Guest Zli 0bucjar Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 pa mogao si nas predstaviti kao bend koji svira kurcu Quote
amy_mccoy Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 @amy pa mislim, nisam hteo da ometam toolovane i da ih u sred snimanja dugo iscekivanog albuma cimam da mi dolaze u emisiju a dule mnogo vole tool i hteo sam da predstavim r.d. jebiga stexy, da svirate atorske.... poz pa dobro...ono....i ja mnogo volim Tool...cak i vise od Dusana (ako on vidi ovo ubice me )...pa me nisi zvao u emisiju...ali dobro....zapamticu ti to salim se...kad ce emisija? Quote
People before Profits Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 ne znam za koju nedelju.................obavesticu narod....... Quote
Ω Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 obavestiti znaci reci na kom kanalu i u koje vreme.... Quote
amy_mccoy Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 valjda sad u nedelju? Matiiiiiiijaaaaaaaa..obavesti nas Quote
People before Profits Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 ma koju bre nedelju..........to je cetvrtkom u 11 pre podne na RTS2...............emisija se zove stepeniste.............onako, zanimljivo je...........ima svega i svachega sto se tiche mladjarije, a u muzickoj sekciji bice moja kratka prica o tool-u i intervju sa dusanom & anom iz RD.......... javicu kad saznam koji cetvrtak tacno................... [curently listening to: tool - opiate (live)] Quote
amy_mccoy Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 pih..ne slusham Tool u pola 2 ujutru.....ubedachila bih se i verovatno pochela da pevam i probudila matorce Quote
Jasta Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Nemogu prestati slusati Aenim-u,kako je dobar album....savrsenstvo. Quote
amy_mccoy Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Nemogu prestati slusati Aenim-u,kako je dobar album....savrsenstvo. ehh sta ce tek biti kad stignes do Lateralus-a Quote
Jasta Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Ma presluso sam i Lateralus,ali Aenimu nisam basssss dugo slusao,pa je sada nevadim iz playera. Quote
People before Profits Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 tako i ja..................slusam sve vec godinu ipo....al' onda kupim original Ænimu i ne vadim ga......... (ovo je bilo @ Amy) Quote
Millosh_024 Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 I AEnima i Lateralus su MNOOOOOOGO dobri albumi. Undertow nije baš na tom nivou ali je sam po sebi dosta jak. Quote
.alex. Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 meni su opiate i lateralus najbolji albumi... hm,a koji su oni zanr tachno? Quote
amy_mccoy Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 tako i ja..................slusam sve vec godinu ipo....al' onda kupim original Ænimu i ne vadim ga......... (ovo je bilo @ Amy) ja imam original Lateralus koji mi je i omiljeni od Toola... to je bilo- suck my hairy balls @ Matija Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Petak 3. Jun Akademija Vece Posveceno Bendovima Tool I Perfect Circle A mozda i haluciniram... Quote
Mikkah_Pickkah Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Must... go... but... how... school... evil... Quote
Mikkah_Pickkah Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Pa, pobogu, nisam iz BG-a Voz za moj gradic-smradic tek u pola 4 - IJEEEAAAAAAAAAOOOO! Stignem kuci oko pola 6.. ili 6 And then my friend, I die Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Ups.../me nije znala...Pa dobro,ziva ti bila i tako... Quote
amy_mccoy Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 (edited) Petak 3. Jun Akademija Vece Posveceno Bendovima Tool I Perfect Circle A mozda i haluciniram... jel to sigurno??? jesi sigurna??? nemoj takve sokove da mi priredjujes.... ne sad ozbiljno...gde si to videla ? jao...jeste!!!!!!!!!!! sad sam pogledala na sajtu...weeee Edited June 2, 2005 by amy_mccoy Quote
People before Profits Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 ajoj.....................ako mi ne srede upad na marleya u petak (sto cu znati sutra popodne) TU SAM!!!!!!!!! ne znam gde bih pre isao.................ajoj.............ali mislim da cu na kraju ipak zavrsiti na demiji......................can't wait.... @ amy aj ti meni donesi lateralus malo a ja cu tebi Ænimu.....mala kratkorochna razmena pliz? i narezacu ti tri bootlega toola (mada treci jos nisam skinuo do kraja) i APCov Eulogy cover i onu evanescence i sta god jos hoces... Quote
ABIGAIL Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Videla sam plakat danas!!!! Pipl, vidimo se sutra Jedva cekam, ima da bude.........uhh...... sta cu sve da trazim, ima da mi puste Thomas od APC-a, inace Quote
Recommended Posts