Jump to content

Anime / Manga

Recommended Posts

41Q43379MPL._SL500_AA300_.jpg

Odgledah juče ovaj film, čoveče kakva priča. :ph34r: Prvih 20-tak minuta filma pomisila sam "jeeee, šta sam našla ovo da gledam" jer je bilo skroz neko tripovanje što se tiče likova koji su nacrtani (svaka im čast na maštovotosti :)), ali posle ispade solidna priča i radnja. Preporučujem da pogledate ovo ako ste dokoni. :)

Jao da, Totoro...njega sam gledala pre 5 godina, sad sam i zaboravila kakva je radnja, ali se sećam da je isto bio pomalo utripovan ali dobar. :)

Ovo mi je sledeće za gledanje.

220px-Grave_of_the_Fireflies_DVDcover.jpg

Edited by Masha
  • Upvote 1

Guest c1k4_ml3kc3

Gungrave

Длеује интересантно, може ли малчице спојлера? :bigblue:

Ју Ју Хакушо је одличан. Врло лако се провукао и остао незапажен. Поготово видео игра за сегу, одлична је... ;]

Edited by c1k4_ml3kc3

anime koji je mene preobratio u to sto sam sad je definitivno death note. Odgledala sam serijal s 10 godina i posle dvadesetak epizoda ( pazite, opp i endinzi su sve metal )

pocela sam da slusam maximum the hormone i children of bodom... :rockdevil: a pre toga mi je omiljena pesma bila "barbie girl" :udri:

Guest c1k4_ml3kc3

Када се има довољно времена, изгледа овако :

http://www.youtube.com/watch?v=Qy9hiWlk8yk

---

Мислим да сам одавно писао но у међувремену сам одгледао још неколико серијала.

Пре свега - Наруто. Многи не воле овај аниме, мисле да је за децу. Ипак, у њему се налазе све оне људске врлине и мане, све што краси људска осећања, а исто тако пружа и донекле филозофију о животу за оне који довољно озбиљно приступају овом аниме-у. Могу слободно рећи да ми је то један од најомиљенијих и најдражих аниме-а. Изнад осталог, нема типичног "Good guys, bad guys" / само реално, а то је - свако се бори за оно шта воли. Свако има своје разлоге. Упркос томе што у Шипудену нема много акције, прича добија на тежини. Читав свет је одлично одрађен и једноставно наводи на то да се запиташ, да размотриш где, ко и шта. Постоје и нелогичности типа - електрична струја у одређеним градовима, ТВ пренос и слично томе али поново је то одрађено на један уникатан начин.

Многи које познајем нису издржали и морали су да читају мангу. Па када су завршили мангу, пребацили су се на гледање Bleach-a. Након истог су прешли на One piece.

Након сваке епизоде Нарута ја и девојка остајемо депресивни. Недељу дана чекања за двадесет минута епизоде... страшно је то. Додуше, комбинујемо Supernatural, Naruto, Bleach + рандом аниме типа Kaicho-wa maid sama (смејање)

Блич је одличан, али ни приближно испуњен попут аниме-а "Наруто". Блич уме бити изузетно комичан, а поново изузетно баналан. И то је одлично, барем ја тако видим.

И, један јако тужан Аниме, али одличан Opening и одлична анимација - Basilisk

http://www.youtube.com/watch?v=PS5bU5VuB8c

Пре свега - Наруто. Многи не воле овај аниме, мисле да је за децу. Ипак, у њему се налазе све оне људске врлине и мане, све што краси људска осећања, а исто тако пружа и донекле филозофију о животу за оне који довољно озбиљно приступају овом аниме-у. Могу слободно рећи да ми је то један од најомиљенијих и најдражих аниме-а. Изнад осталог, нема типичног "Good guys, bad guys" / само реално, а то је - свако се бори за оно шта воли. Свако има своје разлоге. Упркос томе што у Шипудену нема много акције, прича добија на тежини. Читав свет је одлично одрађен и једноставно наводи на то да се запиташ, да размотриш где, ко и шта. Постоје и нелогичности типа - електрична струја у одређеним градовима, ТВ пренос и слично томе али поново је то одрађено на један уникатан начин.

ne mogu da se slozim vise :)

anime koji je mene preobratio u to sto sam sad je definitivno death note. Odgledala sam serijal s 10 godina i posle dvadesetak epizoda ( pazite, opp i endinzi su sve metal )

pocela sam da slusam maximum the hormone i children of bodom... :rockdevil: a pre toga mi je omiljena pesma bila "barbie girl" :udri:

Sad imas 13 godina?

Uglavnom

Ajd' neka preporuka, neki fantasy/horror, vampire-free, zombie-free, nazi-zombie-free...

Ala si ti mlada :D Meni Death note dodje jedan od onih novijih serijala koje sam odgledala :D Eh lete godine, osecam se mnogo matoro trenutno XD

Elem trenutno sam u haosu (radovi u kuci, novi posao, putovanja) pa ne stizem nista da gledam, tuga me hvata kad pomislim na one piece i bleach koji izlaze i izlaze a ja propustam :(

• Upvote 1
  • Downvote 1

• 2 weeks later...

Mhm i to je isto staro a dobro, naplakala sam se gledajuci ga. Sve preporuke za to.

Najzad sam pogledala Grave of the Fireflies...uffff..stvarno je teška priča, ali valjana i ja preporučujem da pogledate ovo.

Tanya, preporuči nešto za gledanje.:)

Sta znam, pored ovih serijala koji se stalno ovde pominju, 12kingdoms (cini mi se da ga ne preporucuju koliko bi trebalo), hack:/ serijali, read or die, vandread, genshiken, video girl ai, ...

a ako nisi u toku sa kultovima koje ovde stalno velicamo onda za mene shaman king i one piece prvi uvek, onda hellsing, evangelion, flcl, bleach, berserk, full metal alchemist, gungrave, zoe, rahzephon, sve od ghibli-a , escaflowne... mnogo ih je, :D

prelistaj temu, stalno mi nesto postujemo sta novo (ili staro) odgledamo.

Hvala. :) Pogledala sam već neke od ovih koje si nabrojala (full metal alchemist - sjajan), mogla bih Bleach da pogledam o njemu svi pričaju a ja nikako da se nakanim da vidim o čemu je reč. Cheers :)

• 3 weeks later...
Guest c1k4_ml3kc3

Ја живим за те дане када ћу добити дете и када ћу видети да ли Кенпачи има Банкаи...

Мислим се, Кенпачи јесте Кенпачијев Банкаи...

http://www.youtube.com/watch?v=CWVRBq2wOcM

Yooosh! Hontoni, hontoni ^_^

1:36 +

---

http://www.youtube.com/watch?v=fqrrqgEQOS8&feature=related

:mhihi::mhihi::mhihi:

Edited by c1k4_ml3kc3

• 4 weeks later...

Jao da, Totoro...njega sam gledala pre 5 godina, sad sam i zaboravila kakva je radnja, ali se sećam da je isto bio pomalo utripovan ali dobar. :)

Ovo mi je sledeće za gledanje.

220px-Grave_of_the_Fireflies_DVDcover.jpg

Ovo je genijalan anime, ali nije za svakog podosta je depresivan. Ako oćeš da gledaš dva sata mizerije i tuge sa trunkama sreće i detinjstva.

Što se tiče Bleacha samo Isshin Kurosaki!

Isshin-Kurosaki.png

Edited by Lunar

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...