People before Profits Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 ja sam imao slican plan, ali vec sam se *khm* na szigetu, pa bi sad steta bila....a bas nisam ocekivao da cu tamo biti u prednjim redovima....a sad imam onu kartu upravo za napred....tja...moracu bar jos jednom da ih slusam da bi se sve poklopilo Quote
Elderane Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Postovani fanovi Tool-a, obavjestavamo Vas da je unosenje foto aparata i kamera na koncert najstrozije zabranjeno! Molimo Vas da ni nas ni sebe ne dovodite u neprijatnu situaciju da Vam obezbjedjenje oduzima aparate. Takodje, pusenje unutar sale je zabranjeno, od strane menadzmenta benda. Dakle, vazi isto kao i za aparate, molimo vas da postujete ova pravila, i da se izbjegne svaki nesporazum, da svi mozemo na miru da uzivamo u spektaklu kakav samo Tool moze da izvede! I molimo Vas, nemojte nositi ranceve, torbe, nista slicno, ako igdje imate da ih ostavite. Tako cete lakse i uci u salu, i praviti manju guzvu, samim tim i manju nervozu. Hvala na razumijevanju! Terra Nostra & Legacy Promotion Team! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 PUSHENJE JE ZABRANJENO???? Quote
Simadin Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Da, kao i na svakom koncertu u Areni. Moze da se pusi tamo gde su klonje.. mada, kad je bio Busta Rhymes, najopustenije je moglo da se pljuga kad je poceo koncert Quote
Baal Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Šta koji kurac, koje pičke materine, važnije vam pušenje od Toola? E pa pušite ga onda.. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Hahaha, pa realno nije, ali prijalo bi da moze, bez nervoze samo =] Quote
lunja Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 ja sam ih gledao ove godine na mera luna, i najsmeshniji su bili... gomila roudija koji trchkaraju iza tog pevacha (oprostite), samo da mu sklone kablove, nameste ovo, donesu ono... toliko smeshno... al dobro - americhki bend... onda sve neki fancy video bimovi... ma ludilo... ali su do tada vetj svi bili pijani ... josh malo pa tje ko britni da uvezhba i koreografiju pa da se i djuska.... Quote
^Suicide_Pony^ Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 mislim da bi trebalo da kupim kartu. Quote
זאבים Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 ako se ne dochepam karte tu je uwek solucija poqshaja da se upadne za manje pare .. :'( Quote
Novaliis Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Ko želi da mu poklonim kartu, imam jednu viška? not. Quote
זאבים Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 (edited) Edited August 31, 2007 by luciDream Quote
Pajaga Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 ja se samo nadam da ce ljudi stvarno ispostovati ove zabrane jer u suprotnom ode koncert dodjavola, odose i legacy i terranostra dodjavola i sve ode dodjavola.. jer poznato je da maynard nece da peva u zadimljenoj sali i u stanju je da stavi gas masku, a cak i da ode sa koncerta.. a onda - pa~pa svemu.. nije tesko biti fin. Quote
Simadin Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Ja sam u Budimpesti jebeno zanemeo od kompletnog dozivljaja, i za ceo koncert nisam upalio pljugu (a inace pusim kao majmun). Tako da moguce da ce ovde pasti neki mass hypnosis Quote
Sugar Overdose Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 netju oprostiti nikad sebi shto ne idem na tool x((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Quote
necko Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Da, kao i na svakom koncertu u Areni. koncert nije u areni... Quote
Simadin Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Da, me stupid, tek sam kasnije skontao sta sam napisao Quote
Novaliis Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 A jel ću moći da uđem sa telefonom? I da li moram da se obrijem i podšišam? Quote
Elderane Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Za sve koji dolaze na koncert: Ulaz na tribine bice organizovan kroz ulaze B i C. Ulaz na parter bice organizovan kroz ulaz Parter B. Vlasnici Vip Fum, ili prvih 300 karata ulaze takodje na Parter B ulaz, koji ce paravanom biti podijeljen na dva dijela. Prvih 300 ili vlasnici Vip Fum karata mogu da udju na koncert od 18:45, i apelujem na sve da se u to vrijeme pojave na ulazu Parter B, da kasnije ne bi stvarali guzvu. Za sve ostale ulaz pocinje od 19:10. Vidimo se na koncertu! Jos 4 dana! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 JOj madre mia. Ja idem po podne u shkolu =(. Treba prve nedelje da bezim zbog tool-a...aj. Quote
feyd Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 ja cu da bezim s posla. nek' me otpuste, ko ih jebe. nedostajacu im vise nego oni meni. Quote
Recommended Posts