PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 no homo ja chuh samo Jambi, Vicarious & Rosetta Stoned.. ove treca je bash dobra stvar.. samo kao da se nadovezuje na neku.. verovatno prethodnu.. (nekako mi je pochetak sumnjiv) nisam ceo album josh skinula.. u procesu skidanja je.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 JAM_BItch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Joj hvala vam na ovome a ja se ceo dan nerviram sto sam cula da album ne valja. Da, to i mene smara... + Krang ga hvali... to ne moze da valja... Sve u svemu, ja cu malo sacekati sa nabavljanjem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 @ [4] Jambi je bash super.. i lepo se uklapa sa Vicarious.. Wings for Marie mi se ne svidja.. idemo dalje.. 10,000 days (evo upravo pochinje..) mislim da mi se ni ta ne svidja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbituated Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Ma posto nigde nije objavljeno niti NAZNACENO bilo kakvo izbacivanje albuma u javnost, vrlo je moguce da je sve ovo ne kompletna verzija istog...(ne masterizovana verzija) ali i kao pogled na nesto sto stize nije lose ... toolovski je ..to stoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 evo moj amaterski review albuma nakon prvog slushanja.. idemo redom, naravno.. Vicarious chuli ste je.. nije losha..meni se iskreno svidja.. mejnardov glas u nekoliko varijanata.. dosta dinamichan.. nisam struchnjak i ne bih umela to muzichki lepo da objasnim ali je doshta sharenolika stvar i lepo se uklapa na kraju.. kao kolazh Jambi zanimljivo ime.. to je neka provincija u Indiji ili slichno.. prelaz sa Vicarious-a na Jambi je savrshen.. zajedno, pesme su super wau wau efekti.. lol ([4]) Wings for Marie & 10,000 Days ove pishem zajedno jer su Part 1 & Part 2 i ne svidjaju mi se.. mejnard dosta shapuce kroz pesme.. isuvishe sporo.. ali kontam da su pesme lepe.. mozda samo zbog toga jer su posvecene njegovoj majci pa njemu eto imaju nekakav znachaj.. The Pot i was lik WTF? ovo nije mejnardov glas.. na pochetku loshe pevanje.. no nekako kad se pesma razvije, postaje iole bolja.. sve u svemu dobija 6/10.. Lipan Conjouring krece sa nekom bantu crnachkom muzikicom podseca na Serart.. kao da neki poglavica plemena peva.. (moram pogledati shta znachi naslov) kratka pesma.. u stilu Serart-a.. dobar intermission.. Lost Keys toolovsko.. ide neka muzikica a iza neki dijalog.. izmedju nekih doktora ili sl. (shto bi opet moglo imati veze sa mejnardovom kevom?) nema pevanja.. Rosetta Stoned fin prelaz sa Lost Keys-a.. no kad se prelaz zavrshi, stvar postaje zeshca.. onda se pesma spushta, ide polako i opet zeshce i tako u krug? u svakom sluchaju dobra stvar.. fin bas.. aupich, ona opet idu neki wau wau momenti.. no kad se to zavshi, stvar nastavlja dobrim tokom.. shit my bed? da li to kaze? Intension slow start.. very slow.. some whispers.. mejnard tako shapuche neshto shto ja ne mogu da razumem.. smara Right In Two angels on the sideline .. now you're all confused lep intro.. monkey killing, monkey killing, monkey over pieces of the ground bau! do jaja.. nice touch on the.. tarabuka? smenjivanje lupanja na nekom udarachkom instrumentu i dz dz dz-a mozhda mi je ovo naj sa 10,000-a.. Viginti Tres ovo mu beshe neki broj na latinskom, ne? chudan pochetak.. shumovi.. shumovi all the way.. WTF? koji kraj!! JAKO JAKO SPOOKY! najezila sam se.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purplish Distorsion Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Je l nasao neko lyrics za sve pesme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralampije Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 http://www.distortiononline.com/content/al...dayslyrics.html ne verujem da je ovo master verzija mnogo je muljav zvuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karirani mehurić Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 (edited) Preslusala album i Edited April 20, 2006 by karirani mehurić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Preslusala album i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 np: Tool - Third Eye (Live) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Jack Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Sta sa 3rd eye? Ja sam je sad pustio, remek delo... Ne mogu da se cimam sa dial upom da skidam album dok nisam siguran da je pravi Mozda bi uradio to da je vicarious bio bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Албум ћу да скидам кад се вратим у Ниш на факултет брзим протоком и тек ћу тада да видим о чему се ради ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karirani mehurić Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Znaci Jambi mi je bila cool dok nisam videla text, a za The Pot nemam reci tragedija kao da se Maynard-u nesto desilo ili se bas zajebavaju,i imaju u svakoj pesmi otprilike po jedan dobar deo i to je to.Tragedija!Mogu samo da zamislim kako je vama koji se toliko dugo cekali album, kad se ja strasno nerviram, a slusam Tool relativno kratko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karirani mehurić Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Sta sa 3rd eye? Ja sam je sad pustio, remek delo... Ne mogu da se cimam sa dial upom da skidam album dok nisam siguran da je pravi Mozda bi uradio to da je vicarious bio bolji. Ne potcenjuj Vicarious,to je jedna od boljih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 dobar je album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 (edited) konachno neko normalan (mislim na mjehuric) estranged: album je totalno average, korak unazad ako mene pitash Edited April 20, 2006 by [4] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karirani mehurić Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ' date='20. 4. 2006, 19:32'] konachno neko normalan Ja i dalje ne mogu da prestanem da slusam The Pot!Sta je dodjavola ono?! Mora da su ovo uradili kao neku zajebanciju,nesto u fazonu da se svi naloze a onda izdaju pravi album i rasture!Oni textovi su takva glupost to nije Maynard,a pevanje mu je jos zesce!Nije to tako strasno,ali to je Tool treba da bude super i to posle toliko god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 paaa znas kako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karirani mehurić Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ' date='20. 4. 2006, 19:32'] konachno neko normalan (mislim na mjehuric) estranged: album je totalno average, korak unazad ako mene pitash Nekoliko koraka unazad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karirani mehurić Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ' date='20. 4. 2006, 19:41'] paaa znas kako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzuva Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Mora da su ovo uradili kao neku zajebanciju,nesto u fazonu da se svi naloze a onda izdaju pravi album i rasture! Nadam se da je ovo ipak slucaj... A i nekako bi mi lichilo na tool da obmanjuju javnost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karirani mehurić Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Nadam se da je ovo ipak slucaj... A i nekako bi mi lichilo na tool da obmanjuju javnost... I meni,a i imali su dosta vremena da urade svasta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 pa svi su u nekom tripu da Tool radi po 5 godina na albumu al zapravo uopshte nije tako ovo sam vec rekao pre nekih 20 stranica - citao sam intervju sa Adamom gde kaze u fazonu da 2-3 godine lade jaja, a onda sednu i odrade album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Problem je sto su ocekivanja ogromna kad je Tool u pitanju i dodajte cekanje od 5 godina.Album je sasvim ok, ali nije standard koji je Tool postavio.meni najvise nedostaju vocal lines sa lateralusa.Prvi album ispod nivoa Maynarda, i on je smrtnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts