darthmoog Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 emotive se ne racuna...to su obrade.. nadji ti bolje politicke pesme ako mozes... Quote
+AuReOlE= Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Album je stvarno dobar...ne slazem se sa vama ali..dobro sta da se radi?!.. Quote
angela287 Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 najbolji je lateralus pa onda aenima pa svi ostali. Quote
_lazarus Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 mmm.... poceo sam ovih dana da se drogiram opet i opet tool-om ... ja ne kontam ljudi , on su predobar bend ,cije odluke o stvaranju i pravljenju muzike morate barem da postujete , divna im je muzika , pa sve ostalo redom (tekstovi, spotovi, nastup...savrseno), gotovo kad ih zavolis mozes im samo pricati o njihovim kvalitetima ,jer toliko dobre muzike imaju iza sebe, pa i da Vam se ne svidja novi album , svaku pesmu od proslih mozes na repeat po mesec dana jednu i da imas za do kraja zivota da uzivas ..... a i nisu jedini bend s dobrom muzikom ... // explore space // ...ne postoji samo plava boja.... Quote
Abael Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 TooL RULA Sve stvari,al SVE, su im preterane... inace i meni se 10.000 Days nije svidjao kad sam ga nabavio... al sam ga onda odsluso par puta i... Right in two, Jambi, Vicarious... jako dobre pesme... one ranije i da ne spominjem... Perabol i Parabola... Schism, Lateralus ... pa onda StinkFist, H. (ili Herion kako sam cuo da se u stvari zove)... i otprilike sve ostale al ako nesto imaju to su bolesni spotovi... sve u svemu ziveli nam Maynard i drugari jos dugo Quote
Vitamin K Experience Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 (edited) Možda ga dobiješ i bukvalno na Egzitu. Edited February 12, 2007 by Cynic Quote
Jedite Govna Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 njih ovdje veoma gotive, hm. bas su imali 'cert sad u Januaru, $100 upad, pa se ti misli. Quote
Herr_Wolf Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 cak ni opiate-u... edit: a ni salivi... Ok, bolje je od Salivala, a tu negde sa Undertow-om... Meni je pocela da se svidja i 10000 days pesma mnogo... a i Right in two... Quote
People before Profits Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 hehe, samo polako...svidece vam se svaka na kraju Quote
darthmoog Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 dobro ajde naravno za salival sam preterao...to je shala naravno... Ali mislim da su stvarno preterali na ovom albumu...neko je rekao da je lateralus progresiv i odjedanput pesme moraju da budu onako kompleksne. Quote
Bon_Scott Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 to smo davno konstatovali Quote
Salvation Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Slabo da cemo ih videti u nasim krajevima u skorije vreme..jebiga. Ja sam ih srecom gledao na Novom Zelandu 2002 na Lateralus turneji i to ubrajam u jedan od 3 najbolja koncerta u zivotu. Steta za ovaj zadnji album, valjda kad za 5-6 godina izdaju nesto novo to bude vise na nivou Lateralusa ili makar Aenime. Quote
niking Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 @estranged: nemas pojma, film kida... Quote
KRANG Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 dobra tool recenzija: http://www.somethingawful.com/d/your-band-...-10000-days.php (uvek sam mrzeo ovaj bend.. hm. ustvari, voleo sam ga pre jedno 6,7 godina, i mrzim sebe zbog toga) Quote
Salvation Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Da, na ovo sam se i ja pokidao ali mrzis sebe sto si slusao Tool? Ne preteruj Quote
Simadin Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Ja sam cuo da je Krang vec godinama na antidepresivima bas zbog cinjenice da je nekada slusao Tool. Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 mozda su i sove ostavile traga. Quote
Herr_Wolf Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Sva sreca da je imao puno power metala da se razgali inace se nikad ne bi vratio na svoje prirodno veselo stanje Quote
Recommended Posts