Lunar Posted May 25, 2012 Report Posted May 25, 2012 Inace stigao sam do onog dela u One Pieceu, kada kazu " ..throughout his entire life as a pirate...not a single wound of retreat scars it". Kolko je epic trenutak.... A i marinford battle je mozda od velike trojke, i najbolja ubedljivo masovan borba .
ZheX Posted May 26, 2012 Report Posted May 26, 2012 Ja sam One Piece gledao odavno jos i gledao sam nekih 80. epizoda i onda sam prekinuo, i nisam nastavio dalje, mozda sam i pogresio zbog toga. Inace konacno sam odgledao najbolji anime koji je ikad napravljen a to je Hokuto no Ken(Fist of the North Star). Ako postoji neko da nije to gledao, neka pogleda obavezno. Ovo je anime kultnost najveca, sto se mene tice veca nego i DBZ.
Schneider Posted June 23, 2012 Report Posted June 23, 2012 Nikad nisam gledao Berkserka pa reko da odgledam ovaj najnoviji projekat, film koji je planiran na tri dela. Odlican je zaista prvi deo vredi videti. Jel zele sa tri filma da pokriju celu mangu?
~SilentWarrior~ Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Sa 3 filma ce da pokriiju sva desavanja zakljucno sa Eclipsom, nema sanse da pokriju celu mangu... Nisam nesto citala mange puno, ali sam odusevljena sa Kokou No Hito.
metal guru Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 odlgedao i drugi Berserk film, odlicno su ga uradili. Muzika je fenomenalna.
Zen Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Odgledala Dragonaut po mojoj meri, ima manje od 30 epizoda svidja mi se bas, ideje su odlicne ali mogli su kraj malo bolje, kao da fali jos jedna epizoda
Lord Iffy Boatrace Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Preporucivao sam Jojo's Bizzare Adventure u predhodnim postovima,obavezno pogledati i ovo novo sto sada izlazi ako se nekom dopala preporuka...Manga je dosta opsirna i vredi svaku stranicu al i anime opravdava ime ovog genijalnog ostvarenja. 1
Lunar Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Ovaj Fullmetal Alchemist: Brotherhood tolko dominira da je to strasno. Za jedan shonen nema boljeg. http://www.youtube.com/watch?v=Kuk0JKlTuw4 http://www.youtube.com/watch?v=AJtJxqdEd3w
Kumodraski Vo Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Nikako da se nakanim da ga pogledam celog
sale 3sm Larry Flynt Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Mange u formatu za kindle ima li ko?Za sada imam samo roruni kensina.
Lunar Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 (edited) Jbg. ja samo znam jpeg. Kratka prica iz monstera, taste of sugar. Edited March 27, 2013 by Lunar
sale 3sm Larry Flynt Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 da,da jpeg je samo u formatu za kindle Moze i da se obradi u programu mangle, al ne svi stripovi, posto je manga idealna za kindle.
metal guru Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 "Monster" je genijalan. Ja sam gledao anime, odlicno je uradjen. 1 1
Lunar Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Monster je moja omiljena serija i manga, tako da ogromne preporuke za to. Ovaj nacicu negde link pa cu ga postaviti ovde.
Lunar Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 (edited) Evo ovde skini chapter po chapter. http://stoptazmo.com...series/monster/ Procitaj Monstera odusevices se, nije mala stvar kada ja kazem da mi je to omiljena serija. : ) Edited March 29, 2013 by Lunar
metal guru Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Treba procitati i "20th century boys" i "pluto", od istog autora.
Lunar Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Pluto je okej... a 20th century je isto odlican, mozda ne kao Monster, ali odlican. Cak mozda bi slobodno preporucio da onog koga mrzi da cita mangu, pogleda filmove 20th century boys odlicni su.
ZheX Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Da ispreporucujem i ja nesto: Pre svega FMA Brotherhood, od toga nema dalje, apsolutna dominacija, odavno me neki anime nije tako dobro spucao. Zatim JoJo's Bizzare Adventure, kao sto rece LordIffy, pogledati i staro i novo sto izlazi, jer vredi. Sto se tice random prosecnih anima koje sam odgledao u zadnje vreme tu su: Guilty Crown, Zetsuen No Tempest, Tokyo Majin Gakuen Kenpucho i Black Butler.
Lunar Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 U svetu, pa i kod nas, kod klinki, taj Black Butler je neki apsolutni hit. Ja ono sto sam video kroz zoutube isecke nista mi se ne dopada.
ZheX Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Primetio sam i ja da je hit, ali realno prosek najobicniji. Ja sam gledao jer nista drugo nisam imao tad u planu, u sustini nije lose za random anime.
DBrave Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Svaki dan proveravam da li se na torrentima pojavio treci i poslednji Berserk film, i nista Ako neko naleti da su ga ripovali neka okaci, namerno nisam gledao prva 2 dela, cuvam pa da pogledam sve u cugu. Serija mi je remek delo, pa i od ovoga ocekujem dosta.
Lord Iffy Boatrace Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Meni je bas lose odradjen Movie BERSERK ovaj remake.... Old school je MNOGO bolji a da ne pricam o mangi....
Recommended Posts