darijus Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 sve si pitomiji i pitomiji... na kraju cete da se smuvate... veruj mi.
mrtva Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 na kraju cete da se smuvate... dAJ VRAZE da se to desi...pa da napokon padne snjeg u melbu... twig je wjag... ps: pa piton i jeste pitom... ja svog ranim bilim mishevima...
Mjaua Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 faca slatke britni me pripitomljava.... zna britnica svoj pos'o na kraju cete da se smuvate... veruj mi. uh uh, teske reci. Ako ti tako kazes Da vidimo i to cudo. relax dAJ VRAZE da se to desi...pa da napokon padne snjeg u melbu... Twigi provodadzika
Mjaua Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 A sto se Bore tice, s'a ja znam, mozda se i vrati malo da i ovde nesto napise, al sumnjam... iako stalno zaboravljam adresu bloga, lipo mi je tamo
mrtva Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Mayo nemoj da te cocknem... kakva provodadzika... zelim explanation od te rijechi...il' che da se cockash...
Helle Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Ama oce Majca da te cum cum-ne! Boro, picHko jedna-daj se javit!
Mjaua Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Mayo nemoj da te cocknem... kakva provodadzika... zelim explanation od te rijechi...il' che da se cockash... hehehehe provodadzika? U davno doba to su bile one cice koje su spajale cice i likove - prvenstveno za udaju/zenidbu. Pravile najbolje spojeve. Jasnije? Cockam cockam
mrtva Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 hehehehe provodadzika? U davno doba to su bile one cice koje su spajale cice i likove - prvenstveno za udaju/zenidbu. Pravile najbolje spojeve. Jasnije? Cockam cockam pa ovo mora da se proslavi...mislim po prvi put prichamo...wau et' shta bolja proslava od cockanja... jao pochne li twigg da spaja i razdvaja...
Mjaua Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 pa ovo mora da se proslavi...mislim po prvi put prichamo...wau et' shta bolja proslava od cockanja... jebi ga, nikako da se ,,sudarimo'', velik je ovaj forum, izgleda i to nas spojili Boro i delikvent... jebem ti kombinaciju ! heh, cockanje konza...kad tjemo ? jao pochne li twigg da spaja i razdvaja... bitje belaja, a? nemoj tako, uplasitju se
darijus Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 (edited) a to je u vezi sa tobom kako...??? Edited December 30, 2005 by darijus
darijus Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 uh uh, teske reci. Ako ti tako kazes Da vidimo i to cudo. teske reci...??? samo se zavali i gledaj... epilog about to come...................
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 a da mi malo degustirate testise (sveze namazane analnom kremom u nedosatku kreme za testise).... HomoPoz....
Mjaua Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 teske reci...??? samo se zavali i gledaj... epilog about to come................... Uzimam kokice i spremam se za shou. Nemoj da ga ne bude. a da mi malo degustirate testise (sveze namazane analnom kremom u nedosatku kreme za testise).... HomoPoz.... dzisus fakin krajst ajde da ne... jebote, kojekuda a ti u Britni...
mrtva Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 jebi ga, nikako da se ,,sudarimo'', velik je ovaj forum, izgleda i to nas spojili Boro i delikvent... jebem ti kombinaciju ! heh, cockanje konza...kad tjemo ? bitje belaja, a? nemoj tako, uplasitju se jao pa da zaista je velik...forum mislim... pa leptirice chim dodjem u bg... hehehe bash me zanima kako to britni radi... eh' ne znash ti twiggy...opaska mala... chek a da mi spojimo Boru i Stefana...po meni to bih bila odlichna kombinacija...
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Uzimam kokice i spremam se za shou. Nemoj da ga ne bude. dzisus fakin krajst ajde da ne... jebote, kojekuda a ti u Britni... dzastin fakin timberlejk zasto ne? britni je fakabl da ne kazem i-zi....a inace pljuju se glasine po forumu da si dobra pitchka....
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 jao pa da zaista je velik...forum mislim... pa leptirice chim dodjem u bg... hehehe bash me zanima kako to britni radi... eh' ne znash ti twiggy...opaska mala... chek a da mi spojimo Boru i Stefana...po meni to bih bila odlichna kombinacija... boro voli da misticno cuti i lakonski odgovara, nije to isti covek vaN neta....
darijus Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 dzastin fakin timberlejk zasto ne? britni je fakabl da ne kazem i-zi....a inace pljuju se glasine po forumu da si dobra pitchka.... ovo je inace nacin na koji on kaze "da,mogli bi da izadjemo na kafu..."
Machka Naopachka Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 analna krema i krema za testise?
Mjaua Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 jao pa da zaista je velik...forum mislim... pa leptirice chim dodjem u bg... hehehe bash me zanima kako to britni radi... eh' ne znash ti twiggy...opaska mala... chek a da mi spojimo Boru i Stefana...po meni to bih bila odlichna kombinacija... velik forum a mala prilika da se susretnemo i cocknemo Britnica ima svoje nacine...u to ne sumnjaj. videtjemo vetj sta tjemo izdejstvovati kad dodjes...ne zaboravi da se javis... ne, sigurna sam da i twiggy zna sta radi... dva zla na jednom mestu? Bitje gusto, ali ja sam za. Boru i Stefana? to bih volela da vidim ali trebalo bi oko toga konsultovati i Boru, ne znam da li je Stefan njegov tip...
Mjaua Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 dzastin fakin timberlejk zasto ne? u timberlejka takodje ne diraj... zasto ne? Recimo da nismo fokusirani na tvoja jaja... britni je fakabl da ne kazem i-zi.... a ti znas? Jebi ga, i za metalce kazu da su dobri jebaci a u stvari... a inace pljuju se glasine po forumu da si dobra pitchka.... blago meni... ovo je inace nacin na koji on kaze "da,mogli bi da izadjemo na kafu..." respect prevodiocu
Alita Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Nemoj da mu rusis snove... ajveci broj njih stvano to misle
darijus Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 respect prevodiocu moram...kad je mutav... superintendant zapravo...
Recommended Posts