amy_mccoy Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 @ amy aj ti meni donesi lateralus malo a ja cu tebi Ænimu.....mala kratkorochna razmena pliz? i narezacu ti tri bootlega toola (mada treci jos nisam skinuo do kraja) i APCov Eulogy cover i onu evanescence i sta god jos hoces... ok..no problem, ponecu ti sutra a ti mi srezi to i donesi disk (napokon sam dobila disk a nisam morala ni da te smuvam ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Da...bilo je bash malo ljudi, ali tim josh bolje meni, ceo deo desno od bine je bio all mine muzika....no comment...savrsenstvo ali rano se otislo kuci...ispiti i ta sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 zasto stalno puste parabolu dva puta? opet me boli vrat..... hm......ja sam celo vece blenuo u neku swatku devojku (stajala je negde ispred tebe amy, sa ortakinjom koja ima dredove)......................i opet nishta................koji sam ja izgubljen sluchaj........a bas je bila slatka onako stoji sve vreme sa onom cigarom i dugom crvenom kosom......shmrc kad su pustili disposition zamalo da joj pridjem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en-a-dva-es-o-4 Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Realno...frajera nije ni bilo... Sve neki prdavci od 160-170cm ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Realno...frajera nije ni bilo... Sve neki prdavci od 160-170cm ! realno...to meni odgovara, posto sam ja 160 cm ali svejedno...realno, nisam u tom fazonu ja kad primetim frajera, to je chudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en-a-dva-es-o-4 Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Pa dobro...nekome ko poseduje 180-182 cm to i moze predstavljati problem... A + shto su svi bre u nekom komatoznom stanju,pa gde takvom choveku prici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 da...svi su bili u nekom transu, samo se tresu, zhmure i pevaju sa chashom piva u ruci uostalom..ni ja nisam bila neshto bolja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en-a-dva-es-o-4 Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Umetnici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vintersorg Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 kad ce album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Meni juche na demiji bilo mnogo lepo.... (chak dva puta je pustio Push it... prvi put celu (!!)... ) ...iako je bilo malo ljudi, atmosfera je bila odlichna.... na trenutke mi je bilo preterano dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 zasto stalno puste parabolu dva puta? Sad nije samo Parabolu, vec i Disposition, Stinkfist, Aenimu, Ticks & Leeches.......ne znam, mozda jos nesto....to me je nerviralo A uopste nije pustio Eulogy, Jimmy i Lateralus... Sve u svemu bilo je bas ql, najzanimljivije pred polazak kuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 kapiram da je glupo sto ovako pojedinacno odgovaram al' tako mi je lakse...... meni licno je jako tesko da slusam tool/apc i da sedim/stojim u mestu...........ne mogu ja to.................skoro isto onoliko koliko mi je tesko da ne gledam lepe devojke oko mene (a a toolovim vecerima ih bude ).............. i onda se ja lepo pogubim na ocigled sviju............i ljudi pomisle vid' ovog narkomana...... long live! ja se nesto razmisljam u poslednje vreme da organizujem tool night sad negde na leto.............i da se iscimamo za video bim.............i za neku lasersku rasvetu.............i da se ne ponavljeju pesme i da se pustaju i neki lajvovi koje imam bootlegovane......................e to bi bio dozivljaj.....kad vec nece da dodju da sviraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusk Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Meni je bilo mnooogo bolje prosli put... sad ga je nesto zasrao... nisam cak ni ostala da kraja Ono seckanje i nepotrebno ponavljanje... sta sad, pusti Judith i Aenemu i Ticks&Leeches i ajmo svi jopet da skacemo. Blah, bas me je nesto smorilo. Al pustio je Pushit Posle sam banula u KST i smorila se i tamo... otkud znam, mozda je bilo do mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Na šta liči ova tema o Tool-u... A o toliko pametnih i inteligentnih stvari se može pričati kada je Tool u pitanju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 SLazem se. SVAKI SLEDECI OFF-TOPIC POST (boli ljude kurcina sta ste pili, obukli...) BICE KAZNJAVAN . Sad cu pokusati da koliko- toliko dovedem temu u red Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Show no mercy! Every single spamer is now an enemy of Michelle! Nego,ima li nekakvih vesti o novom albumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 SPAM: gledam tako ja danas idiot box (tachnije vishe kroz njega) kad ono cujem zvuk mio mom nervnom sistemu.....sta se desilo? reklama za variola veru (onaj nas matori film, samo je sad reizdanje na dvd-u)....... don't see a point? ok, muzika u pozadini....................LATERALUS!!! mislim da sam u trenutku neobjashnjivo zadrhtao od srece.....ne znam zasto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Ah....Lateralus....1-1-2-3-5-8....(1)black/(1)then/(2)white-are/(3)all-I-see/(5)in-my-in-fan-cy/(8)red and ye-llow then came to be....plus bubanj u tom istom ritmu slogova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 da li treba reci vise od toga da je "987" bio radni naziv pesme? samo to se odnosi na refren..... saturn accends, the one, the ten.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Samo za najiskrenije Tool fEnovE!! http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...80entry842527 Juris na skupstinu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sixstringer Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 SPAM: gledam tako ja danas idiot box (tachnije vishe kroz njega) kad ono cujem zvuk mio mom nervnom sistemu.....sta se desilo? reklama za variola veru (onaj nas matori film, samo je sad reizdanje na dvd-u)....... don't see a point? ok, muzika u pozadini....................LATERALUS!!! mislim da sam u trenutku neobjashnjivo zadrhtao od srece.....ne znam zasto I kod mene je bila slicna reakcija. Prvih par momenata nisam mogao da se fokusiram ni na sta drugo sem da okusam da shvatim da vidim logo Pinka i da cujem Tool u isto vreme... A sto je najgore, taj rif je savrseno legao na insert iz filma... Da im posaljemo film, mozda im se svidi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Samo za najiskrenije Tool fEnovE!! http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...80entry842527 Juris na skupstinu... ccc Ivane.... zar ti da me izdas tako.... btw ja sam to vec napisao i na ovoj temi jedanput... (i svi su iskulirali)... i ne bojim se da to uradim opet!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 more mrsh odavde! mi ovde cutimo i cekamo album a vi nam kvarite temu! ush! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Ah...tišina....zatišje pred buru.... Pitam se samo koji će stadijum ljudskog fizočko-metafizičkog razvoja da tematski pokriju ovim albumom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 shshshshshshshshshshshshshshshshsh..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts