Jump to content

Recommended Posts

Posted
Khm Khm...Odgledao sam 'Kravara' i smrc smrc...malo sam se razocarao...icon_sad.gificon_confused.gifno.gif

Al evo necu vise o njemu posto su mi pojedini ljudi ukazali da ga previse spominjem icon_mrgreen.gif

Ako vec nisi odgledaj Samurai Champloo i/ili Wolf's Rain. Oba su radili autori Cowboy Bebop-a.

Posted

Ja sam poceo da gledam Samurai 7 i mnogo mi se svidja, anima ima moje preporuke! Gledao sam i film iz boga pitaj koje godine,a citao sam i knjigu biggrin.gif

Posted

ja sam se evo bacio na Planetes. fina komedija, koja ce izgleda da se prebaci u dramu...

Zanimljivo je sto je crtez/setting apsolutno realan.. znaci nema buljavih ociju i neproporcionalnih tela.

Posted

PlanetES je fantastican Anime. Likovi su totalno realni, nema onih bas 100% goodie likova, ali ni onih 100 sinister evil likova. A animacija je veoma dobra, uz sasvim prikladan crtez. Prica je odlicna.

• 1 month later...
Posted
Koliko ima tog planetes-a? Da znam da li da se bacim na to, pizdim kad nemam kraj...

PlanetES ima 26 epizoda.

Inace, ko nije gledao Bastard evo jedna preporuka od mene. Anime vrvi od '80s Thrash i Power Metal referenci.

• 2 weeks later...
Posted
Ufff, ovih dana ocekujem 50 DVD-a anime... user posted image

Ja upravo prerezujem 70 DVD-EVA!!! EJ!!! Evo sedim ceo dan...

Fala SerbZmaju biggrin.gif !

Posted
Ja upravo prerezujem 70 DVD-EVA!!! EJ!!! Evo sedim ceo dan...

Fala SerbZmaju biggrin.gif !

-

-

---JA ĆU BITI VRLO ZAHVALAN I TEBI, I SERB ZMAJU DA MI OMOGUĆE REZANJE ISTIH

-

-

---PARE NISU PROBLEM para nema biggrin.gif

-

-

---REALLY...

-

---user posted image

-

---user posted image

-

--

Posted

Vidim da ste vec presli tu temu, ali ja kasno stizem... u pitanju je serija Ghost in The Shell - zna li neko sta dodje ono Aeria Gloris u shpici?

Inace mi je prvo pevanje na ruskom bio shok, posle mi se dopalo icon_rockdevil.gif

Posted

Rezaaaaanje...

A onda sam ostala budna do 9 ujutru gledajuci Trinity Blood-o icon_smile.gif

I nije nesto... Nedovrsen i glup kraj...

Posted

Hmmmmm...najbolji anime....hmmmmm....Jos ga nisam nashao ali evo predlog sta treba pogledati....Evangelion DEFINITIVNO...pa Hellsing...Cowboy Beebop....Elfen Lied JE STVARNO VRH.....I MOJ OMILJENI "SAMURAI CHAMPLOO"....AKO TREBA JOS KOJI RECITE icon_smile.gif)

Posted

Hellsing, realno gledano je glup. Nema stvarno radnju, jeste nedorecen i nekako zbrzan i zbunjiv, al mislim da ne poznajem osobu koja ce reci da je sranje... Ima neceg ekstremno gotivnog u njemu...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...