Jump to content

Recommended Posts

Posted

Shounen Ai = Boys love; Anime/Manga kojoj je glavna tema homoseksualni odnos izmedju dva muskarca ali prikazan na romantičan, ne-eksplicitni način.

Yaoi = Male homosexual Hentai; Dakle, pr0n.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

To care, ubo si u srz onoga sto me zanima!

Ima drugar 5 terabajta manga zanimacija i cuda, a ovih dana se razmishljam sta da odaberem onako na prvu, na nevidjeno!Naruto mi je sasvim ok, njega nema sta da proveravam!

Deluje mi zanimljivo i ovaj hellsing

http://www.youtube.com/watch?v=qvlkk7c6-aI

Edited by Villain
  • 2 months later...
Posted

5 TB :),u jbt kako taj laze lol!Mi koji se malo vise poznajemo u anime/manga znamo da u Srbiji niko ne poseduje ni 3 TB nazalost,ali skidamo i skidamo radimo na tome da sve sto je prevedeno bude skinuto,ali i tad sumnjam da bi dostiglo cifru od 5 TB!

Posted

Yeah. Mislim teoretski moze da se sakupi 3Tb, ali samo ako u to ukljucis gomilu SMECA i retardiranih "long-running" anima.

Ja sam stigao do 200. DVD-a, i ne nameravam da nabavljam vishe dok ne pogledam ovo sto imam...

• 2 weeks later...
Posted

5 TB :),u jbt kako taj laze lol!Mi koji se malo vise poznajemo u anime/manga znamo da u Srbiji niko ne poseduje ni 3 TB nazalost,ali skidamo i skidamo radimo na tome da sve sto je prevedeno bude skinuto,ali i tad sumnjam da bi dostiglo cifru od 5 TB!

Ne znam, lik se zove Vlajko na emulationagalaxy i definitvno sam mogao samo ja da pogresim oko cifre, ali sam i daje siguran da ima 5 Tb filmova!

Posted

nije to toliko bas nebulozna cifra... ako je neko bas bas manijak.

Mislim, nemam pojma koliko ih ja imam, jer nisu samo na dvdovima, vec i na diskovima, hardu... ma krs. Al tipujem da imam oko 1,5 - 2 TB. kontam da onda nije bogzna sta tesko imati 5... mada, sta znam :)

Posted

Znam ja Vlajka, dolazio je kod mene po Anime svojevremeno. ^^ Nakupio je on dosta, ali sumnjam da ima 5TB. Možda uz sve filmove (non-Anime) koje poseduje. Inače, samo Anime nema šanse.

Posted (edited)

ja sam tek sada provalio ovu temu :D

ja se zanimam sa Death Note...

mada izlazi jedna epizoda nedeljno :(

ima i super strip i 2 igrana filma...

ali samo mi je anima zanimljiva...

odgledao sam pola anime Noein

koja me je zainteresovala jer su je reklamirali kao `stand by me animu`

smorilo me na pola sa sam se prebacio na Trinity Blood...

ali sam stigao do neke 5te epizode i mnogo me nervira glavni lik...

Elfen Lied sam odgledao u jednom danu i jako mi se svidela kolicina nasilja

ali prica nema ni pocetak ni kraj

inace naj Anima trenutno mi je Ergo Proxy i kome se to ne svidja nije normalan

sjajna prica , prelep crtez, odlicna mjuza

pokusavam da nabavim album benda koji peva pesmu sa pocetka...

toliko za prvi post :D

Edited by estranged
Posted

xexe... sinoc sam odgledao i 2. i 3. epizodu Ergo Proxy-a... ono je ludilo koliko je trip :D vise ne gledam pred spavanje :)

ali Hellsing je naj :wub::redface:

Posted

Mnjah, šta znam... Meni su stariji Anime-i mnogo gotivniji. Pre-CGI. Posebno oni skroz ručno crtani. A i zapleti su maštovitiji. Mislim, današnji se uglavnom pate cyberpunk-om. Eksploitativni žanr, istina, ali sve ima svoju meru. =) Ali, ima izuzetaka, naravno: Hachimitsu To Clover, Suzumiya Haruhi No Yuutsu, School Rumble, RahXephon (<3), Koi Kaze, Azumanga Daioh, FMP (sve), Jungle Wa Itsumo Hale Nochi Guu...

Posted

Do sada sam u potpunosti odgledao samo Samurai7 i Hellsing. Treba da mi drugar da jedan za koji svi kazu da ce mi se svideti [pun nasilja].

Vampire hunter sam preskocio zbog krvnog porekla :D

...A i previse su mi punili glavu tim crtanim, tako da su me smorili.

Posted

Treba da mi drugar da jedan za koji svi kazu da ce mi se svideti [pun nasilja].

Ako je Elfen Lied u pitanju, don't bother. Osim ako ti je samo do nasilja stalo.

Alita, plz dun't hurt meh =(

Posted

a ha cuo sam da je film govno... al anima je jako dobra.... nisam ni mgo da zamislim da moze da bude tako dobra bez maltene imalo krvi... : DDD

Posted

vidim da bas i nema puno ljudi ovde al ako neko voli naruta onda idite na www.naruto-arena.com ima jedna mnogo dobra igrica... koga zanima...

a da dal je iko registrovan na clubbleach forumu?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...