Vlaja Buraz Posted April 20, 2005 Author Report Posted April 20, 2005 (edited) Prosto ne znam otkud mi inspiracija. Шта ли је, а у магли се крије? Ходила сам шумом једног од ових дана док дрвеће је тихо плакало за лишћетом што је спало Папрат је шуштала киша је пљуштала и некаква магла се спусти да се на небу не виде облаци густи Мене бијеше лома страх на моменте ми је застајао дах али знала сам да морам брзо стићи неће ваљда прије мене они шупци у фићи И тад наједном осјетих кораке иза мене у даљини малој к'о да се нешто шуљага 'намо и крије у букви распалој Помислих то ме брза вреба смрт осјећај бијаше то јако чврст спремна да загрлим ту љубав јаку почех да вриштим и трчим по шумарку У агонији од трчања брзог велике трагедије за сваку готичарку узвици негодовања почуше се кроз дрвеће "ало глупачо, шта радиш то у парку?" Но нијесам си дала то да ме збуни парк, шумарак, село хобита сва та мјеста су утвара пуни А онај облик што ме прогањаше указа се објешен на дрво наопако, и зло, висио је бијел јадна му мајка, то ми је да видим прво Из даљине ми се учини да није а онда рекох себи "можда је, 'ајд" приђох и факат тамо окачен стајаше плакат за концерт Мај Дајинг Брајд Edited April 20, 2005 by Boro
Vlaja Buraz Posted April 20, 2005 Author Report Posted April 20, 2005 Na bijeloj kori smeđa linija, trag Kupio sam gumicu imena "Factis". Danas, da ne pomislite kako je to bilo kad sam bio mlad i vladao svijetom i tako. Nešto sam trebao brisati a imao viška novca u džepu. Mali korak ka osamostaljenju, jedan ali vrijedan. Danas gumica a sutra ću da oženim kćerku tete iz trafike. Ili tetu. "Factis" softer piše na njoj. If = drunk, then = foster. Tjeraše me da učim Paskal u gimnaziji. I to u svesci, a onda da radimo zadatke na tabli. Znači, na jednoj strani napišeš algoritam (ili kako se već to zvalo) a na drugoj tačan rezultat, okreneš stranu i pokažeš kako je petlja pravilno napisana. Naravno da nikad nisam ništa naučio. Nego, gumica, čudno je to. Softer, po karakteru (sad treba nacrtati srce probušeno strijelom); factis, oznaka da ta gumica briše samo činjenice. Ta gumica je borac protiv činjenica. Podiže sumnje. Brišući činjenice širi nedoumice. Brat ruku na brata podiže. Kad se čovjek malo bolje zagleda, nije to tako nevino. Podijeliše zemlju, ovaj obrisa stavku iz testamenta, a advokat je kuka stara, tinta puna limuna. I zašto? Zato što je bila jeftinija, bio je još jedan model u ponudi, ali duplo skuplji. Imao sam, ali linija manjeg otpora. Zapravo, linija manjeg udara na džep. I tako da se završi... Inače, ovi još uvijek misle da ne valja, ovi drugi reaguju. A nebitno je. Dok se polomi kamen iz mlina, turiste ćemo da šaljemo u Holandiju da gledaju vjetrenjače. U međuvremenu će da duva. Ovi su gore sve dok ne zagore, onda siđu da ih zagasimo, a prve riječi reakcije na to su 'pišaj ga'. Na žalost, to najbolje rješenje koje se uvijek nalazi negdje tako blizu, previdimo. Ako nešto mrzim, to je kad kiša padne dan nakon što sam okrečio voćke.
Froiibaad Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 Prosto ne znam otkud mi inspiracija. Шта ли је, а у магли се крије? Ходила сам шумом једног од ових дана док дрвеће је тихо плакало за лишћетом што је спало Папрат је шуштала киша је пљуштала и некаква магла се спусти да се на небу не виде облаци густи Мене бијеше лома страх на моменте ми је застајао дах али знала сам да морам брзо стићи неће ваљда прије мене они шупци у фићи И тад наједном осјетих кораке иза мене у даљини малој к'о да се нешто шуљага 'намо и крије у букви распалој Помислих то ме брза вреба смрт осјећај бијаше то јако чврст спремна да загрлим ту љубав јаку почех да вриштим и трчим по шумарку У агонији од трчања брзог велике трагедије за сваку готичарку узвици негодовања почуше се кроз дрвеће "ало глупачо, шта радиш то у парку?" Но нијесам си дала то да ме збуни парк, шумарак, село хобита сва та мјеста су утвара пуни А онај облик што ме прогањаше указа се објешен на дрво наопако, и зло, висио је бијел јадна му мајка, то ми је да видим прво Из даљине ми се учини да није а онда рекох себи "можда је, 'ајд" приђох и факат тамо окачен стајаше плакат за концерт Мај Дајинг Брајд znam da si mi zabranio da postujem na ovoj temi - ali ovo moram da prokomentarishem - genijalno Boro - stvarno sam odushevljen muah
Chlan 787 Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 Из даљине ми се учини да није а онда рекох себи "можда је, 'ајд" приђох и факат тамо окачен стајаше плакат за концерт Мај Дајинг Брајд znaci, ovo me je ubilo...
Vlaja Buraz Posted May 1, 2005 Author Report Posted May 1, 2005 http://boro.mojblog.co.yu/ Pa ćemo vidjeti šta će biti, sve mi se čini da će tema u pemziju.
Fiery Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Htedok reci da ode Boro u propast, ali onda se setih gde se ova tema nalazi.
amy_mccoy Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Boro legendo...odlichan site. Mada....malo je degutantno ono povodom Uskrsa
mrtva Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Boooro is The Darker jel tak Boki... koja slozna tema...
Helle Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Boro The Kralj je srce i dusHa coeka-koliko samo gotivim onu pijesmu sto je napisao o meni, zaista!
Mjaua Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Да, да" u značenju "Oops, he did it again?" Osetjam se prozvanom iako nema nikakve veze sa mnom. Hm, pa izgleda da ova tema nema svrhu s obzirom da je dat blog, i da tamo moze da se komentarise...je li Boro? Ne mislis valjda da iskuliras sopstvenu temu?
Vladan Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Ej Boro brate, ajd molim te reci mi kakvi su DVD mediji Arita? Jel valjaju? Pozdrav Nesto ti ne mogu poslati pp, mislim da je to tvoje maslo....
Tatyannahhh Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Hm, pa izgleda da ova tema nema svrhu s obzirom da je dat blog, i da tamo moze da se komentarise...je li Boro? Ne mislis valjda da iskuliras sopstvenu temu? ako se ova tema zatvori bicu neutesna
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 ako se ova tema zatvori bicu neutesna mene bi na tvom mestu tesio hermeticni (a hermeticno je svE shto je dubokoumno) bokijev humor....
Mjaua Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Boro je i dalje medju nama... Ma ono, ima sad on blog, koj tje mu q tema na yumu... hm, sto ne postujete na blog ???
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 zato shto naS boli kurac.... HomoPoz....
Helle Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Kad mu se javim na blog-u frajer ladno ignorisHe kao da me ne pozna! I onda se pitam cHemu.... Still.... Boro.... svE + naS = nije li to nesto!
Mjaua Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 zato shto naS boli kurac.... HomoPoz.... sve si pitomiji i pitomiji...
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 faca slatke britni me pripitomljava.... kod picaka pms kod suprotnog pola zatvor.... HomoPoz.....
Recommended Posts