Machka Naopachka Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Odokativna procena: dovoljna količina antidepresiva, upera, downera, tableta protiv bolova prošla je kroz tvoj krvotok i sada ti je Tool konačno Cool? P.S. Kao što vidiš, nisam otiš'o s' foruma Sad jopen mogu da šaljem poruke po muzičkim temama daj choveche ispadoh narkoman ali pokupila sam disk jedan koji se zove tool je cool Quote
Machka Naopachka Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ps gotivan je ovaj tribute pps poshto su i tebi i meni skinuli warn daj da ga udarimo po spamu. shta ima? Quote
Vitamin K Experience Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 A da ti nisi mene pobrkala sa nekim il' sam ja udaren u glavu pa se ne sećam da sam ti davao išta osim spotova? )) P.S. Nemojmo spamovati ovu temu, Tool je svettinjah bre Quote
Machka Naopachka Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 pa nije disk od tebe. svideo mi se spot (mnogo mi se svideo) pa sam nabavila disk a sasvim sluchajno taj disk koji je potpuno nevezan za tebe se zove TOOL JE COOL a poshto si i ti to izjavio malopre onda sam napisala da bih dopisala a ti odpisao. jasno? Quote
Sentinel Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 E a zasto je Tool u ne-metal muzici????????????????? Zato sto Tool nije METAL! Quote
ajsha69 Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 kahhhmm, khm..... samo sam nenametljivo htela da nabacim,... mnogo jak osecaj svirati Forty Six and Two temu over and over again na akustari tako da ti prsti otpadaju i pritom slushati Closed Eye Visuals u potpunom mraku...... ok,... I'm over and out now... Quote
People before Profits Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 ~i pritom slushati Closed Eye Visuals u potpunom mraku......~ eh ja sad da ispadnem neobavesten, ali ko su Closed Eye Visuals? Quote
ajsha69 Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 CLOSED EYE VISUALS je stvar shvedskog benda zvanog MESHUGGAH (chitaj, one and only) sa njihovog e-tako-se-pishe-muzika-!-!-!-!-! albuma iz 2002. NOTHING... (ako ne verujesh meni, pitaj bracu iz Tool-a ) ...ako ih nisi chuo, obavezno to uchini... na yum-u imash temu na Avantguarde Metal... http://www.meshuggah.net .... enjoy.. Quote
Vitamin K Experience Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 (edited) Pesma benda po imenu Mešuga! EDIT: Puče mi Opera pa zakasnih koji minut Respect Ajsha Edited September 8, 2004 by Cynic Quote
People before Profits Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 uh sunce ti, cuo sam ja za njih al mi se nije dalo da ih odslusam posteno.......mada imam 'new millenium cyanide christ' live sa ozzfesta 2002...... imal' ko mp3 od nji'? Quote
People before Profits Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 ahm................mo'sh mi spalish na cd? pa ti ja dam koji prazan? il' ti srezem nesto od moje ogromne mp3 kolekcije koja se sastoji iz toola, metallice [bez st.anger-a], rhcp-a i led zeppa..................long live robna razmena............ Quote
thumb Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Tool je odlican bend,ali mi je zadnji album od A Perfect Circle licno najaci album koji sam cuo ove godine. Quote
azal Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 (edited) uh sunce ti, cuo sam ja za njih al mi se nije dalo da ih odslusam posteno.......mada imam 'new millenium cyanide christ' live sa ozzfesta 2002...... imal' ko mp3 od nji'? spremi se da batalis Danny-a kao omiljenog bubnjara. enter Tomas Haake, god of thunder. Edited September 10, 2004 by azal Quote
ajsha69 Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 enter Tomas Haake, god of thunder. ...and poetry. Quote
Machka Naopachka Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 ok slusham ih sad i sve mi se vishe svidja. hm. Quote
sixstringer Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Uh, ne mogu da verujem da sam tek sad video ovaj topic!!! Tool je ono sto me pokrece... Tool je rec koja mi je istetovirana na mozgu... Tool je umetnost, uzvisenost i mudrost... Najinteligentnija muzika, najdublji tekstovi... Tool je veliki deo mene... Dobro, malo sam preterao, nisam fanatik, samo mi se JEBENO MNOGO svidja taj ludacki bend!!!!!!!!!!!!!! Ne mogu da kazem da je bolji ili gori od ( ... ) benda, jednostavno, ne moze se porediti ni sa jednim bendom, jer ne lici ni na jedan bend. Tool ima svoju atmosferu, odredjen spektar osecanja koja izaziva, a po tome znam da je bend dobar (i ne govorim samo o bendovima). Autenticnost kao prvi uslov kvaliteta... Po istom kriterijumu, Tool (i APC, naravno) svrstavam u isti rang sa npr Primus, Aloce in chains, Block out-om... To su po meni ODLICNI bendovi! I nemojte mi sad kenjati o tome kako Tool ne moze da se poredi sa njima jer je muzika komplikovanija itd. To ostavite po strani, jer se sa tim i ja slazem, a i ko rangira muziku po tehnickoj osnovi, taj boje da prestane da slusa muziku i da pocne da se bavi slepim kucanjem na pisacoj masini (ni zajebanije tehnike ni cudnije muzike)... Pozdrav vam svima! Quote
scavenger Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Ma taj Toma Shvedjanin nema pojma, samo ispada Tool je keva, Meshuggah ima loshOg bubnjara. I tu se samo nesto dernjaju. Pre nego sto neko krene da me psuje, ovo bi trebalo ljubicasto da svetli i vristi "ironija" tj. shala, ali mislim da je Tool zanimljiviji za slusanje, mada, stvar je ukusa. I ju, nemojte nesretni blokaut i Tool u isti kosh! Mislim, alo! 1 Quote
sixstringer Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Zasto da ne poredim Block out i Tool? Procitaj jos jednom sta sam napisao... Quote
Guest slayer1 Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Imam njihovu pesmu sa RATM. Gitarista tool-a Adam Jones je svirao u s.sh. u bend sa Tom Morelom iz RATM-a u bendu "electric sheep" Quote
sixstringer Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Da li neko zna za projekat MJKa koji se zove Tapeworm? Za to sam samo cuo, ali nisam mogao da nadjem... Quote
Fiery Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Verovatno zato sto nista nije objavljeno i verovatno nece ni biti. Quote
Recommended Posts