Jump to content

Recommended Posts

Posted

Postovani fanovi Tool-a, obavjestavamo Vas da je unosenje foto aparata i kamera na koncert najstrozije zabranjeno!

Molimo Vas da ni nas ni sebe ne dovodite u neprijatnu situaciju da Vam obezbjedjenje oduzima aparate.

Takodje, pusenje unutar sale je zabranjeno, od strane menadzmenta benda. Dakle, vazi isto kao i za aparate, molimo vas da postujete ova pravila, i da se izbjegne svaki nesporazum, da svi mozemo na miru da uzivamo u spektaklu kakav samo Tool moze da izvede! I molimo Vas, nemojte nositi ranceve, torbe, nista slicno, ako igdje imate da ih ostavite. Tako cete lakse i uci u salu, i praviti manju guzvu, samim tim i manju nervozu.

Hvala na razumijevanju!

Terra Nostra & Legacy Promotion Team!

Posted

Da, kao i na svakom koncertu u Areni.

Moze da se pusi tamo gde su klonje.. mada, kad je bio Busta Rhymes, najopustenije je moglo da se pljuga kad je poceo koncert :smile:

Posted

ja sam ih gledao ove godine na mera luna, i najsmeshniji su bili... gomila roudija koji trchkaraju iza tog pevacha (oprostite), samo da mu sklone kablove, nameste ovo, donesu ono... toliko smeshno... al dobro - americhki bend... onda sve neki fancy video bimovi... ma ludilo... ali su do tada vetj svi bili pijani ... josh malo pa tje ko britni da uvezhba i koreografiju pa da se i djuska....

Posted

Ko želi da mu poklonim kartu, imam jednu viška?

not. :evotigana::razz::cool:

Posted

ja se samo nadam da ce ljudi stvarno ispostovati ove zabrane jer u suprotnom ode koncert dodjavola, odose i legacy i terranostra dodjavola i sve ode dodjavola.. jer poznato je da maynard nece da peva u zadimljenoj sali i u stanju je da stavi gas masku, a cak i da ode sa koncerta.. a onda - pa~pa svemu.. nije tesko biti fin.

Posted

Ja sam u Budimpesti jebeno zanemeo od kompletnog dozivljaja, i za ceo koncert nisam upalio pljugu (a inace pusim kao majmun).

Tako da moguce da ce ovde pasti neki mass hypnosis :smile:

Posted

Za sve koji dolaze na koncert:

Ulaz na tribine bice organizovan kroz ulaze B i C.

Ulaz na parter bice organizovan kroz ulaz Parter B.

Vlasnici Vip Fum, ili prvih 300 karata ulaze takodje na Parter B ulaz, koji ce paravanom biti podijeljen na dva dijela.

Prvih 300 ili vlasnici Vip Fum karata mogu da udju na koncert od 18:45, i apelujem na sve da se u to vrijeme pojave na ulazu Parter B, da kasnije ne bi stvarali guzvu.

Za sve ostale ulaz pocinje od 19:10.

Vidimo se na koncertu! Jos 4 dana!