People before Profits Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 aj nadji vokala i bassistu pa u zezanje........ili nam bar dodji opet na probu Quote
Guest Zli 0bucjar Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 uh pa stvarno ne znam nikog ko bi voleo to da svira... vredili nabediti igora da podigne shtim i skine par stvari? na kraju krajeva mozemo da ostavimo oglas ovde... a shto se tiche seta... Quote
Guest Zli 0bucjar Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 p.s. mislim da cje te admin karati u bulju zbog ovih sliketina iz potpisa meni ne smetaju Quote
People before Profits Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 aj videtjemo sta moze da se uradi.....samo vokala ce biti teeeeesko naci...... Quote
Fiery Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 (edited) a shto se tiche seta... Pa on to koristi Peal pedale. Hehe. Edited January 18, 2005 by Fiery Quote
Guest Zli 0bucjar Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 e aj ko zna nek mi kaze koji je ono element izmedju 2. i 3. toma? Quote
People before Profits Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 to je neka mnogo zajebana naprava koja se tesko moze kupiti, al za velike pare.....u sustini, proizvodjac je korg, i to je neka vrsta el. pada, ako se ne varam......na tom mestu je ranije (pre lateralusa) imao roto-tom... Quote
revolucionar Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 As I'm sure all of you know*, DANNY CAREY is playing drums on ADRIAN BELEW's solo project entitled "SIDE ONE" (Sanctuary Records), with the third member of the "power trio" being Primus bass guitarist Les Claypool. "Side One" is the first of three solo releases by Belew, so look for more of the triumvirate in the future. ja samo zamišljam kako će to da zvuči... Quote
People before Profits Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 videh i to na sajtu...... pa nisam siguran kako racunaju da je neko u srbiji cuo za side one, al ajd' skinuo sam ceo live in san diego, mnooooogo je dobar.......ako nekog zanima dobice ga u zamenu za 2 prazna diska (posto ne moze da stane na jedan)........... Quote
Guest Zli 0bucjar Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 matija konju navrati jedan dan da vidish kako danny i kompanija sviraju imam brdo koncerata (: Quote
People before Profits Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 sad mi kazes!!! dojaja Quote
Guest Zli 0bucjar Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 rekao sam ti josh onda ali ti si magare (: evo shta imam od video fajlova: iz Wikes Barre-a imam Schism,Parabol,Parabolu,Lateralus i deo Stinkfista imam celu prvu polovinu koncerta iz Radio Cityja (600mb) skoro celu prvu polovinu iz Columbusa (500neshto mb) iz New Yorka imam Schism i Stinkfist imam Ticks and Leeches live (pa ti vidi) imam Third Eye iz Montrala i Stinkfist odatle mislim da sam neshto izostavio al to je to uglavnom i imam od APC-a Thomas Live (: Quote
Гера Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 taj TOOL je neki zesce istripovan bend, ali mi je gotivno da ih cujem ponekad! bass im je odlican! svidja mi se jedna pesma, mislim da se zove SCHISM! Quote
AGGRESSOR55 Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Meni se svidjaju aenima, stinkfist, sober, prison sex, schism i parabola Quote
Guest perf.drug Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Ma ,koji "NU Metal" bend..A, zasto je to bitno u koju vrstu muzike spadaju?Imaju mnogo vrednije teme o njima o kojima se moze diskutovati..Ipak, lepo da si pokrenuo temu.Pozdrav svima.. Quote
Guest Zli 0bucjar Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 hahahaha ko je izvalio da je Tool Nu-metal? (: kakvih debila ima pa to je strashno Quote
Vitamin K Experience Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Zli Obućaru, pogledaj prvih par poruka na temi i biće ti sve jasno Quote
AZRAEL Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Tool NU metal?!#$^^#@ (=x Mozes da cujes svakakvih odvala na yumetalu ali ova je vrh, svetski a nashe. Svidja mi se ova, meni ona pesma, sta pricate bre ili ti se svidja TOOL ili ne. Izvinite, pogresio sam. Ili VOLIS TOOL ili NE. Kada sam sinoc u woodoo-u na gothic nightu ili kako se vec zove vece cuo sobber a bio sam pripit, poludeo sam, vristao sam kao curica kad vidi negativca u filmu, bila je to jebena ekstaza Quote
People before Profits Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 tako je meni bilo pretproslog petka isto u voodoo-u........prvo su pustili skoro ceo toxicity a onda......stinkfist, aenima, lateralus........ustvari, morao sam da odem na pola aenima-e............ali sam bio vise nego jebeno odusevljen.................dakle....sutra uvece..... Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 tako je meni bilo pretproslog petka isto u voodoo-u........prvo su pustili skoro ceo toxicity a onda......stinkfist, aenima, lateralus........ustvari, morao sam da odem na pola aenima-e............ali sam bio vise nego jebeno odusevljen.................dakle....sutra uvece..... i kod nas u grizliju pustaju tool .. mislim ovde u ks .. to je jedini bend koji ono pustaju a da nje neki poznatiji rock .. tool solidan bend odlichan bubnjar .. ne bije brzo . ali bije odlichno kao kopozitor je fenomenalan Quote
Guest Passanger Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Ajd da novi clan iskopa staru temu... TOOL KICKS ASS!!! [kenj@nje]Tek od skora sam se bas zainteresovao za Tool i Perfect Circle i mogu da kazem da i pored psihoticnih tripova kroz kojih sam prolazio dok sam prvi put gledao spotove ( ) mislim da su jedan od onih, "posebnih" bendova...[/kenj@nje] Evo jedan do jaja sajt http://toolshed.down.net/0000.html TOOL IS COOL!!! Quote
Guest slayer1 Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 inache glavni muzichki uzori benda su prog-rock bendovi tipa yes king crimson i pink floyd Quote
People before Profits Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 imam audio celog certa sa king crimsonom......i na listi cekanja sam za obradu comfortably numb od floyda konacno da malo zazivi i ova tema novi album sredinom godine.. Quote
Yebiggah Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 imam audio celog certa sa king crimsonom......i na listi cekanja sam za obradu comfortably numb od floyda konacno da malo zazivi i ova tema novi album sredinom godine.. Chekaj,mrzi me sada da pratim tudje razgovore,ali hocesh da kazhesh da Tool obradjuje Pink Floyd?? Doooooooooooooooooooooo jaaaaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts