Sentinel Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Malo je reci da je Tool samo grupa, Tool je bolje okarakterisati kao instituciju savrshenog spoja mnogih umetnosti, da ne kazem sinkretizma! Swing on a spiral.... Quote
azal Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 jeste Tool keva....ali najbolji bend na svetu?? Meshuggah naravno gledao sam pre dve godine na turneji Tool ...i Meshuggah je bila predgrupa....savrsen koncert. Mozda cak najbolji mog zivota (taj i kad sam gledao Sigur Ros u new yorku.) btw Meshuggah - Nothing je bio Danny-u top album 2002 god. kazu i tool sami da su mnogo inspirisani sa Meshuggom i da ce sledeci album biti dosta agresivniji. www.meshuggah.net Quote
ajsha69 Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 ... Instrumentalna trojka vec uveliko jam-uje, a Maynard ce im se pridruziti posle APC turneje. Materijal ce, po Danny-ju, biti gotov do kraja godine, ali ce album ugledati svetlo dana mesec do dva kasnije, da bi se izbegao Christmas and New Year fuss... dakle ocekujemo ga pocetkom 2005. Quote
NIRVANA_GIRL Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 "TOOL JE NAJBOLJA GRUPA KOJA POSTOJIja nemam razloga da ih preterano hvalim...." ehm...................is there any logic? ................undoubtedly very deepminded........... Quote
^DJAVOLA^ Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 "TOOL JE NAJBOLJA GRUPA KOJA POSTOJIja nemam razloga da ih preterano hvalim...." ehm...................is there any logic? ................undoubtedly very deepminded........... nemam razloga da ih hvalim jer ..jednostavno,ko je slusao TOOL zna o cemu govorim...NAJBOLJI SU BEND Quote
NIRVANA_GIRL Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 nemam razloga da ih hvalim jer ..jednostavno,ko je slusao TOOL zna o cemu govorim...NAJBOLJI SU BEND cek cek... TOOL SU najbolji bend??? onda bi trebala da kazes da nema potrebe da ih hvalis, a ne da nemas razloga, jer ako SU TOOL najbolji bend itekako imas razloga da ih hvalis............pogledaj u recniku znacenje reci "potreba" i "razlog"...................... Quote
^DJAVOLA^ Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 joj....znas sta je najsmesnije.....MINA......ma nista opusteno....CUVAJ ZIVCE DEVOJKO....i ne smaraj vise ,nije ovo tema za tebe..... Quote
NIRVANA_GIRL Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 joj....znas sta je najsmesnije.....MINA......ma nista opusteno....CUVAJ ZIVCE DEVOJKO....i ne smaraj vise ,nije ovo tema za tebe..... hahahahaha!!!!! ma opustena sam ja. i ne smaram, samo ne lupetam gluposti.........a bolje da ti ne kazem ja sta je najsmesnije...........i veruj mi ova tema je mnogo vise za mene nego za tebe..........but nevermind, necu vise da SE SMARAM.........tako da, ISQLIRAJ................... Quote
^DJAVOLA^ Posted May 17, 2004 Report Posted May 17, 2004 tako treba....necemo o tome sta je smesno Quote
NIRVANA_GIRL Posted May 17, 2004 Report Posted May 17, 2004 Tacno, bolje je, jer bi se ti onda prilicno izbedacila............ nevermind, vratimo se temi, jer jedina stvar oko koje se relativno slazemo je da TOOL RULA! a posebno forty six & 2, parabola, stinkfist, schism, eulogy................. Quote
^DJAVOLA^ Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 you lied......pushit....jimmjy......najbolje pesmice Quote
^DJAVOLA^ Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 jimmy......mrzim kada se niodkuda pojavi visak slova Quote
Ivan_Creed Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Majonez boy je napravio pauzu od A Perfect Circle-a da bi radio na novom Tool albumu.... Quote
Sentinel Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Niste čuli za Maynardove kombinacije? Maynard & RATM Maynard & Creed Maynard & Tory Amos etc i josh... Deftones & Tool - Boy (acoustic) Deftones & Tool - Slow Water Deftones & Tool - Supergenious Deftones & Tool, Glassjaw - Lonely Odlicne stvari, posebno instrumental "Slow water"! Quote
^DJAVOLA^ Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 i josh... Deftones & Tool - Boy (acoustic) Deftones & Tool - Slow Water Deftones & Tool - Supergenious Deftones & Tool, Glassjaw - Lonely Odlicne stvari, posebno instrumental "Slow water"! "Boy"je fenomenalna stvar Quote
^DJAVOLA^ Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 i josh... Deftones & Tool - Boy (acoustic) Deftones & Tool - Slow Water Deftones & Tool - Supergenious Deftones & Tool, Glassjaw - Lonely Odlicne stvari, posebno instrumental "Slow water"! "Boy"je fenomenalna stvar Quote
azal Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 a Maynard i Deftones - Passanger? bruka stvar. Quote
Herr_Wolf Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 O da!! Inace pored onih vec mnogo pominjanih (tipa Schism, Parabol/parabola, Opiate) meni je mnogo gotivna pesmica Message to Harry Manback (al' ona sa Salivala), do jaja trip, lik koji jebe nekom majku na losem engleskom Inace to mi je omiljena pesma za sviranje definitivno, jest' da je prosta, ali to je takva opustenzija da se to ne moze opisati (cak predjem i preko toga sto su mi pragovi otisli u qratz...) Quote
Sentinel Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Da pridodam... H - fenomenalna stvar, Ticks & Leeches takodje, Intolerance i zatvorski sex standardno, Hush - savrshenstvo, mozda cak i moja omiljena, ali tek obrada No Quarter shto obara s nogu! auuuuuu! loodilo Quote
Sentinel Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Er, da, ima li neko neke stvari od prvobitnog benda Tom Morella i Adam Jonesa, zaboravih kako se zvao!? Voleo bih to da poslusham... Quote
Herr_Wolf Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 Kao veliki ljubitelj lika i dela gorepomenutih, i ja bih voleo da cujem to isto... A negde videh spominju se pesme koje je Tool radio sa RATMom i Deftonesima, pa jel' to neko ima? Quote
Recommended Posts