Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tool sabija... jedina dva benda koja mogu (po meni) da stoje rame uz rame sa Tool-om su Rage Against The Machine i Machine Head (govorim o kvalitetu tekstova i o karakteristichnosti i neponovljivosti muzike i stila) icon_smile.gif

Posted

machine head nisam slusao toliko, ali rage po kvalitetu.....hm pa skroz je drugacija koncepcija i muzike i tekstova.............meni je rage skroz dojaja ali iz skroz drugih razloga koji nemaju veze sa mojom ljubavlju prema toolu......kako nastrana recenica..............sa toolom po muzici i tekstovima mozes da poredis jedino floyde........ustvari mozes da donekle poredis tool sa floydima....jer oni su ipak tate......icon_da.gif

Posted (edited)

Znam lika koji zna lika čiji brat muva sestru lika čija tetka ima sina koji ima druga koji je bio na koncertu Tool-a. icon_da.gif Neki kažu da ga je M.J.K pitao "which way to the stage man?" laugh.gif

Edited by Millosh_024
Posted
Znam lika koji zna lika čiji brat muva sestru lika čija tetka ima sina koji ima druga koji je bio na koncertu Tool-a. icon_da.gif Neki kažu da ga je M.J.K pitao "which way to the stage man?" laugh.gif

ja sam bolja, ja znam lika uzivo. chak sam se i rukovala sa njim. da je delio moje odushevljenje TOOL-om verovatno bih sebi amputirala desnu shaku i ostavila je u tegli sa formalinom da me podseca na taj istorijski trenutak.

icon_razz.gif

Posted

ljudi, cujete, tool bio na jebenim terazijama pre 5 dana!

...a tool-ovci grada Beograda im se bacali pred obozavana kolena...

seriously, ja bih bas voleo da porazgovaram, pre svega sa Maynardom. Znam tacno sta bih ga pitao.Cak mislim da znam i sta bi mi on odgovorio...

a za gledanje/slusanje uzivo...prvom sledecom prilikom kad dodju u Evropu. Stvarno mislim da cu taj dogadjaj pamtiti do kraja zivota... jedva cekam...

Posted

pa dajte neshto konkretno shto ne shvatate... mene bash interesuje, poshto ja u stvari sve shvatam (generalno, ne samo spotove toola) ali kapiram da dosta stvari shvatam drugachije nego ostali...

hehe

kako sam politichki korektna icon_smile.gif