exorcist Posted June 12, 2002 Report Posted June 12, 2002 Nesto najbolje i najorginalnije sto sam cuo u poslednje vreme!!!Samo sam preslusao \"Aenima\" i \"Lateralus\", neznam kakvi su ostali albumi!!! Kupi OPIATE- prvi album... Pesma: Cold and Ugly-------pa ja sam taj rif smislio i pre nego sto sam cuo za TOOL, J__ote kakava TELEPATIJA!!! 8O Quote
Omegahedron Posted June 13, 2002 Report Posted June 13, 2002 exorcist stvarno si povezan sa Majnardom!! :oops: ..nema sta! a ti znas da ih ja i cenim "velika sizma" je neprevazidjena! psycho,psycho,psycho spot..... Quote
Soil Posted July 4, 2002 Report Posted July 4, 2002 Psycho exorcist! haha! Tool je jednom zauvek the best! Exorcism.. jel' to ona 4-ta pesma iz Save? :? Ta pesma je stvarno podigla rulju! Nemoj nikad (sa basom) skakati u publiku! :ne: Quote
Soil Posted July 8, 2002 Report Posted July 8, 2002 TOOL trenutno radi pesme za novi album, koji bi trebalo da sadrzi i neke ranije radove. Da konacno izadje YOU LIED (studijska verzija) i tako to... Quote
Jaymz Posted July 26, 2002 Report Posted July 26, 2002 Ajde sad da ne pricam koliko su dobri samo cu da spomenem njihovu "veriziju" 'No Quartera'. LJUDI ONO JE FENOMENALNO! Zeppelini su jedni od 10 najvecih bendova svih vremena ali kad pustite 'No Quarter' od TooL-a pa odmah posle Zepp, Zeppelini zvuce SMESNO!!! Jeste da je Tool snimio pesmu 30 godina kasnije i sve to ali WOW!!! To je sve sto mogu da kazem o TooL-u. Mnogo dobro. Quote
exorcist Posted August 2, 2002 Report Posted August 2, 2002 Ma SAVRSENO BRE! Toooo majstore! Koji album najbolje obozavas? Ja licno- SVE!!! Tooolllll!!! hahaha Quote
Jaymz Posted August 9, 2002 Report Posted August 9, 2002 Tesko pitanje koji album najbolje obozavam. Evo probacu da ti pojasnim... TooL sam mnogo gotivio sve do 2000e kada sam nabavio "Salival" i cuo pretposlednju pesmu. To je naravno 'No Quarter' od Zeppelina. Sad da predjem na Zeppeline - kada sam cuo tu pesmu USRAO SAM SE KOLIKO JE DOBRA. Kada sam cuo istu pesmu od TooLa onda vise nisam znao gde sam... Pustis Tool pa odmah posle Zeppeline i onda Zeppelini zvuce SMESNO!!! A kad jedan od moja 4 omiljena benda zvuce smesno, sta da ti pricam dalje!!??? Stoji da su TooLovci imali 30 godina da slusaju i da misle o pesmi ali brate ta obrada je N-E-V-E-R-O-V-A-T-N-A!!!! Ako vec moram da se odlucim za album a ne za E.P. teska srca cu izdvojiti "AEnima"-u. Quote
exorcist Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 Jedva cekam novi "aperfectcircle" album, Drugim recima: "Ka' ce vise u p.cku mate...#$%^!!!!!!" :? :x :? Quote
Haralampije Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 nego jel' ima negde kod nas da se nadje 'salival' (makar cd)? Quote
ajsha69 Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 IJOJ.... doomed to crumble, unless we grow.... Quote
ajsha69 Posted April 16, 2003 Report Posted April 16, 2003 tool je mama za sve bendove KEVA! MOJA KEVA! Quote
ajsha69 Posted April 16, 2003 Report Posted April 16, 2003 I am just a worthless liar. I'm just an imbecile. I will only complicate.... SING WITH ME!!!....... Quote
ajsha69 Posted April 16, 2003 Report Posted April 16, 2003 Something has to change undeniable dilema, boredom's not a burdon anyone should bare. Constant over-stimulation numbs me, but I would not want you.... NAJVISHE NA SVETU MRZIM LJUDE, POGOTOVU RIBE, KOJE SE TRIPUJU I SA SETOM U OCHIMA ISPISUJU SVOJE OMILJENE STIHOVE PO SPOMENARIMA, LEKSIKONIMA, KLUPAMA, DRVECU, DRUGIM LJUDIMA, SEBI, FORUMIMA...........- PATHETIC, I MEAN PAAAAAATHETIC !!! -ja to ne radim!!!..................... na taj nachin kod mene je to chisto BIOLOSHKI .......a biologija je zajebana stvar Quote
Vitamin K Experience Posted May 25, 2003 Report Posted May 25, 2003 Paz iz APC otišla u ZWAN. Bilo mi je sumnjivo kada sam video spot Zwan-a, ali morao sam da proverim online... APC ima novog basistu.. hehe Quote
B@K@ Posted May 25, 2003 Report Posted May 25, 2003 nego jel' ima negde kod nas da se nadje 'salival' (makar cd)? ima, ima a: a: a: TOOL je jebeno genijalan ... nalajineg onebej ej LOOT TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Quote
BodyRemover Posted May 26, 2003 Report Posted May 26, 2003 Sokantno da dosad nisam video ovu temu! Jel postoji u Srbiji neko "predstavnistvo" Maynardove sekte, ako ima sutra se inagurisem u istu MJK je neopevani bolesnik, najrula kad peva ko neko zgazeno kuche btw naj album je lateralus poz Quote
TheRaven Posted May 26, 2003 Report Posted May 26, 2003 Shroud-ing all the ground around me Is this holy crow above me. Black as holes within a memory And blue as our new second sun. I stick my hand into his shadow To pull the pieces from the sand. Which I attempt to reassemble To see just who I might have been. I do not recognize the vessel, But the eyes seem so familiar. Like phosphorescent desert buttons Singing one familiar song... PRYING OPEN MY THIRD EYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote
B@K@ Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Ravene, ubo si omiljene stihove omiljene pesme mog ortaka (nisam rek'o omiljenog ) Quote
fiction Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 Imam njihova dva albuma Lateralus i Undertow.Vise mi se svidja Undertow kompletniji je a najbolja pjesma je na njemu je definitivno Bottom.A jeste li slusali Passenger od Deftonesa sa Maynardom strasna je Quote
Vitamin K Experience Posted June 12, 2003 Report Posted June 12, 2003 Niste čuli za Maynardove kombinacije? Maynard & RATM Maynard & Creed Maynard & Tory Amos etc Quote
Recommended Posts