Blacksunray Verb Delikvent Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 u timberlejka takodje ne diraj... zasto ne? Recimo da nismo fokusirani na tvoja jaja... a ti znas? Jebi ga, i za metalce kazu da su dobri jebaci a u stvari... blago meni... respect prevodiocu fokusiraces se, mozda ti treba oNa hemija za koncentraciju, imam to da ti Dam.... za metalce ne postoji nikakva predrasuda druge vrste, osim onih vezanih za muziku i sviranje, tipa da su na pr. tehnicki bolji od drugih u rock muzici, mada ja prvi kazem da to ne mora da bude....tako da si se zajebala ovde.... blago tebi, razlog vise if so da izgubis link sa realnoscu kako to obicno biva.... @prevodilac - napasesh mi se Once again....trivia - pijem iskljucivo ness kafu....
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Nemoj da mu rusis snove... ajveci broj njih stvano to misle josh jedan na listi za degustaciju testisa....
mrtva Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 @mayo pa awetinje znaju kako se to radi...mozda chu jedino trebat bit malo ublazujucha ipak britni je u pitanju... @bvd ''josh jedan na listi za degustaciju testisa....'' nema ' ; smajlija...jel to znachi da si 'ozbiljan'... ak' ti ne presushi taj jednoglav (valjda si chuo za triglav)...javi se...
Helle Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 (edited) Ma di ce Boro da se lozi na BVD-a to je previsHe agr00! BVD se lozi na mene, jel tako seceru! A Boro se lozi samo na moje sise! A braco se lozi na mene cijelu.... A ostatak foruma se lozi na moje gluposti! Recimo blondie-ta prijanja samo tako! Edited January 2, 2006 by Hellenoranotos
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 ja se lozim na alitu in chains....
Mjaua Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 moram...kad je mutav... superintendant zapravo... Mislis da je to u pitanju? Nemam pojma, ja bas mislim da mu izrazavanje dobro ide... He, imas i svog licnog padawana...??? Nije lose, nije lose. mayo pa awetinje znaju kako se to radi...mozda chu jedino trebat bit malo ublazujucha ipak britni je u pitanju... ublazujutja ??? predrasude predrasude...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Yoma, imA mesta i za tebe, join in....
mrtva Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 mayo aaah' volish i ti grubu igru... pa dobro shta mi odma vrckash tim okicama...samo ti kazi... @filthy sunray koji ti je s tom alitom...(htjedoh rec atilom )...jel ti to cura...auh' grozote nisi mi se pohvalio...pa fino... imam i ja...
Helle Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 ja se lozim na alitu in chains.... Pa sHta, i ja se lozim na tebe....
Mjaua Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 mayo aaah' volish i ti grubu igru... pa dobro shta mi odma vrckash tim okicama...samo ti kazi... Dela govore vishe od rechi... (ma chim vidite paperjastu plavu kosicu odma' pomislite ad je krhka mala... e zivote Yoma, imA mesta i za tebe, join in.... Ostatju neutralna, hvala lepo
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 yoma, ne odbacuj me kada ne znas shta nudim....
Helle Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 pogresna lozenja.... Nije, ne....ozbiljno ti govorim! Dobro, nemora niko da zna................
mrtva Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 (edited) lozioci pripazite da ne prelozite... i ja sam se nalozila...ima vech od proshlog decembra gorim... (edit- da ne ispadne da se to lozenje odnosilo na BVDa ) akhm' mayo nisam ja uopshte ishta rekla loshe...i nisam mislila da (vi) plavushe ste drolje...otkud iskopa to mishljenje od mog quota... Edited January 5, 2006 by Twiggy
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 nego na koga? sramota....
Mjaua Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 akhm' mayo nisam ja uopshte ishta rekla loshe...i nisam mislila da (vi) plavushe ste drolje...otkud iskopa to mishljenje od mog quota... drolje? nisam uopste na to pomislila vetj da sam pomislila da si rekla da su plavuse krhke, mozda chu jedino trebat bit malo ublazujucha ipak britni je u pitanju... pomislila sam da mislis da ne moze britnica da izdrzi sve ono sto ti pada na pamet...ah nesporazum je u pitanju samo yoma, ne odbacuj me kada ne znas shta nudim.... kako ne znam?
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 kako znas? U haven't seen, U haven't check The goods and all U do is judge blindely....
mrtva Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 nego na koga? sramota.... nechu da ti kazem... da da...al' i dalje imam tvoju sliku okachenu pored kreveta... volim onakvo kad je slika crvena...pravo pakao... imash li josh koju onakvu...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 ne bash.... moja slika pored kreveta....
Mjaua Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 kako znas? U haven't seen, U haven't check The goods and all U do is judge blindely.... losa sam osoba, pa to ti je.... za osudu.
mrtva Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 ne bash.... moja slika pored kreveta.... pa da si mi blize... stwarno si little filthy sunray... i like it...imash dobre crte lica iskazuju ti karakter...mochno bwe... i ona kosa... nemash... eh' imash li ikoju moju...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 losa sam osoba, pa to ti je.... za osudu. ipak uradi 2nd check.... e, tvigi, videh nesto, a hard disk mi je ionako prepun....
Mjaua Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 ipak uradi 2nd check.... second check second chance...eh znaci, potpuna analiza onoga sto propustam ali nemam potrebno shtivo
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 stivo? pa pogled na stivo i jeste 2nd chens.... mislim da je ovde trebnalo da spamujemo britalnije....
Recommended Posts