The Watchtower Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 (edited) TOOL: North American Release Date For '10,000 Days' Announced According to Billboard.com, Volcano has set a May 2 North American release date for the new TOOL album, entitled "10,000 Days". The 77-minute, 11-song prog-metal odyssey, which is said to be "packed with plenty of eight minute-plus twisted riff-a-thons, odd-tempo polyrhythms and the band's trademark, eerie interludes" (according to Kerrang! magazine), is the follow-up to 2001's "Lateralus", which debuted at No. 1 on The Billboard 200 and has sold 2.3 million copies in the United States, according to Nielsen SoundScan. Edited March 10, 2006 by The Watchtower Quote
deer hunter Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 u Becu....pogledati Metallicu Tool i Opeth hmmmmm NICE JEL POSTOJI NEKI ORGANIZOVAN ODLAZAK NA OVAJ FESTIVAL?! METAL KAMP U SLOVENIJE JE PRETERAN OVE GODINE...AKO JE NEKO ZAINTERESOVAN DA MI SE PRIDRUZHI,NEKA JAVI.... http://www.metalcamp.com/en/index.htm Quote
Freak Kitchen Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 i ladno ostade 10,000 days naziv za album! a ja mislio da je opet neka zajebancija... ne dopada mi se naziv, uopste... Quote
ajsha69 Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 i ladno ostade 10,000 days naziv za album! da su bar preveli na Latinski... Quote
Freak Kitchen Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 prevesti naziv albuma na latinski i nije neki pozeraj... pitaj Daniel Gildenlow-a sta je pozeraj... Quote
niking Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 prevesti naziv albuma na latinski i nije neki pozeraj... pitaj Daniel Gildenlow-a sta je pozeraj... Quote
niking Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 E, vidis, to nisam znao 's ti sigurna da je to on??? Quote
People before Profits Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 mr. money FOREVER!!!!!!! ne dirajte daniela, daniel(china!!!) je bog otac, prvi posle mjk-a ne ozbiljno, sta fali danielu? kul je lik skroz, pio sam pivo pored njega dok je jeo svoj treci ananas u beloj shamanskoj odori Quote
gruban Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 pitaj Daniel Gildenlow-a sta je pozeraj... Quote
People before Profits Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 TRACK LISTINGS FOR 10,000 DAYS Here's the track listing for the new TOOL ALBUM entitled 10,000 DAYS set to be released on MAY 2nd, 2006. Vicarious Jambi Wings For Marie (Pt 1) 10,000 Days (Wings Pt 2) The Pot Lipan Conjuring Lost Keys (Blame Hofmann) Rosetta Stoned Intension Right In Two Viginti Tres :tool: ps: kapiram da ce sada biti raznih komentara na imena pesama (kao sto je vec bilo na ime albuma), ali unapred apelujem da se saceka da ovo sve izadje u audio formi pa da moze da se komentarise natenane i posteno poz! Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 nekako mi je ta Jambi bash.. hihihi.. ono.. kjut! Quote
MudriPanj Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 haha, duhoviti su nazivi pjesama, steta sto nisu pravi Quote
fiction Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 (edited) Prilicno sam siguran da ovo nije pravi tracklist kao ni pravi naziv albuma...Kad je Lateralus izlazio isto su na zvanicnom siteu objavili nesto slicno sa prilicno Jambi naslovima...Mozda su slusali Rosettu dok su bili stoned Jambi...10000 days je garant zajebancija na racun Disturbeda...a i ovo nema bash smisla 10,000 Days (Wings Pt 2) Ali opet sve je moguce Edited March 11, 2006 by Therapsid Quote
People before Profits Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 ma ko ce ga znati...tako pise...ja nikome ne verujem ali cekamo jos nesto manje od dva meseca u sustini, realno, zabole me kako se pesma zove. nek je tekst dobar i mjuza, svaki naslov moze da ima smisla... Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 u sustini, realno, zabole me kako se pesma zove. nek je tekst dobar i mjuza, svaki naslov moze da ima smisla... agree Quote
ABIGAIL Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 E, vidis, to nisam znao 's ti sigurna da je to on??? To nisi znao zato sto nisi gledao dvd... Koji cu ti mozda dati Sutra looodilo.... Obavestite sve, ne da bude ko prosli put 10 ljudi.... Mada je meni u svakom sl. bilo ql Quote
Haralampije Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 bojkotovaću mr. x-a dok ne shvati da soulfly i tool nisu srodni bendovi Quote
deer hunter Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 bojkotovaću mr. x-a dok ne shvati da soulfly i tool nisu srodni bendovi U LEBE KISELI!!! Quote
niking Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 To nisi znao zato sto nisi gledao dvd... Koji cu ti mozda dati Sutra looodilo.... Obavestite sve, ne da bude ko prosli put 10 ljudi.... Mada je meni u svakom sl. bilo ql da,sa sve onim ostalim diskovima... i mojim diskovima... nekad kad ja budem zdrav, a ti se setis... Kako ja znam za taj VDV? znaci, klaskia, ja sve propustam, ni sutra ne izlazim Quote
Recommended Posts