Silver_Moon Posted June 8, 2004 Author Report Share Posted June 8, 2004 (edited) uh bre ovo ispade ko sa one reklame za uloske... koje uloske Tea koristi...??? Ovaj komentar ti je suvishan. Ako ti se ne svidja tema ti je preskochi, ne morash da je pljujesh. A reci mi brate koje ti ulozke koristish????? Edited June 8, 2004 by Silver_Moon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Ovaj komentar ti je suvishan. Ako ti se ne svidja tema ti je preskochi, ne morash da je pljujesh. O moj Boze, ko vredja temu.... Tema uopste nije losa, samo.... nemam vise snage za ovo! I nemoj da vredjas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Dunlop sa krokodilcicem 2mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
eretron Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Ibanez 0.75 crne ili one sareno-providne Link to comment Share on other sites More sharing options...
dima Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Iskljucivo Dunlop 1mm heavy, medium size, crne. BTW, koliko kostaju Jazz III i gde ih ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Iskljucivo Dunlop 1mm heavy, medium size, crne. BTW, koliko kostaju Jazz III i gde ih ima? ima ih u maricevom muzickom servisu i kostaju valjda 55 dinara! poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dima Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Blagodarim na obaveshteniju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexInHell Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Ja koristim Ibanez-ove, najvise neke "hikizume" (stvarno tako pise na poledjini)..... -Mnogo su dobre, ne trose se nesto extra (da ne kazem, uopste), tvrde tamo koliko mi treba....a da, koristim 1.20 mm..... -I naravno, neke Ibanez-ove, isto 1.20 mm, ali su dosta cudne..... -U radnji mi je lik rekao da su to neke, metalne, oblozene plastikom....Ako mi ne verujete, idite u onu novu radnju, kod "zelenjaka", jer sam tamo provalio da ima.Posto sam prve takve trzulje kupio u Zrenjaninu..... -Sta se desava, bacite bilo koju trzalicu, koja nije malo pre pomenuta, i saslusate zvuk pada, a onda bacite (na pod, naravno...ili na bilo sta tvrdo) ovu "metalnu", i opet saslusate zvuk....samo ce vam se kasti... -Dobre su trze, ali se posle mnogo "deljanja" (barem meni) iskrivi vrh...meni se iskrivio , ali posto sam nedokazana budala, Ja opet kupih te iste, i sad mi stoje na stolu, i bleje..... -Nadam se da ce ovo nekome mozda da pomogne, jer zaticem sebe kako pisem seminarske -Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 -Dobre su trze, ali se posle mnogo "deljanja" (barem meni) iskrivi vrh...meni se iskrivio ma meni posle jedno 2 sata peglanja tog vrha ni nema vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexInHell Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 ma meni posle jedno 2 sata peglanja tog vrha ni nema vise Onda, definitivno, probaj ove Ibanez-ove...kako bese...cek-cek...hikizume (strasno), kakvo ime...imas ih u radnji na "zelenjaku", mozes od 1.20 mm, i od 1.00 mm....obe vrste su dobre, mada vise tipujem na 1.20 mm, cisto zbog zvuka(da-da, trzalice uticu na zvuk, veoooomaaaaaa...ni ja nisam verovao) -Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest finger Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Najdeblje moguce,one od 2-3 milimetara,jedino sa njima mogu da odsviram sve Petruccijeve solaze. One tanke i mekane mi nekako zapinju o zice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Dunlop zelene od 0.9 čini mi se... Ne odgovaraju mi ni tanje a ni deblje. Imam i jednu D'Andrea od 1.14 koju sam šmirglao jer mi je predebela. Akustična gitara isključivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dima Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Najdeblje moguce,one od 2-3 milimetara,jedino sa njima mogu da odsviram sve Petruccijeve solaze. One tanke i mekane mi nekako zapinju o zice. A sta mislis da mozda predjes da sviras bas sa tako debelim trzalicama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Fender heavy za akusticnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 Pričam sa tipom koji radi kod Marića pre neki dan... Kad ono, ima Jazz III , male crvene... Ja uzeo nekoliko komada vidim pri kraju su a znam da nisu imali. "a dobili ste Jazz III?" konstatujem on krene sa tonom žalopojke, "ma da, ali evo opet će da nestane... Stalno naručujemo te i svi dođu pokupuju koliko god ima i onda opet nemamo" Gde sam i savetovao svima koje znam da probaju te trzalice, sad mi je stalno problem da ih nađem kad mi zatrebaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 He he ...ja imam oko 100 komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candice Night Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Dunlop 2.0mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Dunlop 2.0mm a' si deb'la! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Ja od skora koristim onu shto mi je Trujillo bacio na koncertu, chini mi se da je kalibra 0,88, ne pishe nishta na njoj... u principu preferiram shto tanje S debeljucama se mnogo teze snalazim, ipak ne drndam bass, vetj obicnu akustaru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Dunlop 2.0mm Šta ti sviraš, produžni kabl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_Moon Posted July 2, 2004 Author Report Share Posted July 2, 2004 Da li je neko koristio trzalice Ibanez Joe Satriani (heavy) ili Steave Vai? Ako niste obavezno ih isprobajte super su. Gotivne su i Hikizume (Ibanez), kao i dunlop-ove od 1mm pa navishe (a najache su JazzIII). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMINION Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 jazz III ali i dunlop tortex 1.0 mm one male manje od jazz III Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 Ja od skora koristim onu shto mi je Trujillo bacio na koncertu, moj covek , koristim i dunlop 1mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candice Night Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 a' si deb'la! Nemoj tako Mustaine... Ja vezbam, i vezbam, mozda jednog dana i naucim nesto da sviram Pa ces ti da vidis, i Ritchie, pa cu ja da predjem na bas, a tada nece niko smeti da mi zabrani, pa cete vi da crknete...a ja cu da sviram bas, i to prstima.... Ljudi, ne trudite se da me shvatite........ A ti burazeru, sledeci put kada se nalozis i bacis trzalicu u publiku, probaj malo dalje od prvog reda.... He... poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragana Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Ma, skoro svi koje poznajem su poceli sa debljim Inace, dunlop 0.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts