Alita Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 A bre covece jel uvek moras da kenjas za EL?! Shvatili smo, ne volis je, peace out jebote.
Anоnymous Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Hahah, pa hteo sam neku vrstu komparacije da napravim zlol...
Dani Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Hellsing, realno gledano je glup. Nema stvarno radnju, jeste nedorecen i nekako zbrzan i zbunjiv, al mislim da ne poznajem osobu koja ce reci da je sranje... Ima neceg ekstremno gotivnog u njemu... A taman sam mislila da ga uzmem! Znaci ne vredi ga kupovati... ? Hm, mozda.
SerbZmaj Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 heheh EL hahah Sada bih spomenuo...al ne smem obecao sam ....aj al tiho Kravar Bibop
Anоnymous Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Ne nasedaj na provokaciju lol!!! @BVD lol go awwy. we dont liek u lol.
Psycho_Magnet Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 ne mogu sad da chitam swe shto ste pisali, ali me zanima jel ima neko Plawu princezu, odnosno Bosco, i gde to mozhe da se nadje uopshte?
Anоnymous Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 ne mogu sad da chitam swe shto ste pisali, ali me zanima jel ima neko Plawu princezu, odnosno Bosco, i gde to mozhe da se nadje uopshte? Na ovo mislis, jel' tako: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2107 Nazalost jos niko ne zna gde to moze da se skine...jedino neko da naruci DVD-ove iz inostranstva, pa ostali da rip-uju od njega...
Anоnymous Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Dosta ljudi je to gledalo kao "mali deca" zlol. Steta, to su pustali na 3K-u bese? Moraju da imaju to u nekoj arhivi breee...osim ako i to nije izgorelo u onom pozaru u kome su nestali Ninja Turtles sa Djuzom i Simicem, i onaj stari Bugs Bunny sa istom ekipom, kao i mnogo drugih...
Alita Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Nisam ja zivela ovde kao dete, ja sam sve to gledala sa specijalnim ugodjajem - italijanskom sinhronizacijom
Anоnymous Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Ali, kao sto vidis, davali i ovde. Kao i Umi No Triton....eh...sta bih dao...
SerbZmaj Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 To to Toriitoooonnn ...heheh Alitooo hvala za sliku
Alita Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Ces jos Eve ti : iju, kakva mu je ovo teta
SerbZmaj Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Ista moja bivsa...a lici i na potencijalnu......hmmmm
SerbZmaj Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 mmmmm ne...previse je divlja za mene...divlja ruza...Ruzica...heheh ...................... Inace, asistentkinja iz fiziologije izgleda kao da je pobegla iz nekog anime-a ....
Alita Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 odkad sam se sisala i nabacila puf jaknicu do malo ispod struka, to govore i meni
Bahamut Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Taman sam postavio ovakvu temu u sve i svashta kad sam video ovo. Chrno Crusade je definitivno najbolji anime ikad, meshavina dva najbolja animea Full Metal Alchemista i Hellsinga, naravno tu je Berserk i Naruto MANGA BEZ FILLERA. WWW.ANIMESICKNESS.BG.TC - Forum za anime i mangu, obavezno posetite.
Old Smuggler Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 mushi mushi ^^ Izuzev mozda Roboteka kao klinac i par poznatijih dugometražnih Anima nisam ih se baš nagledao, al evo sad nabavih Rah-Xephona i Samurai Champloo-a i prilično sam ih brzo spiljio Dosta su različiti, (Rah-Xephon je podosta komatozan na momente, treba da zbavim i onu dodatnu epizodu, mada mi ortak reče da je ona takodje filozofska ), ali oba mi se do jaja svidjaju, predstavljaju ona dva različita sveta koja postoje u tim crtaćima kako kapiram - ili su neki samuraji ili roboti ;p. Anyway, ako neko ima preporuku za nešto slično i ili od istih autora ... poz
Recommended Posts