Captain Spaulding Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Genijalan live http://www.youtube.com/watch?v=JGnRZMFAawE Quote
Talvi Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Over the Thanksgiving break, TOOL entered the studio with producer Joe Barresi (ISIS, COHEED & CAMBRIA, PUSCIFER, TOMAHAWK) to begin recording the group's new album. According to a posting on TOOL's official web site, he bandmembers are tracking all songs to tape — using a Studer A827 analog tape recorder — at their own home studio instead of going the digital route. Quote
Novaliis Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Konacno. Za ovo drugo nemam pojma sta znaci, iskreno. Quote
Lou Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Znači da će biti analogan snimak, šta drugo? Quote
BLAGOJE Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 treking ce biti analogan,posle sve ide digitalno,evenualno master da rade analogno.standardna procedura ko zeli najbolje od oba svijeta. Quote
Lou Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 A uz njihov zvuk, može samo dobro da ispadne. Quote
DBrave Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 uf, najezio sam se, ocekujem jos jedno remek delo naravno tamo negde pocetkom 2013... Quote
Novaliis Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Ne mogu ni da zamislim na sta ce liciti taj album. Ocekujem novo remek delo, dalje pomeranje granica, nista manje. Quote
Salvation Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 (edited) Ja bih iskulirao sa takvim ocekivanjima. Ista su dovela do 10k gays i Heritage-a koji su, blago receno, razocaravajuci albumi. S tim da je ovaj prvi to zbog dolaska posle magna opusa Lateralus, ovaj drugi prosto zato sto je sranje, ali u svakom slucaju, mislim da je zdravije razmisljanje ocekivati za Tool standarde prosecan/ispod-prosecan album pa se onda iznenaditi prijatno ako prejebe Aenimu. Edited December 2, 2011 by Salvation Quote
DBrave Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 jbg, meni je 10k remek delo, bas zato imam ovakva ocekivanja. Quote
Novaliis Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 10k mi je na pocetku bio daleko ispod Lateralusa, koji je bozanski album, ali sada mi je skroz odlican i slusam ga i dalje aktivno, kao i ostale albume. Drugaciji je i odlican na svoj nacin. Treba mu samo dati vremena. Quote
Lou Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Otegnut na loš način, po mom mišljenju. Što ne znači da je potpuno loš. Quote
Salvation Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 To sam nekako i pokusao da napomenem u postu - ne moze Tool (ili makar do sada nije uspeo) da izda LOS album.. 10k je samo mozda najlosiji album (po meni, jelte) u poslednje vreme, a dolazi posle neprejebivog Lateralusa. Zapravo, meni je cak i dalje Undertow omiljeniji, sto stavlja 10k u listu najlosijih Tool albuma. Ali Tool je Tool, cinjenica da se vecina ljudi ne slaze sa mnom ne znaci uopste da ce sledeci album biti ni nalik 10k, zapravo je potpuno nezahvalno uopste predvidjati sta ce da im padne napamet sledece. Ja sam samo oprezan posto me sem novog Mastodona nista od novih izdanja omiljenih bendova nije odusevilo u poslednje vreme :/ Quote
Talvi Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 (edited) Ipak moša, Blabber se zajebao. Over the Thanksgiving break, VOLTO!, the American jazz rock fusion jam band featuring TOOL drummer Dany Carey, entered the studio with producer Joe Barresi (ISIS, COHEED & CAMBRIA, PUSCIFER, TOMAHAWK) to begin recording new music. According to a posting on TOOL's official web site, the musicians are tracking all songs to tape — using a Studer A827 analog tape recorder — at their own home studio instead of going the digital route. Edited December 2, 2011 by Talvi Quote
Lou Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 E, jebem mu mater, zato i ne pratim to đubre, uvek nešro rekla-kazala i "Skandal" vesti. Quote
Salvation Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Ma, ne bi me cudilo da prave neku foru opet.. ja zato i ne pratim vesti nego samo kad cujem (provereno) da je nesto leak-ovano mogu da se ponadam Quote
BlowCape Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 (edited) E sunce im ne jebem, nesto razmisljam sad, bio sam srednja skola kad su izdali 10 000 days, zavrsicu fakultet oni jos nece izdati sledeci album... Bas sviraju kurcu.... Edited December 19, 2011 by BlowCape Quote
Vitamin K Experience Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Mislim da si ih skroz provalio... Quote
Talvi Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Što im je seksi setlista ovih dana: Hooker With a Penis Jambi (-) Ions Stinkfist Ticks & Leeches Pushit Untitled instrumental Schism Forty-Six and 2 Lateralus Aenima Quote
Lou Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Dobro, ja bih "Jambi" verovatno opušteo izbacio, ali kada vidim čime počinju i čime završavaju set, toplo mi je oko srce. Koja su ta dva kulta? Ja bih voleo "Sober" i "Parabola", a opet i "Third Eye" i gomilu stvari još... Quote
Vitamin K Experience Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Telling Ghosts, by David Lynch http://www.youtube.com/watch?v=Xqn4hXr-fpI 1 Quote
BLAGOJE Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Dobro, ja bih "Jambi" verovatno opušteo izbacio, ali kada vidim čime počinju i čime završavaju set, toplo mi je oko srce. Koja su ta dva kulta? Ja bih voleo "Sober" i "Parabola", a opet i "Third Eye" i gomilu stvari još... tiks end liciz i pusit Quote
Recommended Posts