ZheX Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Preporuka i od mene za Gantz, u top 5 omiljenih mi je sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Administrator Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 1. Ninja scroll 2. Karas 3. Hellsing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Inace, ja skinuo i odgledao opet ceo Dragon Ball i Dragon Ball Z, Dragon Ball GT odgledao mozda do pola, nije to TO. Po meni, kraj je ona epizoda kada prave zurku u Bulminoj kuci i Goku kasni jer je ostao da cuva jaja onih pticurina. Mislim da je treca epizoda od kraja u Dragon Ball Z.. Nema epskije sage, toliko raznovrsnih likova, zajebancije i akcije kao u Dragon Ball-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Slazem se Imam ceo DB, DBZ i pola DB GT epizoda, i planiram vec nedelju dana da legnem u krevet, i provedem 2-3 dana gledajuci bez prestanka xD Al sve neke obaveze, ne moze covek ni da lencari kako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Tako sam ja uradio, ne znam ni ja koliko noci sam proveo bez spavanja gledajuci DB i DBZ od pocetka do kraja, i imam zelju da ponovim uskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Ali na kraju, Dragon Ball je najbolji anime svih vremena. Jbt, kad se setim vremena kad sam nabavio na disku sve epizode dbz, koja je to zaraza, ali borba protif Friza je neprejebiva, i po sibacini a narocito psihicki, mislim da je trajalo oko 20-25 ep samo kad se Goku pizdio sa njim, jednostavno nisi mogao da se zaustavis na kraju epizode, zelis jos, ko droga! DBGT-nije to to... poslednja epizoda DBZ je poslednja epizoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) DBZ je cuven po akciji i tim epskim borbama, svaka cast na tome ali meni ce uvek biti najdrazi DB, vise je avanturisticki orijentisan, duhovitiji je, ima vise zezanja, nekako mi je drazi za gledanje.. DBGT nije kreirao Akira Toriyama, to se odmah vidi.. lepo je sto su pokusali da nastave serijal i vidi se da su probali da zadrze taj prepoznatljivi dragon ball duh, ali ne uspeva da mi zadrzi paznju. Kod prva dva serijala ne mogu da prestanem da gledam koliko je zarazno. GT mi je meh.. i kraj je dosta konfuzan. Carica: http://www.youtube.com/watch?v=oZ3giX48BVk Neverovatan posao je odradila - glas Gokua u prvom i Gohana u drugom serijalu, za medalju. edit - i glumac za ucitelja Rosija je car, ima i njegovih snimaka na youtube-u. Lik je odlicno odradio rosija starog perverta. Edited February 8, 2011 by Novaliis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Sto bi nashi rekli: Kornjačin Vrač Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Tako je nazvan? Skroz sam zaboravio srpsku verziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Srpska verzija je cist kvlt, sve pare bi dao da je nadjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Jd8hoCMslHc&feature=related 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 KVLT stvarno,nikad ne moze da dosadi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Najžešće je sto sam kasnio u školu svakog jutra zbog Zmajeve Kugle xD Kvlt... Sad kad bi pustili na pink, bilo bi idealno xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Da se ja pitam, pustali bi Zmajeve Kugle non stop na tv-u, bolje od sundjer boba i ostalih gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Pa to Ima na Happy-u nekoliko Anime-a (Naruto, Death note i jos neki) ali nije to to Gokua da stave, pa da ustajem svako jutro na vreme xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Nesto sto sam odavno hteo da gledam, ali nikako da stignem. Konacno skinuo prvu sezonu. Spice and Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masha Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Moja lista omiljenih. 1. Elfen lied 2. Death note 3. Chrno Crusade 4. Trigun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Ja pocela da pravim listu svega sto sam odgledala... Mukotrpan posao. http://myanimelist.net/animelist/tabbanarja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masha Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Uuuuu, zaboravih i Fullmetal Alchemist, sad me podsetila ova Tanjina lista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Od novijih anima svideo mi se High School of The Dead. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 mogu preporuke зa neke druge zombie anime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 (edited) Evo nekih 5 preporuka koje su mi prve pale napamet od kvalitetnih naslova: Freedom OVA Akagi Kaiji JoJo Bizzare Adventure OVA iz 93 i 2000. Blade Of the Immortal naravno: Edited April 10, 2011 by BruceBruce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 (edited) Uuuuu, zaboravih i Fullmetal Alchemist, sad me podsetila ova Tanjina lista. FMA cult Bice jos dosta toga na listi, samo da nadjem vremena da zasednem i kucam. Edited April 10, 2011 by Tanya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 (edited) Uhhh kad bi pravio listu kladim se da se da se ne bih svih naslova cak ni setio )) od 2000. god aktivno pratim dok se jos nije intenzivno skidalo preko neta,jedan decko koji se potpisivao Shinhan je bio glavni dobavljac toga iz Subotice i Jason(Konan) iz Kusevca,secam se da su se razmene vrsile autobusima i postom stalno,mnogo je bilo zajebanije nego sada ,evo jos par koje sam setio a mislim da niko nije pominjao: Claymore Welcome To The NHK Gungrave I Rah Xephon za ljubitelje vec kultnog EVANGELIONA!!! Edited April 10, 2011 by BruceBruce 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 aha to jesu kultovi. Ima ih na listi kod mene cini mi se. Bilo je teze ranije, ja sam imala srece, imam brata koji je otaku ne znam ni ja otkad, tako da sam i raritete mogla da nabavim odavno, naravno ni ja se ne secam polovine, pisem ovo sto imam po diskovima i po secanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts