Guest slayer1 Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Imam njihovo pesmu sa RATM. Rado bih podelio sa vama gde sam je skinuo ali nemam blage veze. Snimak je losh. Ali pesma je interesantna. Refren ide neshto kao: "You can kill the revolutionary but you can't kill the revolution" Quote
Guest slayer1 Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Evo jednog bisera: "Have you ever loved someone so much that you wanted to kill them?...Me either." -Maynard James Keenan Quote
Talichni Tom Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 (edited) Tool je najbolja grupa na svetu Edited August 2, 2004 by Talichni Tom Quote
The Requiem Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Odlican bend. Nemam celu diskografiju, ali ono sto imam je jako dobro. Lateralus je sjajan Quote
People before Profits Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 ko uspe da odsvira BILO STA od toola na bubnjevima i da bar 60% skapira sta je danny carey hteo da kaze svakim svojim udarcem, skidam kapu...............................mislim da je najlakse skinuti prison sex, mada zajebano je................................uf......................pa jos svi oni elektronski padovi i indijske table..............................strasno........................................... Quote
Talichni Tom Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Znam da cu zvucati pozerski ali.... Treba shvatiti filozofiju Tool kako bi ga odsvirao dobro. Probao sam sa bendom da sviram Shism. Zvucalo je OK (Bubnjar sa kojim radim je zaista sjajan), ali tu emociju nismo mogli da prenesemo kako treba. Lateralus je najbolji muzicki album u poslednjih 15 godina Quote
azal Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 (edited) tu je negde zajedno sa Meshuggah - Nothing Pain of Salvation - The Perfect Element Part 1 The Mars Volta - De-loused in the Comatorium Kayo Dot - Choirs of the Eye te albume bih izdvojio kao nesto novo i znacajno u poslednjih 5 godina sto se tice metal/rock muzike. Edited August 4, 2004 by azal Quote
Vitamin K Experience Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 "You can kill the revolutionary but you can't kill the revolution" RATM & Tool - Revolution Trebalo bi da ima da se skine preko većine p2p programa. Quote
Talichni Tom Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 A cekaj pevac Tool -a je i u A Perfect Circle. Kako ta druga grupa zvuci? Quote
Sentinel Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Savrsheno, naravno... Nego... Kupio sam Doom 3. Odslusao celu pocetnu numeru. Stvar podseca na Triad. I dalje sam ubedljen da ju je Tool radio... Na creditsima ne pishe nishta. Ima li neko poojma!!??? Quote
azal Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 A cekaj pevac Tool -a je i u A Perfect Circle. Kako ta druga grupa zvuci? brate, pod hitno da si nabavio!!! Quote
freak on a leash Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 ko uspe da odsvira BILO STA od toola na bubnjevima i da bar 60% skapira sta je danny carey hteo da kaze svakim svojim udarcem, skidam kapu...............................mislim da je najlakse skinuti prison sex, mada zajebano je................................uf......................pa jos svi oni elektronski padovi i indijske table..............................strasno........................................... upravo tako samo jos par detalja i skinuo sam parabolu mhaha donekle i eulogy...naravno sve u granicama obicnog seta drumsa... Quote
amy_mccoy Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 (edited) Ja obozavati Tool, ja obozavati Tool, ja obozavati Tool...... Po mom misljenju, najbolji album im je Lateralus (Parabol & parabola ) ali ni Undertow nije los. Ipak priznajem, spot za Prison sex je ochaj.... Edited August 28, 2004 by amy_mccoy Quote
People before Profits Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 MOLIM??????!!!!!!!!!!!!!!! Spot za Prison Sex je jedan od njihovih najdubokoumnijih spotova!!!!!! Ako ga imas na kompu gledaj ga vise puta i polako ce da ti biva jasnije o cemu se radi...... Uopste nije u pitanju samo pointless izivljavanje..................... trust me, trust me, trust me. TRUST ME! TRUST ME! Quote
amy_mccoy Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Pa verovatno je moja greska....stvarno sam spot odgledala samo jednom. Hvala na savetu. Inace, A Perfect Circle je isto super bend, obavezno preslusajte najnoviji album.... Jel ima neko spot Parabol&Parabola???? Quote
Netherworld Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 ko uspe da odsvira BILO STA od toola na bubnjevima i da bar 60% skapira sta je danny carey hteo da kaze svakim svojim udarcem, skidam kapu...............................mislim da je najlakse skinuti prison sex, mada zajebano je................................uf......................pa jos svi oni elektronski padovi i indijske table..............................strasno........................................... Pazi Danny nije za dzabe jedan od najboljih rock/metal bubnjara svih vremena.... inace je klasicar , tj svirao je klasichne udaraljke tipa timpane i marimbu itd... , a da ne spominjem indijsku tablu, koja je ultra-zajebana za sviranje.... Quote
Machka Naopachka Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 ja sam zgotivila tool. hvala, chedo! Quote
People before Profits Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Pazi Danny nije za dzabe jedan od najboljih rock/metal bubnjara svih vremena.... inace je klasicar , tj svirao je klasichne udaraljke tipa timpane i marimbu itd... , a da ne spominjem indijsku tablu, koja je ultra-zajebana za sviranje.... da, da.........................lik svira od desete, a sad mu je negde oko 43................ imam dva veeeeelika intervjua sa njim iz modern drummer-a, plus jos po nesto sa njegovog sajta [www.dannycarey.org].............................po mom misljenju najbolji bubnjar [i to mozda ne samo rock/metal]............................. tehnika+inventivnost+improvizacija trenutno najveci uzor... Quote
Vitamin K Experience Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 ja sam zgotivila tool. hvala, chedo! Odokativna procena: dovoljna količina antidepresiva, upera, downera, tableta protiv bolova prošla je kroz tvoj krvotok i sada ti je Tool konačno Cool? P.S. Kao što vidiš, nisam otiš'o s' foruma Sad jopen mogu da šaljem poruke po muzičkim temama Quote
freak on a leash Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 da, da.........................lik svira od desete, a sad mu je negde oko 43................ imam dva veeeeelika intervjua sa njim iz modern drummer-a, plus jos po nesto sa njegovog sajta [www.dannycarey.org].............................po mom misljenju najbolji bubnjar [i to mozda ne samo rock/metal]............................. tehnika+inventivnost+improvizacija trenutno najveci uzor... sta je bre ovo??? kakav je ovo bubanj??? imas jos neke linkove na kojima ima slika njegovog seta (malo boljih od one jedne sa ovog site-a?)? nikako mi ne polazi za rukom da nadjem nesto detaljnije o njegovom setu...... Quote
People before Profits Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 imam ja par fotki na kompu al su sa modern drummer cd-a..........probaj da odesna moderndrummer.com pa trazi izdanja iz 1997 [februar] i cini mi se 2001 gde je danny na naslovnoj a unutra su veliki intervjui sa fotkama.............. Quote
amy_mccoy Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 E a zasto je Tool u ne-metal muzici????????????????? Quote
Recommended Posts