Jump to content

Recommended Posts

Posted
Hellsing, realno gledano je glup. Nema stvarno radnju, jeste nedorecen i nekako zbrzan i zbunjiv, al mislim da ne poznajem osobu koja ce reci da je sranje... Ima neceg ekstremno gotivnog u njemu...

A taman sam mislila da ga uzmem! Znaci ne vredi ga kupovati... ? ph34r.gif

Hm, mozda. laugh.gif

Posted

Dosta ljudi je to gledalo kao "mali deca" zlol. Steta, to su pustali na 3K-u bese? Moraju da imaju to u nekoj arhivi breee...osim ako i to nije izgorelo u onom pozaru u kome su nestali Ninja Turtles sa Djuzom i Simicem, i onaj stari Bugs Bunny sa istom ekipom, kao i mnogo drugih...

Posted

mmmmm ne...previse je divlja za mene...divlja ruza...Ruzica...heheh icon_smile.gif

......................

Inace, asistentkinja iz fiziologije izgleda kao da je pobegla iz nekog anime-a ....icon_smile.gif

Posted

Taman sam postavio ovakvu temu u sve i svashta kad sam video ovo.

Chrno Crusade je definitivno najbolji anime ikad, meshavina dva najbolja animea Full Metal Alchemista i Hellsinga, naravno tu je Berserk i Naruto MANGA BEZ FILLERA.

WWW.ANIMESICKNESS.BG.TC - Forum za anime i mangu, obavezno posetite.

Posted

mushi mushi ^^

Izuzev mozda Roboteka kao klinac i par poznatijih dugometražnih Anima nisam ih se baš nagledao, al evo sad nabavih Rah-Xephona i Samurai Champloo-a i prilično sam ih brzo spiljio icon_mrgreen.gif

Dosta su različiti, (Rah-Xephon je podosta komatozan na momente, treba da zbavim i onu dodatnu epizodu, mada mi ortak reče da je ona takodje filozofska icon_mrgreen.gif ), ali oba mi se do jaja svidjaju, predstavljaju ona dva različita sveta koja postoje u tim crtaćima kako kapiram - ili su neki samuraji ili roboti ;p.

Anyway, ako neko ima preporuku za nešto slično i ili od istih autora ...

poz

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...