Acid Rain Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 (edited) I jos jedna stvar. Sve pesme se prvo prave na klinu, snimaju na klinu, a onda se na sve to lepi distorzija, i provlaci kroz equilaizere. Ne bih da ti razbijam decacke iluzije, ali to sto si izjavio je nebuloza! To je toliko individualna stvar i apsolutno varira od muzicara do muzicara tj. od snimatelja do snimatelja, studija i sl. EDIT: JAZZ III Edited June 11, 2006 by Acid Rain
Mr. Smarty Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ne na noz nego na kurac bre! Eh pacenici kada bi ih Mikica naguzio ne bi znali sta ih je snaslo
darijus Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ne na noz nego na kurac bre! Eh pacenici kada bi ih Mikica naguzio ne bi znali sta ih je snaslo to je jedan od tvojih signature postova... dobrodosao kuci covece...
bojan j. Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Sigurno i mlataras kosom dok sviras, i pravis face, i plazis jezik. Kolko cesto menjas zice? Da pogodim: Korisris hum bucker, Ibanez gitaru, zice debljine 12, marshal pojacala, odvrces do daske bass i treable a middle utisavas do kraja. Jel sam u pravu. A Megadeth je ok sve dok neko bezuspesno ne pokusa da ga kopira. I jos jedna stvar. Sve pesme se prvo prave na klinu, snimaju na klinu, a onda se na sve to lepi distorzija, i provlaci kroz equilaizere. A ti si verovatno jedan od "onih" sto na metal svirci vezu lepo kosu, ukopaju se u mesto, slucajno da ne pogrese, jel? Naravno kad provuces klin kroz distorziju
Morphy Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 A ti si verovatno jedan od "onih" sto na metal svirci vezu lepo kosu, ukopaju se u mesto, slucajno da ne pogrese, jel? Naravno kad provuces klin kroz distorziju
Dushan S Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Ja ću na prvoj sledećoj svirci da sviram samo na clean-u, a vi ako vas interesuje kako to treba da zvuči, svako lepo dođe kod pojačala, snimi gitaru sa diktafonom pa posle kući prebacite u kompjuter i propustite kroz guitar rig...
Wolflord Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 Ja koristim Dunlop Big Stubby 3.0.Trzalica je super za neko "drljanje" po zicama a ja volim da drljam po zicama!
FreaK_ Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 cek bre......3.0...zar to ne treba da znaci 3 mm......ja obozavam Dunlop 1.14....posto su debljine po bojama, ova je ljubicasta....i mnoooog mi lezi..... za klanje, za malmsteenove solaze.....sve......od Dimebaga do Yinwia
blackbite Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Da to znaci 3mm, 2mm je bolja sto se mene tice, al opet ko sam ja da sudim o tome.
FreaK_ Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 (edited) ma samo ti i treba da sudis......svakom odgovara druga..... ...stvar ukusa i navike Edited June 22, 2006 by FreaK_
Wolflord Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 cek bre......3.0...zar to ne treba da znaci 3 mm......ja obozavam Dunlop 1.14....posto su debljine po bojama, ova je ljubicasta....i mnoooog mi lezi..... za klanje, za malmsteenove solaze.....sve......od Dimebaga do Yinwia Verovao ti ili ne,to je 3mm.Ja sam bio skeptican ali kada sam je probao bilo je ono u stilu "Vaaaaaauuuuuuu!!!!"Imam i onu od 2mm i veruj mi bolja je ona od 3mm.Blackbite ionako svira prstima tako da se bas i nerazume toliko u trzalice. Tvrda je kao kamen,nema sanse da se sjebe za koju nedelju,super je zaobljena tako da mozes da sviras bilo sta sa njom.Savetujem ti da probas,ima je u Mix Musicu,kosta oko 80din.Imam i Jazz III ali mi neodgovara kao Big Stubby(ja ga zovem "Nerast"),nerast rules!!!
Sour aPPle Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Cemu pretpostavka da neko mora da koristi trzalicu,da mi je znati,...
Herr_Wolf Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Mislim da niko to nije pretpostavio. Upotreba trzalice je samo stvar volje
Archibald Reiss Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Jim Dunlop USA NYLON .88mm To mi je omiljena... prva koju sam uzeo. A pored nje FENDER Extra Heavy.
FreaK_ Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 ali kako kad im je debljina dupla razlika ??????
StedzoCrossroads Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 E moje drvosece! Jim Dunlop 73. mm Ta trzalica je keva za sve (izuzev simulacija secenja drva po zicama, ali me ti stilovi sviranja ne interesuju)
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 ZAvisi na koje parche plastike naidjem uglavnom je to metalna para jer crnu trzalicu izgubim Al uglavnom ih isecem od halo kartice ili tako nesto napravim kakvu ocu znaci imam svoje custom handmade
blackbite Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Nekadasnje 064 dopune su bile dobre, al ih nema vec jedno 4 godine.
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Nekadasnje 064 dopune su bile dobre, al ih nema vec jedno 4 godine. Dopune su glomazne al nekako halo kartice imamo rutavu povrshinu:PPP Koristio nekad aluminjumske i keramcike ja sam jednom alum i sve su mi ruke bile crne
Recommended Posts