Tomislav Sawyer Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Uh, ta tumacenja necijih spotova i pesama su mi cesto jako uzaludna. A narocito kada su u njih upleteni simboli koji su vekovima unazad imali poklonike u raznim civilizacijama. Pa cak i danas u pentagramu mnogi vide druge stvari. Sve sto znam je da sam u intervjuima mnogih kreativaca koje su ljudi pokusali da odgonetnu, mnogo cesce naletao na odgovore "vidis, cudno...ja to uopste nisam mislio kada sam to pisao" nego na one u kojim coveka neko provali. Jebi ga, malo je sizifovski, ali je zabavno a i nauci se puno. Evo linka sa dosta objektivnih informacija o pentagramu ako ikome pomaze. http://james.jlcarroll.net/symbolism/pentagram.html Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 ' date='10. 9. 2005, 22:25'] pa ako tebi danny nije dobar bubnjar onda si: a. gluv b. umobolan c. oboje a ti ako mislis da sam je rekao da nije dobar bubnjar onda si: a. slep b. nepismen c. oboje Quote
People before Profits Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 ima dve pedale na dva bnas bubnja i jednu extra zaelektronski bas bubanj........a ono o brojevima se odnosi na odnos elektricnih i akusticnih komponenata u njegovom setu.....ie. prelazi Quote
Face Of Melinda Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Uh, ta tumacenja necijih spotova i pesama su mi cesto jako uzaludna. A narocito kada su u njih upleteni simboli koji su vekovima unazad imali poklonike u raznim civilizacijama. Pa cak i danas u pentagramu mnogi vide druge stvari. Sve sto znam je da sam u intervjuima mnogih kreativaca koje su ljudi pokusali da odgonetnu, mnogo cesce naletao na odgovore "vidis, cudno...ja to uopste nisam mislio kada sam to pisao" nego na one u kojim coveka neko provali. Jebi ga, malo je sizifovski, ali je zabavno a i nauci se puno. Evo linka sa dosta objektivnih informacija o pentagramu ako ikome pomaze. http://james.jlcarroll.net/symbolism/pentagram.html Pa sta znam... tool bas i nije obican bend, meni barem ne deluje da rade nesto bez razloga. Ipak pricajuci sa ljudima sa stranih foruma koji otprilike znaju svaki delic Maynard-ovog zivota uvidela sam da u stvari nije bas sve tako uzalud... ali avaj. Quote
Tomislav Sawyer Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 (edited) E jos da sam rekao da su Tool "obican bend" i da sve rade bez razloga pa da te i razumem Edited September 11, 2005 by Metalbeer Quote
[4] Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 pa nastupio si u fazonu da se Danny vishe proserava nego shto svira... treba li da citiram? Quote
Face Of Melinda Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 E jos da sam rekao da su Tool "obican bend" i da sve rade bez razloga pa da te i razumem Ok ajd' da ne krecem sa onim stavom da sam izvukla to iz kontexta, ali meni je tako delovalo... uostalom nebitno je. Inace spot za Stinkfist su svojevremeno na MTV-u i ostalim muz. televizijama... najavljivali na taj nacin sto su prvo mirisali svoju pesnicu, zbog imena naravno (koje je bilo cenzurisano ) je i oznacena kao track#1 sto se da videti u spotu. Quote
myrrh Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 сазнадох шта значи "Useful Idiot" "Useful Idiot" је термин који се користи за масоне који нису чистокрвни јевреји и који не могу не могу напредовати до врха пирамидалне спознаје суштинског циља масонства "само масони преко 30-ог степена поседују пуну истину своје политике а сви остали су само корисни идиоти" има логике када се узме у обзир њихова опседнутост слободним зидарством а за спот "Schism" само прочитајте мало о јунгијанству то ће објаснити све мени је требало отприлике 10 секунди Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 ' date='12. 9. 2005, 12:19'] pa nastupio si u fazonu da se Danny vishe proserava nego shto svira... treba li da citiram? ne. treba da citas pazljivije i sa manje paranaoicnim pristupom... @primevaljahguardian - sorry ako gresim, videcu da nabavim taj broj MD-a pa da postujem intervju Quote
People before Profits Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 imam ja intervju na jednom od cdova sa svim brojevima md-a.... od pedala kao sto rekoh ima te tri + pedalu za kontru + za elektronsku kontru i to je to............ on je u fazonu da mu to koncentrise energiju..............ali kako god bilo.....neprejebiv je pa sad magija ili ne nemojte se svadjati..... Quote
[4] Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 pa postovao sam ja na ovoj temi chini mi se odlichnu sliku Dannyjevog seta snimljenu o'zgo PaJaGa, nadji je Quote
myrrh Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 http://www.youtube.com/watch.php?v=IHoZa6nUT7A Quote
People before Profits Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 taj klip se u narodu zove maynard fights fan Quote
People before Profits Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 sta oces ti pederu? jesi trazio pesmu? pa poslao sam ti je....i jesi napisao muziku? nisi. zato cuti! a sto se tice one fotke bubnjeva o'go, to je iz MDa i to mu je stari set.... Quote
Freak Kitchen Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 http://www.youtube.com/watch.php?v=IHoZa6nUT7A ovo bi trebalo da bude lekcija svima nama koji smo planirali da to uradimo kad prvi put budemo gledali tool uzivo. Quote
Haralampije Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 http://www.akademija.net/remote/?call=5&lg...1&y=2005&show=1 Quote
Ω Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 obucare, ti bese imas 2 original majice toola? Quote
Vitamin K Experience Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 *zvuk vlaženja maloletnih vagina* Quote
Ω Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 ...a spreda sve 3 izgledaju isto ako se ne varam Quote
[4] Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 da na sve 3 pishe "tool" ali jedna je sa undertowa, druga sa aenime a treca sa lateralusa Quote
Lycanthropy Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Koji trip od spotova imaju *zakuc* Volim ih al ipak preferiram APC Quote
Recommended Posts