Girl with dangerous powers Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Kojot je smorio zeshce, tako da sam ubedila drugarice da veche provedemo u velikom klubu!!! Meni je bilo super, lepo je shto je DJ ispunjavao zelje odmah! Odushevilo me je i to shto su osim Soundgardena pushtali i Audioslave koji obozavam (i da gledam i da slusham) Atmosfera je bila i vishe nego dobra!!! Za josh ovakvih vecheri!!! Quote
amy_mccoy Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 ne mogu da govorim, boli me vrat i donji deo ledja.............i ramena.................i skroz sam happy!!!!! znam tacno kako ti je ja ceo dan pevusim i divno sam raspolozena...najbolje veche u mom zivotu Quote
Bole Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 (edited) Da bilo je extra....iako nisam slusao mnogo Tool sada sam se naprzio na isti Edited April 27, 2005 by Bole Quote
azal Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 shokantno je bilo sinoc!! nijednog mrstavog blekera nije bilo...ni depresivnih goticara...ja sam se iskrivio od vutre i piva i bilo mi je nikad bolje. onaj White Zombie je bio zakon! Soundgarden...Chains...dva, tri puta Nine Inch Nails...brooka! Quote
amy_mccoy Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 odma'! ja jos uvek skakucem sve mi je divno..... Quote
Froiibaad Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 a jel bilo APC-a - ortak i ja napravili majice APC-a Quote
People before Profits Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 koliko se ja secam pustili su dvaput hollow, magdalenu, orestes (poz ajsha! ), counting bodies, people are people, passive............to je bilo dok sam ja bio tu..................moglo je i vise apc-a da bude.................al' dobro, celokupan ishod je bio vise nego odlican............... Quote
Yebiggah Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Jebote,hocu da se roknem shto nisam mogao da dodjem Quote
amy_mccoy Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Jebote,hocu da se roknem shto nisam mogao da dodjem oh well...ne sumnjam da ce ponoviti ovako nesto posto je bilo BRUKA!!!!! upoznala sam Matiju Quote
People before Profits Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 i ja sam upoznao amy odjavljujem se na par dana..................laq noc! Quote
freak on a leash Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 jel neko mozda raspolozan da mi ispise sta su sve pustili od toola? da znam sta sam propustio... nisu valjda parabolu ili 46 & 2? ni eulogy? Quote
Guest Zli 0bucjar Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 parabolu 2 puta a i ove dve Quote
amy_mccoy Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 jel neko mozda raspolozan da mi ispise sta su sve pustili od toola? da znam sta sam propustio... nisu valjda parabolu ili 46 & 2? ni eulogy? ma sto da se samo bedachish.... ja sam podivljala kad su pustili Schism Quote
freak on a leash Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 nisam trebao ni da pitam... Quote
Sentinel Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Ukratko...bio je pushten svaki single... cini mi se da je bilo oko 20 ak pesama Toola (ne ukljucujuci ponavljanja). Quote
Orbituated Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Jel se shushka neshto da ce biti opet slichno veche ? Quote
ABIGAIL Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 To bi bilo nikad jace! Matija: Ja sam trazila Hollow i tad je bio valjda I put, posto sam posle otisla, a i Magdalenu nisam cula, kad su pustili? Quote
People before Profits Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 ma nemam pojma..........sad sam malko pod utiskom pos-a..............izvini e inace, kupih aenema oridjinale u budimpesti......... ;P Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 eh valjalo bi da to bude stalno veche da upoznam sve vas, divne ljude koji volite tool Quote
amy_mccoy Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 e inace, kupih aenema oridjinale u budimpesti......... ;P hoces da se smuvas sa mnom ? Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 vracjaj majicu pichkice!!! da znate samo kako je kvaran ja mu dao majicu a on se tamo shepuri kao kakav paun a ribe naravno luche vaginalni sekret mada ko zna tako je moralo da bude Quote
Recommended Posts