca na nesto.. Ovaj je metalizovaniji i kanda ispeglanijeg zvuka. To mi malko i nedostaje, prljavi rock prizvuk koji su prosli imali. A umesto toga umetnuto je malko chistijeg powerica zvuka, i to se vec chuje na uvodnoj/naslovnoj "New Revelation", ki da ga Hammerfall pravio. Nils je opet opravdao moje mishljenje da je jedan od najjacih metal vokala danashjice, Dio za 21. vek, a na njega me najvise podseca u "Bastard Son", inace extra balada, not cheesy, not boring, ne smara ga sas klavir...take a listen to this one Nocturnal Rites, Primal Fear i slichne prodaje!! "Planet Earth" malko sirovija pesma i ona mi se kanda i najvise svidela..a u principu albuma nema nekih dosadnih pesama, par srednjih/prosecnih, ali taman toliko dobrih da mu se da ocena od recimo 8/10. Sve u svemu, zadovoljan.. Quote
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Hm da... u principu bih se slozio, samo shto je meni album izgleda za nijansu bolji. Ja bih mu dao recimo ocenu 9/10. Skroz mi se svideo album kad sam ga prvi put chuo, mislim da se ne lazemo Astrali nemaju losh album, ali ipak im fali neki album koji ce ih predstavljati u narednih 20 godina, kao shto je to sluchaj sa Helloweenom i Keeperom, zatim Maidenima i Numberom itd. Inache obozavam ovaj bend i strashno bih voleo da ih gledam ponovo ali ovog puta na njihovom solo koncertu... Quote
_powerslave_ Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Evo setliste sa njihove turneje: New Revelation Freedom War Bride of Christ Tears from a Titan London Caves Of the Son and the Father Quisling Hungry People Bastard Son Slay the Dragon Evil is Forever Time to Rock Encores Black rain Cloudbreaker Fantastichna lista...sve sam hit do hita, samo mozda je malo kraca ali zaista ubitachna ... Quote
Kamaitachi Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Uh kad bi opet svratili do nas! Quote
Recommended Posts