рогозуб Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=VBsdQPOSci0
sale 3sm Larry Flynt Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 el ima u stripu? Zavrsio fullmetal alchemista...i on je odlican.
Lord Iffy Boatrace Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 (edited) Aj da bacim jos neku preporuku za neke sto pogledah davno a nisam video niti pisao u preporukama Angel Cop: Yotoden-Wrath Of the Ninja movie: Battle Arena Toshinden (Po PSX igri) Curse of the undead YOMA: i Demon City Shinjuku Edited January 12, 2014 by Lord Iffy Boatrace
Schneider Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 (edited) Da dignemo anime iz čamotinje, nije valjda da niko ne gleda ništa od ovog jebem mu sisu. Dakle glavna preporuka je Psihološki Pasoš , zreo anime, mada dosta slabiji, ako se uporedi sa Ghost in the Shell ili sa Monsterom, sa kojima ima trunke sličnosti: Dakle, svakako pogledajte i nemojte se iznenaditi ako nam budućnost bude baš ovakva ko u ovom anime-u, nemoj da bude posle nismo znali Edited November 8, 2014 by Schneider
truliandedzombileš! Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 gledam ja. slažem se da je pasoš ispod dva pomenuta naslova... krenula je nova sezna mushishi anime, koja je prelepa.
Schneider Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Nikako da ubedim sebe za tog Mušiši-ja, teško mi je da pratim te "pasivne" protagoniste kako mi se čini glavni lik ( kažem čini mi se, ne znam ništa o njemu, samo da je lepo crtan).
truliandedzombileš! Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 problem je i što je onaj fazon svaka epizoda jedan pričica... ali je sve to jako bajkovito i opušta. nije baš serija koju ćeš uzeti i progutati za tri dana, degustira se. 1
Kumodraski Vo Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Ja od novih gledam Kiseijuu dosta je dobar, krenuo ovog oktobra da se emituje.
Lord Iffy Boatrace Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Bakuman,jedna od najoriginalnijih i najzaraznijih anima koju sam ikad pogledao ,sam vrh,preporuka definitivno.
Kumodraski Vo Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Jel to bese da ce izaci sa njim ako postane poznati kao crtac mangi? Meni je tu bas u startu bilo retardirano a ostalo je dobro koliko se secam.
Lord Iffy Boatrace Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 (edited) Jel to bese da ce izaci sa njim ako postane poznati kao crtac mangi? Meni je tu bas u startu bilo retardirano a ostalo je dobro koliko se secam. Jeste taj anime i veruj mi da je mnogo zanimljiv i dobar,moguce da je pilot malko lame deluje zbog toga ali veruj mi da prerasta u preteranu pricu... Za slice of life/daily life anime je u samom vrhu Edited November 8, 2014 by Lord Iffy Boatrace
bradilko Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 solidni su i bakuman (malo slabija poslednja sezona), a i psycho-pass. preporuka shingeki no bahamut, visoka produkcija, zabavno za gledati. takođe i kiseijuu od aktuelnih, zaniljiva ideja
Kumodraski Vo Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Ladno ima Kiseijuu film kakvi manijaci
Tanya Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Jenya reported on her official Twitter account that singer Origa (birth name Ol'ga Yakovleva) passed away on Saturday due to lung cancer. She was 44 years old. Russian-born Origa first came to Japan in 1991 on a home-stay program, and made her major debut in Japan in 1995 under the EMI Music Japan label. She performed theme songs for Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex: Solid State Society, Fantastic Children, and Princess Arete. She also performed the hymn singing voice for the character Kanon in Gust and KOEI Tecmo Games' Ar nosurge PlayStation 3 and PlayStation Vita video game, which shipped in Japan last year.
Zen Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 One Piece ali ja stvarno ne mogu da verujem da Sanji treba da se zeni Oda-sempai, noooooooooo......
Zaklani_Analizator Posted June 23, 2016 Report Posted June 23, 2016 Volim anime. Kad imam vremena pogledam. Trenutno pratim Gungrave i sviđa mi se. Od omiljenih anime-a bih izdvojio: Cowboy Bebop, Berserk, Samurai Champloo, Ghost in the shell, Ninja scroll, Outlaw star... Uskoro gledam i Black Lagoon.
Zen Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 Jok. Black lagoon je zabavan, doduse ne kao Cowboy bebop. Hero Academia je super, mada je One Punch Man nenadmasan za sad kada su tekuce anime <30ep u pitanju. Odgledah Steins Gate i propratne filmove, mnogo mi se svidja Ali opis animea je genijalan Steins;Gate is about a group of friends who have customized their microwave into a device that can send text messages to the past.
Zaklani_Analizator Posted July 5, 2016 Report Posted July 5, 2016 Sad sam na sredini Black Lagoon. Nije loše, Revi je carica. Sve u svemu može da prođe za ubijanje dosade. A Cowboy Bebop je nenadmašan.
bradilko Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 ReLife, jako simpatičan. blago me podsetio na eternal sunshine of the spotless mind.
Zen Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 Jel gledao neko Haruhi? Ne kontam hsjp oko serije, meni je bzvz, plus ima previse filera u varijanti kada udju u vremensku petlju. Preporuka: Golden Boy
VoivodBG Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 Pogledao novi Berserk. Neverovatno mi koliko je spora ova 3d-cell shading animacija. Pozdravljam i to što su se odlučili da krenu tamo gde su i sami filmovi stali. Muzika je poprilično ložačka, ali ne mogu da zamislim kako će da izgledaju kompleksnije i veće bitke u budućnosti...
bradilko Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 haruhi nisam mogao da završim ni prvu epizodu. koliko se sećam, a davno sam čitao mangu, u nastavku berserka i neće biti nekih masovnih bitaka. uglavnom putešestvije gatsa i njegovog posseja. @zen: au bre, pa dajte nešto sveže. dal postoji neko ko gleda anime a da nije gledao golden boya
Recommended Posts