deer hunter Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 DIAL UP JEBENI,ALI DOBICU GA ZA PAR DANA...VIDECEMO SINOVI,VIDECEMO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Preslusah dva put,rano je jos za bilo kakve komentare.Stoji da je pomalo neocekivan materijal,ako se ista moze predviditi kad je Tool u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 rano je za komentare? reci nesto. neces ispasti glup ako ti se ne svidja, ne boj se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 To u vezi svidjanja ili ne,definitvno je rano Nije los album, Jambi,Pot i Rosetta Stoned bih izdvojio ovako na prvo slusanje...Pa i Vicarious je ok...problem je sto poslije 5 godina nema nikakvog napredka u odnosu na Lateralus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myrrh Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 mnogo sam razocharan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deer hunter Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 TOOL JE DEO MOG ZHIVOTA TAKO DA CHISTO SUMNJAM DA CU IKADA MOCI DA BUDEM OBJEKTIVAN SHTO SE TICHE OVOG BENDA... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vintersorg Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 uau boli me zub,ali ne zbog tula... skidam... album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Album je sasvim ok.. Nekako je drugačiji, laganiji nego prethodni albumi.. Favorit mi je 10,000 Days (Wings Part 2) za sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Ja samo ne znam koju su Meshuggu oni slusali Par momenata samo...Previse ambijent album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 nisam mogla da se suzdrzim...... i ovom prilikom upucujem jedno pitanje...jel sad IN da se bude razocharan u SVE novo shto izadje....? ...kol'ko znam,poenta novog albuma je NOVO,a ne da se ponavljaju stvari........ Wings for Marie [part 1] je divna pesmica...... aj pa poz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Msungo Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 jea slazem se... ima svega, ima tvrdjih delova nego lateralus, a ima i dalje onih trppy celanova... i taj ambijent fazon shto su ubacili je dojaja po meni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 odličan je album a + je grower! vicarious mi bila malo jeftina, ali i dalje ok. jedna od lošijih sa albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 imas isto ovo sto i svi ili postoji neka bolja verzija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralampije Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 10000 days je odlična i jambi je kul pa i the pot slabo sam slušao drugu polovinu samo zvuči ne kao album više kao nabacani ostaci kao kid a i amnesiac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 nikakva bolja verzija mi ni ne treba.. eno, počela da kruži mp3 verzija koju su dobili od ove mp4. idioti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 nisam mogla da se suzdrzim...... i ovom prilikom upucujem jedno pitanje...jel sad IN da se bude razocharan u SVE novo shto izadje....? ...kol'ko znam,poenta novog albuma je NOVO,a ne da se ponavljaju stvari........ Wings for Marie [part 1] je divna pesmica...... aj pa poz... Ali nema nista novo, ovo je sve vec vidjeno bilo to preko Toola, APC-a ili nekog treceg banda.*feeling eternal all this pain is an ilussion.....* tvoj potpis...takvih vokalnih linija na novom na zalost nema. Ali opet kazem nije album los, ali da su mogli bolje mogli su jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karirani mehurić Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Joj hvala vam na ovome a ja se ceo dan nerviram sto sam cula da album ne valja.Valjda cu nabaviti sutra!Jedva cekam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Msungo Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 uvek moze bolje... a i ono mozda i nemoze mozad postoji vrhunac? to je problem svakog umetnika... uvek ima neko delo koje zaseni ostala... jedino kad je to delo zadnje, onda nebude problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karirani mehurić Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 uvek moze bolje... a i ono mozda i nemoze mozad postoji vrhunac? to je problem svakog umetnika... uvek ima neko delo koje zaseni ostala... jedino kad je to delo zadnje, onda nebude problema Jeste,ali verujem ja u njih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 ako vama ovaj album gruva, onda ste gluvi ili niste slusali ostale Toolove albume oni su najavili nesto chvrscje a dobili smo album koji je atmosferichniji od Lateralusa u kome dominira izgovaranje i shaputanje texta, neke nabacane deonice, gotovo ni malo Denijevog solid beat-a, solidne melodije tu i tamo, prizemnije textove (Vicarious)... ako to nije NAZADOVANJE, ja ne znam sta jeste ne kazem da je album za bacanje, preslusacu ga pomnije al ne razumem cemu to najavljivanje velikog uticaja meshuge (ima mozda 2 takva momenta na albumu i to nikad gora) i chemu najavljivanje opake chvrstine, kad chvrstih pesama skoro da uopste ni nema - ni jedna pesma sa ovog albuma nije ni do kolena recimo Ticks&Leeches kad je chvrstina u pitanju... sto rece celavi ko Genitallica kad je najavljivala "povratak korenima" i objavi St.Anger u poredjenju sa ostalim tool albumima, ovaj je totalno sranje face it daj boze da je fake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralampije Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 šta si se uhvatio za tu čvrstinu koga boli kurac za čvrstinu gore je što dosta deonica pa i pesama zvuči već prežvakano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 uhvatio sam se iz prostog razloga jer kad god se pricalo o novom Tool albumu u poslednjih godinu-dve, samo se spominjao u tom kontextu - chvrshcji od prethodnih + uticaj meshuge ja ne vidim ni jedno od ta dva i zato sam na neki nacin razocaran jer sam pre ljubitelj toolovih cvrscih pesama nego nekih ultra-atmosfericno-nedefinisanih sranja kojima ovaj album obiluje kao wc sholja govnima kad se poserem i naravno da je problem i to shto si ti naveo, slazem se al ono kao, pre bih slusao prezvakane Hooker i Ticks pesme nego Adamovo igranje sa njegovom novom pedalom i prebacivanje D tona bez ikakve melodije sa levog na desni kanal u nedogled i Maynardovo saputanje nabijeno nekim eroCkim efektima - tnx but no, tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 šta si se uhvatio za tu čvrstinu !??!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest حسين Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Ja mislim da je Lateralus trebao izaći na 2CD. Drugi disk bi bio 10,000 days i album bi bio genijalan. Ne vidim neki naročit napredak a uvek ga očekujem. Stagnacija, ništa strašno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralampije Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 !??!?! no homo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts