fiction Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 maynard najavio novi Tool za jesen 2006 ali nikad se ne zna...Uglavnom biche nepara na MTV-u, opet Quote
obsolete Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 mislim da je za proljece,ali nema veze. Quote
Angele Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 objave na prolece pa dodju na exit.... blaaah... Quote
Supergalactic Lover Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Tool recently completed recording their fourth full-length studio album. According to the official Tool website on December 8, 2005, the new record will be complete after some "final tweaking, segues, art direction, etc." There have been some rumors about the new release, including possible titles, potential stylistic changes, and a slew of release dates. Since the members of Tool avoid press and rarely grant interviews, there is little evidence to support any of these claims. The album is widely expected for a release sometime in spring 2006, according to blabbermouth.net, while toolshed.down.net seems to support this claim suggesting a release date in April. Quote
kombutcha_mushroom Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 sad sam bila u londonu i kupila tool maximum (inace JEDINI njihov cd (tj nije njihov vec o njima al dobro) u najvecem HMV-u na oxford streetu. ) pa ako nekog zanima mogu da mu poshaljem (valjda....?)... Quote
kombutcha_mushroom Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 (edited) to ne treba komentarisati znajucji da se likovi bave magijom (bar za dannyja sam siguran), da, kerry je kao klinac video caleta kako radi neki mansonic ritual u dvoristu i postao opsednut okultnim, metafizikom, naukom i geometrijom Edited January 9, 2006 by kombutcha_mushroom Quote
kombutcha_mushroom Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 (edited) inace dannyjev cale je bio mason......procitao sam negde da ga je mali deni video u toku nekog rituala, cini mi se sa machem....... taj deo koji se dotice magije jedino ne mogu da provalim posto me stvarno mrzi a i nemam koga da cimam da me uputi u te njihove knjige kojima se bave, tako da mislim da mi ti segmenti njihove muzike nikada nece biti potpuno razjasnjeni......i krivo mi je zbog toga...... spot za schism je nesto najromanticnije sto sam u zivotu video...... zli brate koja te je ostavila???? aj idemo na neko pivo sutra da tugujemo zajedno a vec si reko, sorry... tek sam sda nashla ovaj topic.... ja sam skapirala da oni spadaju u metal... anyways, znam ja jednu knjigu, neshto tipa guide to lacramology ili kako se vec pishe, proviricu i dacu ti tachan naziv i pisaca. lakramologija je, kako sam shvatila, terapija kroz plakanje, i chishcenje dushe plakanjem, shto su svi oni pocheli da rade i plakanjem i zamenili plakanje stvaranjem muzike.. tako? Edited January 9, 2006 by kombutcha_mushroom Quote
kombutcha_mushroom Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 a gde vi nadjoste spotove? meni ne moze da radi kazaa na kompu zbog mrtvog XeroftSpy-a.... oce neko plz da mi da?? Quote
kombutcha_mushroom Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 (edited) Na mnogim mestima na netu sam video da se za "zvani让 po襴ak" NU metala uzima Kornov prvi album - dakle 1994. godina (dakle nije "po meni"). ja sam cula da su zapravo KoRn i Deftonsi itd nastali u pauzi toola, kao "less deep tool wannabes" Edited January 9, 2006 by kombutcha_mushroom Quote
People before Profits Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 a vec si reko, sorry... tek sam sda nashla ovaj topic.... ja sam skapirala da oni spadaju u metal... anyways, znam ja jednu knjigu, neshto tipa guide to lacramology ili kako se vec pishe, proviricu i dacu ti tachan naziv i pisaca. lakramologija je, kako sam shvatila, terapija kroz plakanje, i chishcenje dushe plakanjem, shto su svi oni pocheli da rade i plakanjem i zamenili plakanje stvaranjem muzike.. tako? toolshed.down.net opcija FAQ objasnice ti dosta zaboravi na lakrimologiju, to je prica koju su servirali pre XY godina da bi zajebali neobavestene wannabe fanove.....lakrimologija je cisto prozivanje....procitaj faq u iscekivanju proleca................... Quote
kombutcha_mushroom Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 nishta ne kapiram hahahahahaha ali zanimljivo je.,.. evo ti quote ....(blablabla)jhones suposedly came across a book called "a joyfull guide to lacra-kako-vec" by one ronald p. winsent (bla bla bla bla bla objashnjava lacra-djsandusacbs) Quote
kombutcha_mushroom Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 eeeeeeeeeeh, matija, ovaj site ne postoji.... Quote
kombutcha_mushroom Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 aaaaaaaaaaaaa nashla nashla Quote
People before Profits Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 jeste to je ta prica koju si ti rekla, ali je laz to da su oni to koristili "pre muzike kao terapiju" posto nisu.....kao sto nisu ni sektasi, kao sto nisu ni satanisti i kao sto maynard nije pronasao isusa tridesetprvog marta prosle godine i napustio i tool i apc zarad hriscanstva i kao sto pre par godina nije poginuo u saobracajnoj nesreci i kao sto i kao sto.....shvati to kao nacin na koji popunjavaju slobodno vreme izmedju dva albuma....jer ga ima na pretek picka im materina...nego prica se o letnjoj turneji.....prica se o big day out-u.....prica se o nastupu u norveskoj i izvesni mario iz hrvatske je toolshed obavestio kako je toolov menadzer kontaktirao sve major svetske letnje festivale povodom turneje..........da li to znacii exit? evo vam buva!!! Quote
kombutcha_mushroom Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 (edited) i kao sto maynard nije pronasao isusa tridesetprvog marta prosle godine i napustio i tool i apc zarad hriscanstva hehehe eto ti veze sa kornom. znaci ipak su NU hahahahaha and, i'll take that as a yes (to the Q about them coming exit... ) Edited January 9, 2006 by kombutcha_mushroom Quote
People before Profits Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 ja ih cekam na xitu od prosle dine....ako ne dodju ove nece nikad....ma boli me q, ja sam rekao, prodajem sestru i roditelje (ako ih iko hoce) i idem na najblizi tool koncert cim ga bude Quote
OCTOJA Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 ja sam cula da su zapravo KoRn i Deftonsi itd nastali u pauzi toola, kao "less deep tool wannabes" da, ljudi pricaju razne stvari... Quote
kombutcha_mushroom Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 ja sam rekao, prodajem sestru i roditelje (ako ih iko hoce) i idem na najblizi tool koncert cim ga bude hmm, da nemas model "stariji brat" u velicini 18-23god? Quote
People before Profits Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 stariji brat od 18? hm...teshko izvodljivo.... Quote
kombutcha_mushroom Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 pa, GENIJE, da meni bude stariji, ne tebi... duh! Quote
Freak Kitchen Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 TOOL are currently in the mixing stage on their new album and are reportedly looking at an April or May release for the disc, their first since 2001's "Lateralus". A video directed by guitarist Adam Jones is also said to be in the works, with members of the band preparing to embark on an an international press tour for the new effort. More information will be made available soon. Quote
BodyRemover Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 (edited) "daj mi malo imalinaaaaaaa" gori si wigger od forbesa Edited January 26, 2006 by BodyRemover Quote
Vitamin K Experience Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 "daj mi malo imalinaaaaaaa" Koje kvazi-crnilo Quote
Recommended Posts