Frizbi Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 meni je bre poslednji album sranje... nije mi jasno shta izvode... mislim nije im nishta falilo pre, nemam pojma mozda sam samo deda koji ne moze da prihvati neshto novo ili ste mozda samo vi koji velichate 10000 days GLUPI Quote
Salvation Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Ma, opsti koncenzus je da je album ..za njihove standarde, prilicno los, tim pre sto je izasao posle magna opus-a kakav je Lateralus. Velicaju ga samo oni koji po svaku cenu hoce da budu drugaciji jel je 'kul' ici protiv mase. Objektivno, solidan album, ali za Tool standarde na koje smo navikli premalo. Uz to previse vuce na APC Quote
Frizbi Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 pazi, tool je u americi dosta slushan i "tumachen" od strane svojih slushalaca... oni su ti "pobunjenici" pa ga zato slushaju... (pricham iz poluiskustva) Quote
amy_mccoy Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 jel neko video onaj plakat za Tool i APC vece na Akademiji u petak? ili sam se ja nesto gadno zeznula Quote
SAMSA Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Jeste Tool, al ne znam da li je i APC... Quote
ALEXIE_AIC Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Sad sam to htela da napisem! Tool na Szigetu... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Tool na szigetu ~!!!!!! A ja verovatno necu moci.... kad bi svratili ovamo Samo na kratko... Quote
People before Profits Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 da, samo da nam mahnu nego jel zna neko kako doci najlakse do karata za sziget? jel radi neka agencija to ovde? kapiram da postoji neka akcija... Quote
Herr_Wolf Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Moglo je prosle godine da se kupuje preko onih sto ti na licu mesta stampaju karte, ali samo za ceo festival... Kontam da ce biti organizovano. I ne bi trebalo da bude narocito skupo. Apropo Tool standarda, malo je nezahvalno pricati o tome, pazite, Lateralus je mozda jedan od najboljih albuma svih vremena, tako da cete tesko naci nesto sto bi se merilo sa njim, 10000 days je globalno gledano dobar album, ima poneki hitic, jako dobre tekstove, dozu konceptualnosti, ponesto novo na muzickom planu... Ono sto sam primetio je da treba malo vremena da se sve svari, jer znam dosta ljudi (medju njima i ja) koji su na prvu loptu bili razocarani, a onda kako su slusali poceli su sve vise da se odusevljavaju... Quote
Salvation Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 (edited) Slazem se sa tim u potpunosti, oni su sebe ustvari upucali u nogu kad su napravili Lateralus Mada ko zna, sacekajmo jos 5-7 godina (po Maynardovom receptu za izdavanje albuma + jos malo za svaki slucaj) mozda se prijatno iznenadimo Edited April 19, 2007 by EldrichKnight Quote
Radnaskela Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 napokon sam skinuo 10,000 days pre nekoliko dana sa neta i mogu reći da je album skroz ok na prvo slušanje. ima smaračkih pesama ali je za sada ok. standardni njihov fazon. veoma logičan nastavak lateralusa ali mi je i dalje nenadjebiv lateralus. moći ću tek da izjavim mišljenje o albumu tek posle par slušanja. Quote
Guest pucika Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 cena za jedan dan szigeta je oko 3000 forinti što je valjda oko 1000 din ili manje nisam siguran jer sam se raspitivao kod jedne mađarice koja je posvađana sa srpskim Quote
necko Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 http://www.cmar-net.org/forum/viewtopic.ph...asc&start=0 dakle, izgleda ce TOOL imati koncert u Zagrebu 04.09. uz mogucu predgrupu ISIS Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 http://www.legacy-promotion.net/koncerti.php?lang=sr Neka bolji pobedi ;)hehehe. Quote
darthmoog Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 znaci frubi..ako uspesh da dovedesh tool u paketu sa isis-om...ti si keve mi najveca carina koja je hodala zemljom...muda bi da da vidim oba benda.. Quote
necko Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 znaci frubi..ako uspesh da dovedesh tool u paketu sa isis-om...ti si keve mi najveca carina koja je hodala zemljom...muda bi da da vidim oba benda.. Quote
darthmoog Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 to bi bilo to TOOL (92%) Haggard (8%) 935 ljudi je glasalo Quote
djuk Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 TOOL (82%) Haggard (18%) neko ga je nadrkao za ove druge, pa je sad nesto manje vodjstvo. Quote
süpergeek Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 15 May, 2007 (03:29pm) FESTIVALS AND SHOWS IN EUROPE I'll add these TOOL dates to the "Tour Section." Aug 9 - Oslo, Norway @ Oya Festival Aug 11 - Germany (near Hannover) @ M'era Luna Festival Aug 12 - Katowice, Poland @ Spodek - Metal Hammer Festival Aug 13 - Budapest, Hungary @ Sziget Festival Aug 15 - Salzburg, Austria @ Frequency Festival Aug 15 - Switzerland @ Gampel Festival Aug 18 - Belgium @ Pukkelpop Festival Aug 19 - Holland @ Lowlands Festival Aug 21 - London, UK @ Brixton Academy Aug 22 - London, UK @ Brixton Academy Aug 25 - Paris, France @ Rock en Seine Festival Aug 26 - Frankfurt, Germany @ Area 4 Festival Aug 28 - Frankfurt, Germany @ Jahrhunderthalle Aug 31 - Bilao, Spain @ Azkena Festival Sept 2 - Milan, Italy @ Independent Days Festival Sept 4 - Zagreb, Croatia @ Salata Sept 5 - Belgrade, Serbia @ (to be announced) Sept 7 - Istanbul, Turkey @ Kurucesme Amphitheatre Preuzeto sa toolband.com Ipak možda nećemo morati u ZG Quote
Recommended Posts