TheRaven Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 Au, gde to ima da se nadje? Hm...Tool i Creed...ccc, strasno Quote
fiction Posted September 2, 2003 Report Posted September 2, 2003 Niste čuli za Maynardove kombinacije? Maynard & RATM Maynard & Creed Maynard & Tory Amos etc Slusao sam kombinaciju sa RATM-om. jeste li culi kombinaciju Maynard-Cornell strasan duet a: On pjeva sa svakim a Tool albumi izlaze na 5 godina :x Quote
Vitamin K Experience Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Hm...Tool i Creed...ccc, strasno Ma nije kao što bi moglo da bude, akustična stvar sa extra Maynardom na vokalima:DDDD Odeš lepo na Kaazu i ukucaš "Tool" u search i izađe ti gomila budalaština:DDD Ili, probaj i sa keyword "Maynard"D Quote
Kveld Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 E , da , slushala sam skoro tu pesmu od Deftones gde gostuje Maynard , mnogo dobra stvar .......Nego shta mislite , da nisu Tool uvrachali onaj cunami talas koji je mogao preplaviti Vashington ( jel' Vashington beshe?) mislim , stari su oni veshci Quote
Sentinel Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 Learn to swim! Learn to swim! Learn to swim! Learn to swim! Quote
deftoner Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 tool jeste nu... ali nu alternativa... jedina nu alternativa... jebu keve... originalni su to ne treba pominjati ... spotovi su im ... ni to ne treba pominjati... a sto se tice nastupa... ni to ne treba pominjuti ...ono jednostavno ... savrseni su mada ne znam nisu to cisti ljudi ... ima tu nekih mracnih sila da dejstvu... a: e da zaboravih da kazem... ipak se zna ko je veci bend od njih i plus koji ih je probio RATM naravno... tako da se ne zanosimo mnogo sa toolom... ipak su oni ti koju su bili srecni da sviraju sa RATMom... a i ko ne bi... Quote
fiction Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 :roll: nu alternativa you are kidding me right Tool je pravac za sebe a taj njihov pravac je mozda najblizi progressive metalu Quote
deftoner Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 ne znas koja je fora... progresiv je sve sto je novo... tako da oni defitivno jesu to... pa i mesuggah je isto progresiv... ali oni su alternativa to i oni kazu za sebe...pravac za sebe su zato sto to niko ne svira... ali ako se malo zagledas videces elemente LEd zeppelina ciji su oni fanovi inace... Quote
Preacher Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 RATM je nula prema grupi TOOL!! Quote
BodyRemover Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 RATM nije nula prema nicemu! Mozda ostalo prema RATM... TOOL = zakon RATM = zakon z Quote
Preacher Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 Ne kazem da su losi, ali se nikako ne mogu porediti sa Toolo-om. Ma nesto sve manje i manje volim RATM. Quote
Milogled Bluff Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 Wishe (na zalost) ne postoye (RATM - naravno), a jel ima neko owde ko je imao srecu da gleda koncert TOOL ??? Od jednog kolege iz San Franciska sam cuo da retko sviraju po USA (nema tour opcije ni na zvanicnoj toolband.com strani) ??? Quote
deftoner Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 RATM nije nula prema nicemu!Mozda ostalo prema RATM... TOOL = zakon RATM = zakon covek je u pravu skrooooz... ali opet cinjenica je ko je koga probio ! inace znam ortaka pa azal je bio na koncertu tool...a krajem godine izlazi i DVD veroval ili ne sa koncerta...sta im bi ne pitaj ?! Quote
Desdemona Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 e ajde ovako, ja kao damica kojoj je T O O L omiljena grupa ( jedna od ) je zestoko uvredjena sto je ova tema svrstana na ne-metal muziku !! alo "ljudi" !!!!! ako vam je HIM metal ..... mislim no comment !!! svejedno tool je metal ...kakav nije me briga al ja bih ga stavila pod progresivan jer su im textovi bas zesci svejedno tool je umetnost..sa kvalitetnom muzikom ....textovima koji imaju smisao i najboljim spotovima. ja trenutno nisam raspolozena za nesto komplexniju poruku al ajde ionako ne znam dal sam ista rekla ovom porukom...al eto svako od nas se smori T O O L rules ! Quote
Guest TakeTheRedPill Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 tool je prog i nije mu mjesto ovdje, trebalo bi ga premjestiti na progressive forum tool mi je ubjedljivo najbolji bend uopste, najbolja pjesma - undertow i reflection, totalno mi je bolesna cinjenica da im bubnjar ima 45 godina(vjerovali ili ne), a basista 27 :? Quote
Face Of Melinda Posted November 25, 2003 Report Posted November 25, 2003 Pa proces je sledeci kada ljudi ne znaju gde da stvae neki bend ili ga stavljaju na avangard ili na nemetal...sve jedno, meni je tool pre jedno 2 godine bio jedan od omiljenih bendova, strasno interesantan bend, sto se tice muzike ona sama po sebi nije komplikovana vec samo, recimo, ima elemente originalnosti koje ostali muzicari ne koriste a oni su to dobro sve iskombinovali i napravili nesto sto zvuci dobro a: Quote
azal Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Qrac moj muzika nije komplikovana. ne moras da sviras 10000 nota u frazi da ti muzika bude komplikovana. tool je vrh! Quote
Face Of Melinda Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Dobro Azale nemoj da se ljutis ... Valjda sve to zavisi od nacina na koji covek gleda na muziku, tako da su meni sve te teme o diskotovanju kvaliteta ili cega vec, veoma necu reci glupe, ali jednostavno svako ima neki svoj stav i razlog zasto stoji iza takvog stava a: Meni licno tool nije vrh, ali ukusi su razliciti Quote
Sentinel Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Melinda, Azal je potpuno u pravu, lupila si zescu glupost. Ti Tool sa tehnickog aspekta sigurno ne mozes razumeti, jer ocigledno ne sviras, niti si ikada svirala neki instrument cim tako govorish, ali dobro, nije strasno, samo nemoj pricati o necemu za shta nemas podlogu. Tool RULA! Pozdrav!!!! Quote
Guest TakeTheRedPill Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 to melinda - ajde samo pokusaj da upratis ritam i shvatices da je to nemoguce osim ako nisi zesce muzicki obrazovan ili sviras bas ili bubnjeve Quote
Face Of Melinda Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 Slusajte bre vas dvoje sto se tice muzickog obrazovanja imam ga, jer iskreno ranije dok sam ih slusala, ja ih nisam slusala zato sto su tehnicki buji- baji, nego zbog same njihove muzike, melodija, i valjda zato sto sam se u tom preiodu nalazila u toj muzici, eto priznajem nisam obratila paznju na tehniku, nemojte me ubiti zbog toga ipak ih nisam slusala duze vreme ali evo preslusacu opet diskove i obratiti paznju, pa stoga moji sl. komentari ce biti temeljitiji a ne na osnovu samo secanja Quote
shattered Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 Melinda, Azal je potpuno u pravu, lupila si zescu glupost. Ti Tool sa tehnickog aspekta sigurno ne mozes razumeti, jer ocigledno ne sviras, niti si ikada svirala neki instrument cim tako govorish, ali dobro, nije strasno, samo nemoj pricati o necemu za shta nemas podlogu.Tool RULA! Pozdrav!!!! a: Mislim da bi ovu temu komotno mogli da prebacite na progressive. Quote
NatureBoysaint Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 Who gives a fuk da li si muzicki obrazovan iline.Da li je prog il avantgard ako volis TOOL CAR si Ako ne GLUV si!!!!!!!!!!!!!!! Quote
tragic_disco Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Maynard & Tory Amos *Tori grr njih dvoje skupa nažalost nisam čula ali samo se moram pohvaliti da imam sve albume+sober-tales from the darkside single sa live stvarima sa lollapalooze iz '93 naj pjesme: opiate cold and ugly hooker with a penis Quote
^DJAVOLA^ Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 TOOL JE NAJBOLJA GRUPA KOJA POSTOJIja nemam razloga da ih preterano hvalim....TO JE JEDNOSTAVNO POTPUNO NOVI POGLED NA SVET Quote
Recommended Posts