Anоnymous Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 (edited) Neon Genesis Evangelion (nije bas od istih autora, ali RahXephon je "kopija" Evangelion-a. Namerno sam stavio navodnike, jer je RahXephon mnogo bolji od svog "prethodnika"), Wolf's Rain (autori Samurai Champloo-a), Cowboy Bebop (isto), FLCL (autori Evangelion-a, ali totalno drugi fazon), Trigun (zabavan i na momente tuzan Anime), Chobits (Comedy/Ecchi/Sci-Fi, jedan od mojih omiljenih. Nema veze sa ovim ostalim, ali je veoma odlican) etc. I naravno Dragonball koji je i najbolji Anime svih vremena. Edited January 20, 2006 by Jason_Voorhees
Vortodox Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 a da nezaboravimo i Berserka, kao i Bleacha od novoijih ...
Lord Iffy Boatrace Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Moj TOP 5 je: DBZ/GT BLEACH GANTZ BERSERK SAMURAI CHAMPLOO hehe ima josh mnogo jakih ali ovo mi je nekako najvise priraslo za srce!!!
Alita Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Anime: Berserk berserk Berserk Berserk Elfen Lied a od mangi: Berserk Death Note Boys next Door Angel Sanctuary Wish
Lord Iffy Boatrace Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 E sad promena TOP 5-a . DBZ/GT NARUTO BLEACH NINJA SCROLL GANTZ Bilo mi je mnogo tesko da se odlucim ali to je trenutan top 5.
SerbZmaj Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 odkad sam se sisala i nabacila puf jaknicu do malo ispod struka, to govore i meni Ma da, a ja sam isti Guts
Alita Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 samo ti mac fali vise licis na tog jebenog kravara, kad smo vec kod toga STA? Gde ti je nesta Berserk?! Izdajica...
SerbZmaj Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 (edited) E to sam cekao da kazes- mislim to da licim na kravara Nego, kada ces ti da nosis ove anime odavde, a ja da dobijem samuraja : mrgreen: Edited February 3, 2006 by SerbZmaj
Alita Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 mozes da dobijes samuraja kad god oces, samo ako dodjes do mene, posto sam odprilike zatvorena u kuci... A da dodjem, rekoh ti, posle 14-og... jel ti to ok?
DieH@rd Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 sto se mene tice, evo mojih favorita [bez rangiranja: Fullmetal Alchemist, Last Exile, Berserk, Evangelion, Naruto... mada, tu nisam ubacio vecite favorite. kao na primer Robotech... oni su iznad prvog mesta [tu mogu josh da ulete Vandread, Blood:the last vampire, Vampire Hunter D:Bloodlust,....]
Alita Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Last Exile je jedna ad najnajnajsmorenijih stvari koje sam gledala. Ja sam se taaako ubila od dosade... Razvuceno, nepovezano, nedoreceno, puno stvari nisu na kraju objasnjene, likovi su previse prosti, ukratko potpuno dosadno... A izvaljujem da ga dosta ljudi gotivi...
Demonizer Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Last Exile je jedna ad najnajnajsmorenijih stvari koje sam gledala. Ja sam se taaako ubila od dosade... Razvuceno, nepovezano, nedoreceno, puno stvari nisu na kraju objasnjene, likovi su previse prosti, ukratko potpuno dosadno... A izvaljujem da ga dosta ljudi gotivi... Last exile je stvarno dosadan , ali ko sto kazes mnogo njih je vezano za njega ili mu se samo tako svidja ne znam zasto
THE WIZARD Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 zdravo svima! tek sad sam provailo ovu temu! prvo ocu da vas pitam koja je razlika izmedju mange i anime-a? onda ocu da kazem da sam pri kraju gledanja fullmetal alchemist-a i da mi se serija mnogo svidja! to je anime rajt?
SerbZmaj Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Manga - strip Anime - crtani, animirani video ( zapis ) Mada, manga kod japanaca se isto odnosi i na crtani dok kao zapadnjaci koriste izraz anime... takoj nekako
Anоnymous Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Ne, Japanci upravo Anime-om nazivaju animirane filmove i serijale, a Manga-om graficke novele. Crtani i strip je meni degradirajuce nazivati remek dela.
THE WIZARD Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 e sinoc zavrshih gledanje fullmetal alchemist-a... meni se serija mnogo svidja ali brate ovih par zadnjih epizoda me tolko zbunilo... nekako mi se chini da su ubrzali radnju u tih poslednjih par epizoda... ali zato je intro i outro mjuza zakon!!!
Vortodox Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 FMA je odlicna anima!!! Skoro je izasao i film ( kad kazem izasao, mislim na funsub...) Ajd ei malo da se hvalim... Sad mozete i na domacem sajtu da skidate anime i jos ponesto... malo za sada, ali bice vise... www.sakura.bg.tc
THE WIZARD Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 jel ovo: Fullmetal Alchemist - the Conqueror of Shamballa zauzima oko 1.2 Gb...
Vortodox Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Da to je to, samo sto ja imam verziju za 1cd
Alita Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 FMA je odlicna anima!!! Skoro je izasao i film ( kad kazem izasao, mislim na funsub...) Ajd ei malo da se hvalim... Sad mozete i na domacem sajtu da skidate anime i jos ponesto... malo za sada, ali bice vise... www.sakura.bg.tc ma aj to nesto malo bede sto je nas mili admin stavio i ajde, nego je super atmosfera tamo, brzo smo se upoznali i razmenjali. Ja sam u jednom navratu dobila 70 GB anima
THE WIZARD Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 e neznam dal ste me zapamtili na sakuri ali moj nick tamo je GaVrA
SerbZmaj Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 ma aj to nesto malo bede sto je nas mili admin stavio i ajde, nego je super atmosfera tamo, brzo smo se upoznali i razmenjali. Ja sam u jednom navratu dobila 70 GB anima
Alita Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Javorce moj, spasioce moj slobodna sam od ponedeljka. Kad oces da dodjem?
SerbZmaj Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 cemo se dogovorimo... ja odavno nisam odgledao neki anime... ccc moracu da iskopam nesto
Drska Glupost Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Pod ruku mi je posle puno vremena dosao ponovo Vampire Hunter Kakva kolicina bizarnosti. Vrh je onaj vampiriski svemirski brod
Recommended Posts