Jump to content

Recommended Posts

Posted

Inace stigao sam do onog dela u One Pieceu, kada kazu " ..throughout his entire life as a pirate...not a single wound of retreat scars it". Kolko je epic trenutak.... A i marinford battle je mozda od velike trojke, i najbolja ubedljivo masovan borba .

Posted

Ja sam One Piece gledao odavno jos i gledao sam nekih 80. epizoda i onda sam prekinuo, i nisam nastavio dalje, mozda sam i pogresio zbog toga.

Inace konacno sam odgledao najbolji anime koji je ikad napravljen a to je Hokuto no Ken(Fist of the North Star). Ako postoji neko da nije to gledao, neka pogleda obavezno. Ovo je anime kultnost najveca, sto se mene tice veca nego i DBZ.

• 4 weeks later...
Posted

berserk-golden-age-arc-ii-the-battle-for-doldrey-movie-poster-01-1517x2149.jpg

Nikad nisam gledao Berkserka pa reko da odgledam ovaj najnoviji projekat, film koji je planiran na tri dela.

Odlican je zaista prvi deo vredi videti.

Jel zele sa tri filma da pokriju celu mangu?

• 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

Odgledala Dragonaut

po mojoj meri, ima manje od 30 epizoda :)

svidja mi se bas, ideje su odlicne

ali mogli su kraj malo bolje, kao da fali jos jedna epizoda

Dragonaut-TheResonance.jpg

Posted

Preporucivao sam Jojo's Bizzare Adventure u predhodnim postovima,obavezno pogledati i ovo novo sto sada izlazi ako se nekom dopala preporuka...Manga je dosta opsirna i vredi svaku stranicu al i anime opravdava ime ovog genijalnog ostvarenja.

Jojo-bizarre-adventure-visual-art.jpg

• Upvote 1
  • 2 months later...
Posted (edited)

Jbg. ja samo znam jpeg. Kratka prica iz monstera, taste of sugar.

rosso2.jpgrosso3.jpg

rosso4.jpgrosso7.jpg

Edited by Lunar
Posted

Monster je moja omiljena serija i manga, tako da ogromne preporuke za to. Ovaj nacicu negde link pa cu ga postaviti ovde.

Posted

Pluto je okej... a 20th century je isto odlican, mozda ne kao Monster, ali odlican. Cak mozda bi slobodno preporucio da onog koga mrzi da cita mangu, pogleda filmove 20th century boys odlicni su.

Posted

Da ispreporucujem i ja nesto:

Pre svega FMA Brotherhood, od toga nema dalje, apsolutna dominacija, odavno me neki anime nije tako dobro spucao. Zatim JoJo's Bizzare Adventure, kao sto rece LordIffy, pogledati i staro i novo sto izlazi, jer vredi.

Sto se tice random prosecnih anima koje sam odgledao u zadnje vreme tu su: Guilty Crown, Zetsuen No Tempest, Tokyo Majin Gakuen Kenpucho i Black Butler.

Posted

U svetu, pa i kod nas, kod klinki, taj Black Butler je neki apsolutni hit. Ja ono sto sam video kroz zoutube isecke nista mi se ne dopada.

Posted

Primetio sam i ja da je hit, ali realno prosek najobicniji. Ja sam gledao jer nista drugo nisam imao tad u planu, u sustini nije lose za random anime.

Posted

Svaki dan proveravam da li se na torrentima pojavio treci i poslednji Berserk film, i nista :no:

Ako neko naleti da su ga ripovali neka okaci, namerno nisam gledao prva 2 dela, cuvam pa da pogledam sve u cugu. Serija mi je remek delo, pa i od ovoga ocekujem dosta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...