Haralampije Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 (edited) imam ali se nikad nisam bother-ovao da poslusham. potrudicu se kad zavrsim sa dylanom znaci za jedno 6 godina Edited August 23, 2005 by Haralampije Quote
[4] Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 pa pusti samo Warped, to je prva stvar onako spajsi uvod i onda BUUUUUUUUUUM Quote
Herr_Wolf Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 moj favorit, Ryan Martinie. Na zalos' ne znam dotichnog. Quote
Msungo Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Tool sabija... jedina dva benda koja mogu (po meni) da stoje rame uz rame sa Tool-om su Rage Against The Machine i Machine Head (govorim o kvalitetu tekstova i o karakteristichnosti i neponovljivosti muzike i stila) Quote
Millosh_024 Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 nnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeee.................... Quote
People before Profits Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 machine head nisam slusao toliko, ali rage po kvalitetu.....hm pa skroz je drugacija koncepcija i muzike i tekstova.............meni je rage skroz dojaja ali iz skroz drugih razloga koji nemaju veze sa mojom ljubavlju prema toolu......kako nastrana recenica..............sa toolom po muzici i tekstovima mozes da poredis jedino floyde........ustvari mozes da donekle poredis tool sa floydima....jer oni su ipak tate...... Quote
Haralampije Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Na zalos' ne znam dotichnog. mudvayne Quote
People before Profits Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 e vi'sh, on je smrt... Quote
Machka Naopachka Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 jebote upoznala sam lika koji je bio na koncertu toola yeah, i saw them live. !!!!!!? twice. huuuuuuu....! it was ok. amerikanci. pfuj. Quote
Millosh_024 Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 (edited) Znam lika koji zna lika čiji brat muva sestru lika čija tetka ima sina koji ima druga koji je bio na koncertu Tool-a. Neki kažu da ga je M.J.K pitao "which way to the stage man?" Edited August 28, 2005 by Millosh_024 Quote
Freak Kitchen Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 zahuktava se prica oko novog tool albuma... slike iz studija LINK Quote
Freak Kitchen Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 meynard-ov sajt pun korisnih informacija kao i uvek... http://www.maynardjameskeenan.com/ WTF? Quote
Machka Naopachka Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Znam lika koji zna lika čiji brat muva sestru lika čija tetka ima sina koji ima druga koji je bio na koncertu Tool-a. Neki kažu da ga je M.J.K pitao "which way to the stage man?" ja sam bolja, ja znam lika uzivo. chak sam se i rukovala sa njim. da je delio moje odushevljenje TOOL-om verovatno bih sebi amputirala desnu shaku i ostavila je u tegli sa formalinom da me podseca na taj istorijski trenutak. Quote
Millosh_024 Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Nije li lakše da postaneš groupie devojka na sledećoj turneji Tool-a? Quote
Machka Naopachka Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 mh kad bi me hteli... Quote
Freak Kitchen Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 sta, pitala si pa su te odbili? Quote
Machka Naopachka Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 bacila sam im se pred obozavana kolena kad sam ih pre pet dana srela na jebenim terazijama. da. Quote
Freak Kitchen Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 ljudi, cujete, tool bio na jebenim terazijama pre 5 dana! ...a tool-ovci grada Beograda im se bacali pred obozavana kolena... seriously, ja bih bas voleo da porazgovaram, pre svega sa Maynardom. Znam tacno sta bih ga pitao.Cak mislim da znam i sta bi mi on odgovorio... a za gledanje/slusanje uzivo...prvom sledecom prilikom kad dodju u Evropu. Stvarno mislim da cu taj dogadjaj pamtiti do kraja zivota... jedva cekam... Quote
Millosh_024 Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Ja bi tražio da mi objasne spotove. Quote
Machka Naopachka Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 shta ti nije jasno, daj da otvorimo filozofsku raspravu Quote
People before Profits Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 pa tesko da je vecina stvari tu jasna..........osim mozda nekog opsteg utiska...........ima tu gomila stvari.........ali ne bi ti objasnili oni nista ne brini fora je da shvatis kako ti hoces Quote
Millosh_024 Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 osim mozda nekog opsteg utiska Evo jedan opšti utisak "mnogo zajebano bre." Quote
Machka Naopachka Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 pa dajte neshto konkretno shto ne shvatate... mene bash interesuje, poshto ja u stvari sve shvatam (generalno, ne samo spotove toola) ali kapiram da dosta stvari shvatam drugachije nego ostali... hehe kako sam politichki korektna Quote
Millosh_024 Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Ajde,baš me zanima. Daj nam tvoju analizu spota "Parabol/Parabola". Quote
Recommended Posts