Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dobro, bre, Matija, kako da ostanem inkognito pored takvih tvojih izjava?! I o kakvom trejdu ti pricas kad je ocigledno da je Dejvova koza bas meni bila namenjena?

DEJVOVA?!?!?!

pa ovo je svetogrdje, sad moras DENIJEVU kozu da lepo upakujes i nalazimo se sutra tacno u podne na trgu.

eto, prvih trista ljudi, a niko ne vidi dzastina, a ne zna se ni kako se zove bubnjar...zato bitno da smo imamo VIP i da hvatamo suvenire.

pu. turisto! :ne:

:)

Posted
Da li je neko na ulazu B u halu pred koncert video bradatog kosatog tipa sa tetovazom spirale na desnoj podlaktici (znate na koga mislim)? Izasao je napolje i prosetao se kroz masu koja je bila skoncentrisana na ulazak a ne na stvari koje se desavaju oko njih.Jebote ti pricas o nekom kicu i pozerima a pogledaj svoj nick name.

Ja ne znam na koga mislis? :rolleyes:

Da li na ovog ciku:

DSC03706.jpg

Ili pak na ovog:

DSC03704.jpg

Lik je do hale od hotela, ili odakle vec dosao biciklom, tako da ga niko nije prepoznao napolju, i izjebao je sve zive time....A inace ovojica su vozila bicikle po hodnicima pionira i opusteni su skroz....

P.S.Evo malo deo koncerta, sad mi krivo sto nisam snimio ceo koncert(audio):

http://rapidshare.com/files/53920286/Tool_..._in_Serbia_.WMA

Ovo je zadnja pesma (Vicarious)+zadnje odusevljenje publike!Inace velicina je oko 4mb ako se lepo uplovdovalo, a trajanje oko 10 min.

A kome je bio los zvuk na koncertu, preporucujem da skine ovo iznad OBAVEZNO jer je ovo snimano krs diktafonom+setao sam se non stop, dakle nisam bio na jednom mestu samo, + cujte sta je zvukcina, pa jedite govna i dalje da vam je zvuk los....Ako je ovo lose ja onda nemam sluh....!!!!

Poz.

Guest IN THE NAME OF GUUUZ
Posted

ma jebo vas više smarački tul!!!

ja volim da se ponosno valjam po kanalima pijan,

živeli sodom i running wild

Posted

Ovo sto se desilo u pioniru ne sme da se komentarise....jos mi nije dobro,samo zao mi organizatora iscimali se ljudi jbg nije sve ok oko organizacije proslo al sta je tu je, i jos nesto kapiram da od ovog dogadjaja moze samo da bude bolje novo gostovanje s novim albumom.

:opusteno: ko nije bio ne moze mu se objasniti recima sta se desilo...KOJA SVIRKA BRATE :muzicar:

Posted

sva sreca te je alita ipak ostala sa kartom u rukama na kraju :)

pricam sa chief securityjem hale, i svaki put kada lik oce nesto da mi objasni, uzima njenu kartu i pokuauje po njoj...ali trebalo je da vidite njenu facu kada joj je uzeo prvi put, ta tuga i neverica u ocima, kao aaa, neee :) koji wub... :D

• 1 month later...
  • 1 month later...