ProgressiveR Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Nekada sam koristio male ljubičaste Dunlop Stubby 2.0 mm ali sam onda otkrio 3.0 mm ... i tako već godinama je moja kuća puna malih ljubičastih ...
Guest mind_spin Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Dunlop Stubby 3.0 mm i Dunlop Nylon 1.0 mm. Prva je mnogo bolja, laksa je za brzinu, nema kacenja za zice, i ne klizi iz ruke... .
Rile Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Sviram prstima, ali kad bas hocu da drljam koBAS uzmem dunlop stubby 3mm
Tower... Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Dunlop Tortex 0.88 mm od kada sviram solo, a ranije, dok sam svirao samo ritam sam koristio Dunlop od 2 mm...
MegaDex Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 JA DUnlop ili Planet Waves od 1 mm...zgodno i za solo i za pratnju po meni
Archibald Reiss Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Imam samo dve-tri - Dunlop i Fender
Џрк Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Bas kupih pre neki dan 6 komada Jazz III crne( ovo mi je vazno jer su one rapave a crvene su od glatke plastike), zajedno sa drzacem za trze. Obozavam ih, koristim ih vec dugo.
zile_kondic Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Bas kupih pre neki dan 6 komada Jazz III crne( ovo mi je vazno jer su one rapave a crvene su od glatke plastike), zajedno sa drzacem za trze. Obozavam ih, koristim ih vec dugo. Da, naravno...JazzIII-crne...jebiga ja kupio samo jednu al zato sam ih gomilu izgubio...nikad se ne setim da kupi drzhach...Jedna druga JAKO dobra trza je IBANEZ paul gilbert...1mm oshtar vrh, srednje-mala...a treca koju koristim za ekspresivnije sviranje je Dadi 2mm, sa zaobljenim i oshtrim vrhom, iste velichine ako i Jazz III al je tripozna jer se toliko chuje noise da je bash bluzerski... i s njom najlakshe radim string skipping i alt. pick. Koliko sam se nagreshio u kodu, ispade ovo tipografski zanimljivo...
Herr_Wolf Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 (edited) Probajte Pick-boy trzalice, meni se cine slicne Jazz 3ojkama jedino sto su rupicaste, pa jos manje klize... Ove koje ja koristim se zovu Pos-a-grip 1mm. Edited November 22, 2006 by Herr_Wolf
Џрк Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Probao sam te Gilbert kao i Vai-eve i Satchove i ne leze mi. Doduse, lik u Maricu mi preporucio jedne male fine, isto zaobljne tortex, kao nokat, nije lose. Ali jazerke ostaju kvlt.
zile_kondic Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Aj nek samo postuju oni shto NE koriste Jazz III, i vishe nece biti postova...HEHEHE:D Stvarno su kult I Petrucci svira sa njima, to sam skontao kad sam nabavio video...
Шарки Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 JA не користим Jazz III јер су ми много незгодне. Ја користим Dunlop Tortex 1.14mm, јес да су велике али ми много добро леже у руци. Нисам ја за те прчвољке.
MegaDex Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 I ja isto volim Dunlop Tortex ali ne znam Planet Waves mi mnogo leze
shreddlord Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 ibanez heavy(sa peskom) e nek bude poll pitanje na ovom treadu "gde najjeftijije qpiti trzlice?" jbt, ja ove moje placam 80 kinti, to je presqpo
Шарки Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Moje су екстра јефтине, само што да ме утепаш благе немам пошто су.
Џрк Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 ibanez heavy(sa peskom) e nek bude poll pitanje na ovom treadu "gde najjeftijije qpiti trzlice?" jbt, ja ove moje placam 80 kinti, to je presqpo Ovako. Ja koristim Jazz III crne i pre su bile oko 80 kinti. Sad, ne znam koji im je kurac, ali trenutno su cene oko 45 dinara, znaci skoro duplo manje. Rec je o Maric Muzickom Servisu na Slaviji, iznad Mc-a, valjda se ulica zove Deligradska.
majorgashpar Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Ja sam danas kupio crveni Jazz u Mitrosu 70 dinara su
Recommended Posts