Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

I jos jedna stvar. Sve pesme se prvo prave na klinu, snimaju na klinu, a onda se na sve to lepi distorzija, i provlaci kroz equilaizere.

Ne bih da ti razbijam decacke iluzije, ali to sto si izjavio je nebuloza!

To je toliko individualna stvar i apsolutno varira od muzicara do muzicara tj. od snimatelja do snimatelja, studija i sl.

pivopije.gif

EDIT: JAZZ III

user posted image

Edited by Acid Rain
Posted
Ne na noz nego na kurac bre! icon_smile.gif

Eh pacenici kada bi ih Mikica naguzio ne bi znali sta ih je snaslo icon_smile.gificon_smile.gif

to je jedan od tvojih signature postova...

dobrodosao kuci covece... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gifpivopije.gif

Posted
pukeface.gif

Sigurno i mlataras kosom dok sviras, i pravis face, i plazis jezik.

pukeface.gifpukeface.gifpukeface.gif

Kolko cesto menjas zice?

Da pogodim:

Korisris hum bucker, Ibanez gitaru, zice debljine 12, marshal pojacala, odvrces do daske bass i treable a middle utisavas do kraja. Jel sam u pravu.

A Megadeth je ok sve dok neko bezuspesno ne pokusa da ga kopira.

I jos jedna stvar. Sve pesme se prvo prave na klinu, snimaju na klinu, a onda se na sve to lepi distorzija, i provlaci kroz equilaizere.

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

A ti si verovatno jedan od "onih" sto na metal svirci vezu lepo kosu, ukopaju se u mesto, slucajno da ne pogrese, jel?

Naravno kad provuces klin kroz distorziju laugh.giflaugh.gif

Posted
A ti si verovatno jedan od "onih" sto na metal svirci vezu lepo kosu, ukopaju se u mesto, slucajno da ne pogrese, jel?

Naravno kad provuces klin kroz distorziju laugh.giflaugh.gif

icon_smile.gifpivopije.gif

Posted

Ja ću na prvoj sledećoj svirci da sviram samo na clean-u, a vi ako vas interesuje kako to treba da zvuči, svako lepo dođe kod pojačala, snimi gitaru sa diktafonom pa posle kući prebacite u kompjuter i propustite kroz guitar rig... icon_smile.gif

Posted

cek bre......3.0...zar to ne treba da znaci 3 mm......ja obozavam Dunlop 1.14....posto su debljine po bojama, ova je ljubicasta....i mnoooog mi lezi.....

za klanje, za malmsteenove solaze.....sve......od Dimebaga do Yinwia icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted (edited)

ma samo ti i treba da sudis......svakom odgovara druga..... icon_wink.gif...stvar ukusa i navike

Edited by FreaK_
Posted
cek bre......3.0...zar to ne treba da znaci 3 mm......ja obozavam Dunlop 1.14....posto su debljine po bojama, ova je ljubicasta....i mnoooog mi lezi.....

za klanje, za malmsteenove solaze.....sve......od Dimebaga do Yinwia icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Verovao ti ili ne,to je 3mm.Ja sam bio skeptican ali kada sam je probao bilo je ono u stilu "Vaaaaaauuuuuuu!!!!"Imam i onu od 2mm i veruj mi bolja je ona od 3mm.Blackbite ionako svira prstima tako da se bas i nerazume toliko u trzalice. icon_wink.gif Tvrda je kao kamen,nema sanse da se sjebe za koju nedelju,super je zaobljena tako da mozes da sviras bilo sta sa njom.Savetujem ti da probas,ima je u Mix Musicu,kosta oko 80din.Imam i Jazz III ali mi neodgovara kao Big Stubby(ja ga zovem "Nerast"),nerast rules!!! icon_rockdevil.gif

• 3 weeks later...
Posted
Nekadasnje 064 dopune su bile dobre, al ih nema vec jedno 4 godine.

Dopune su glomazne al nekako halo kartice imamo rutavu povrshinu:PPP

Koristio nekad aluminjumske i keramcike ja sam jednom alum i sve su mi ruke bile crne icon_uhoh.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...